Maestro Inez2503 Napisano 16 Stycznia 2013 Maestro Napisano 16 Stycznia 2013 1. Rys osoby, o którą pytamy Ksiezyc -jest pełen tajemnic, bo jeszcze na żywo się nie poznaliśmy 2. Nasz stosunek do niej 3 kielichów - cieszy mnie kontakt z nim 3. Świadoma postawa tej osoby wobec nas Paź Mieczy - zagaduje mnie,flirtuje, przekomarza sie 4. Nieświadoma postawa tej osoby wobec nas 7 kielichów - chyba marzy o mnie 5. Przeszłość relacji, znajomości Król Buław - on zaczął tę znajomosc 6. Najbliższa przyszłość Królowa Denarów 6 mieczy Słońce chyba sie spotkamy 7. Intencje osoby, o którą pytamy wobec partnerstwa Śmierć 2 kielichów - zmienił nastawienie i chce 8. Wpływ innych osób Wieża - cos się zawaliło 9. Lęki lub obawy tej osoby, co do relacji 9 denarów - że nic z tego nie będzie 10. Dalsza przyszłość Sąd 9 kielichów Diabeł Rycerz Kielichów - może być namiętnie, gorąco, chemia będzie w powietrzu Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 16 Stycznia 2013 Napisano 16 Stycznia 2013 1. Rys osoby, o którą pytamy Ksiezyc -Pan tajemniczy,introwertyczny.Nie znasz go jeszcze. 2. Nasz stosunek do niej 3 kielichów - Miłe spedzanie z Sobą czasu,pogawędki 3. Świadoma postawa tej osoby wobec nas Paź Mieczy - Jest aktywny w Twoim kierunku,nie pozwala o Sobie zapomniec 4. Nieświadoma postawa tej osoby wobec nas 7 kielichów - Wyobraża Sobie Ciebie,snuje jakieś plany domysły. 5. Przeszłość relacji, znajomości Król Buław - Odbedzie sie spotkanie na ktorym Pan pokaze sie jako silny,dominujacy mezczyzna,Bedzie chcial Cie zauroczyc 6. Najbliższa przyszłość Królowa Denarów 6 mieczy Słońce Spotkanie jest, troche spontanicznie,nie do konca zaplanowanie 7. Intencje osoby, o którą pytamy wobec partnerstwa Śmierć 2 kielichów - chce czegoś lekkego,niezobowiazujacego.Rozwaza czy zwiazek czy układ. 8. Wpływ innych osób Wieża - Inni ludzie negują jego decyzje i postawę.Wychodzą z założenia że to nie wyjdzie 9. Lęki lub obawy tej osoby, co do relacji 9 denarów - Obawia się że kontakt jaki mieliscie przez komunikatory nie bedzie tak dobry na zywo 10. Dalsza przyszłość Sąd 9 kielichów Diabeł Rycerz Kielichów - Oho dobrą zabawę widzę.Zaiskrzy potwornie. 1 Cytuj
Selenit666 Napisano 17 Stycznia 2013 Napisano 17 Stycznia 2013 1. Rys osoby, o którą pytamy Ksiezyc - zwyczajnie lubi kobity ale jest tez mega tajemniczy 2. Nasz stosunek do niej 3 kielichów - zwyczajna zabawa 3. Świadoma postawa tej osoby wobec nas Paź Mieczy - gadatliwy dyplomana, czasem moze mu sie zdarzac, ze moze w niewlasciwy sposob odbiera nasze intencje, slowa 4. Nieświadoma postawa tej osoby wobec nas 7 kielichów - chyba marzy o mnie - az za bardzo 5. Przeszłość relacji, znajomości Król Buław - chyba przeszłości jako takiej nie ma bo to jakby swieze z tym bulawowym 6. Najbliższa przyszłość Królowa Denarów 6 mieczy Słońce może będzie cie coraz bardziej intrygował 7. Intencje osoby, o którą pytamy wobec partnerstwa Śmierć 2 kielichów - przeszedł transformacje i jest gotowy na związek 8. Wpływ innych osób Wieża - jak ktos sie dowie to moze byc nieprzyjemnie 9. Lęki lub obawy tej osoby, co do relacji 9 denarów - ze to on będzie dawal a nic z tego nie otrzyma 10. Dalsza przyszłość Sąd 9 kielichów Diabeł Rycerz Kielichów - ooo matko jak tu naładowane sexem jest 1 Cytuj
nirva2991 Napisano 17 Stycznia 2013 Napisano 17 Stycznia 2013 1. Rys osoby, o którą pytamy Ksiezyc -jest pełen tajemnic, bo jeszcze na żywo się nie poznaliśmy - to też , ale również Pan jest bardzo wrażliwy , pełen niejasności sam w sobie . 2. Nasz stosunek do niej 3 kielichów - cieszy mnie kontakt z nim- może i nawet zastanawiasz się nad spotkaniem na żywo . 3. Świadoma postawa tej osoby wobec nas Paź Mieczy - zagaduje mnie,flirtuje, przekomarza sie- ale widzi , że może z Tobą inteligentnie porozmawiać na każdy temat. 4. Nieświadoma postawa tej osoby wobec nas 7 kielichów - chyba marzy o mnie- marzy, ale też nie wie jak wasza relacja ma wyglądać. 5. Przeszłość relacji, znajomości Król Buław - on zaczął tę znajomość - nie dodam nic widać , że dużo pisał . 6. Najbliższa przyszłość Królowa Denarów 6 mieczy Słońce chyba sie spotkamy- oo jak najbardziej chyba tak . I możliwe , że to Ty wysuniesz taką propozycję . 7. Intencje osoby, o którą pytamy wobec partnerstwa Śmierć 2 kielichów - nie chce już kontaktu tylko netowego, nie zadowala go to w pełni i chce sięspotkac . 8. Wpływ innych osób Wieża - nikt Cię raczej w tym nie poprze . 9. Lęki lub obawy tej osoby, co do relacji 9 denarów - interpretuje cień 9 denarów - Pan się boi , że zostanie odrzucony 10. Dalsza przyszłość Sąd 9 kielichów Diabeł Rycerz Kielichów - może być namiętnie, gorąco, chemia będzie w powietrzu- będzie będzie , ale ta 9 kielichów mnie tam zastanawia .tak jakbyś jeszcze musiała dłużej poczekać by to nastąpiło. 1 Cytuj
Gość Amfora Napisano 17 Stycznia 2013 Napisano 17 Stycznia 2013 1. Rys osoby, o którą pytamy Ksiezyc -zafascynował Cię, jesteś ciekawa jak wygląda, jak naprawde sie zachowuje, póki co jest dla Ciebie pełen niedomówień, taki tajemniczy gość. 2. Nasz stosunek do niej 3 kielichów - sympatycznie, bardzi przyjazny, pozytywny, opymistyczny 3. Świadoma postawa tej osoby wobec nas Paź Mieczy - Prowadzi ciekawe rozmowy, jest bystry 4. Nieświadoma postawa tej osoby wobec nas 7 kielichów - sam nie wie co chce. 5. Przeszłość relacji, znajomości Król Buław - pan przejął inicjatywę 6. Najbliższa przyszłość Królowa Denarów 6 mieczy Słońce - Spotkanie jak burza, ja bym opowiadała sie za Tym, ze to Pan zaproponuje jednak spotkanie 7. Intencje osoby, o którą pytamy wobec partnerstwa Śmierć 2 kielichów - zmienić wasza relacje na cos wiecej, stworzyć rzeczywistą relacje, 8. Wpływ innych osób Wieża - ktos bedzie próbował mącić, nie wszystkim sie to spodoba 9. Lęki lub obawy tej osoby, co do relacji 9 denarów - że będziesz poza jego zasięgiem, nie uda mu się do Ciebie zbliżyć. 10. Dalsza przyszłość Sąd 9 kielichów Diabeł Rycerz Kielichów- ufff gorąco:serduszka: Cytuj
kuras Napisano 17 Stycznia 2013 Napisano 17 Stycznia 2013 o tu chyba romans sie szykuje ) pan jeszcze niepewny czego chce, ale mysle, ze sie z nim spotkasz (Ty bedziesz musiala gdzies pojechac) i moze sie znajomosc romansowo rozkrecic pzdr Cytuj
kuras Napisano 17 Stycznia 2013 Napisano 17 Stycznia 2013 o tu chyba romans sie szykuje ) pan jeszcze niepewny czego chce, ale mysle, ze sie z nim spotkasz (Ty bedziesz musiala gdzies pojechac) i moze sie znajomosc romansowo rozkrecic pzdr Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi