Gość sheina Napisano 16 Stycznia 2013 Napisano 16 Stycznia 2013 Jakiś czas temu aplikowałam do placówki( czytaj dobrze zboczeńcu!) no i oczywiście zostałam zaproszona na rozmowę...no,ale się nie udało. Zastanawia mnie jedna fakt co jest grane. Bo od dwóch miesięcy czyli dość długi już okres czasu nadal szukają...;/ a am chętnych nie brakuje na pewno,miasto jest duże,zawód społeczny... zapytałam zatem dlaczego nadal rekrutują? 7 kielichów,rycerz buław, królwa mieczy tak sobie mysle,ze moze a krolowa,szefowa jakas strasznie wymagająca i niezdecydowana jest..albo na mnei czekają :lol bo ja w mieczowej wychodze to glos z gor:wroc do nas !!!!!!!!!!!!! Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 16 Stycznia 2013 Maestro Napisano 16 Stycznia 2013 Jakiś czas temu aplikowałam do placówki( czytaj dobrze zboczeńcu!) Skąd wiedzialąś, ze tu zajrzę?:lol: zapytałam zatem dlaczego nadal rekrutują? 7 kielichów,rycerz buław, królwa mieczy bo maja nierealne oczekiwania, liczą, ze znajdzie się naprawdę energiczna i inteligentna babka (coś w moim stylu:lol:) Cytuj
Gość Mana Napisano 16 Stycznia 2013 Napisano 16 Stycznia 2013 zapytałam zatem dlaczego nadal rekrutują? 7 kielichów,rycerz buław, królwa mieczy sami nie wiedzą kogo chcą bądź czego... szukają bo szukają... ale nie sami nie widzą tak naprawdę kogo by chcieli a tak się przyglądają tym co przysyłają i rozmyślają i nadal nie wiedzą... Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 16 Stycznia 2013 Napisano 16 Stycznia 2013 zapytałam zatem dlaczego nadal rekrutują? 7 kielichów,rycerz buław, królwa mieczy Ponieważ trudno im dokonać wyboru, mają tyle możliwości że nie mogą się zdecydować...wolą się jeszcze poprzyglądać kandydatkom niż podjąć błędną, wiążącą decyzję...no reasumując ~ nie mają jeszcze kandydatki która spełniałaby ich oczekiwania... Cytuj
Gość gość5 Napisano 16 Stycznia 2013 Napisano 16 Stycznia 2013 Jakiś czas temu aplikowałam do placówki( czytaj dobrze zboczeńcu!) no i oczywiście zostałam zaproszona na rozmowę...no,ale się nie udało. Zastanawia mnie jedna fakt co jest grane. Bo od dwóch miesięcy czyli dość długi już okres czasu nadal szukają...;/ a am chętnych nie brakuje na pewno,miasto jest duże,zawód społeczny... zapytałam zatem dlaczego nadal rekrutują? 7 kielichów,rycerz buław, królwa mieczy nie znalezli jeszcze takiej osoby jakiej poszukują......... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi