london63 Napisano 16 Stycznia 2013 Napisano 16 Stycznia 2013 jak minie spotkanie z pewnym Panem pustelnik 4kielichy 3miecze 6mieczy nie dojdzie do niego? Cytuj
Lenka10 Napisano 16 Stycznia 2013 Napisano 16 Stycznia 2013 (edytowane) jak minie spotkanie z pewnym Panem pustelnik 4kielichy 3miecze 6mieczy tak mi się skojarzyło,że Ty pójdziesz ale pan się nie zjawi ...bez wcześniejszego uprzedzenia i wyjaśnienia sytuacji... :/ ale mogę się mylić.. Edytowane 16 Stycznia 2013 przez Lenka10 1 Cytuj
Gość SooYoung Napisano 16 Stycznia 2013 Napisano 16 Stycznia 2013 Albo Pan będzie nudził i wyjdziesz z tego spotkania zmęczona. Jednak bardziej prawdopodobne że do spotkania nie dojdzie. Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 16 Stycznia 2013 Napisano 16 Stycznia 2013 Raczej do spotkania w danym terminie nie dojdzie. 1 Cytuj
Lenka10 Napisano 16 Stycznia 2013 Napisano 16 Stycznia 2013 Albo Pan będzie nudził i wyjdziesz z tego spotkania zmęczona. Jednak bardziej prawdopodobne że do spotkania nie dojdzie. w drugiej myśli też mi się to tak skojarzyło , że spotkanie się odbędzie ale będziesz nim rozczarowana i zaczniesz szukać sposobu żeby je zakończyć Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 16 Stycznia 2013 Napisano 16 Stycznia 2013 jak minie spotkanie z pewnym Panem pustelnik 4kielichy 3miecze 6mieczy nie dojdzie do niego? Nie dojdzie do tego spotkania... Cytuj
london63 Napisano 16 Stycznia 2013 Autor Napisano 16 Stycznia 2013 Już raz zrobił mnie w bambuko.. ale powiedział, że drugi raz by się tak nie zachował ale zobaczymy Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 16 Stycznia 2013 Napisano 16 Stycznia 2013 No to 3mam kciuki aby dotrzymał słowa. suma Koło - a nóż - widelec się zjawi... Cytuj
iridos Napisano 16 Stycznia 2013 Napisano 16 Stycznia 2013 raczej w tym czasie o jaki pytasz nie odbedzie sie ta randka 1 Cytuj
Wrozbita_Oramin Napisano 16 Stycznia 2013 Napisano 16 Stycznia 2013 Moim zdaniem to Pan na tym spotkaniu w ogóle nie rozbawi Ciebie, raczej będzie mówił o swoich doświadczeniach i to tych niezbyt przyjemnych. A Ty będziesz myślami gdzie indziej. 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 17 Stycznia 2013 Maestro Napisano 17 Stycznia 2013 Uważam, że będzie nudne spotkanie, duzo milczenia między Wami i jakichś narzekań w efekcie Ty postanowisz wracać szybciej 1 Cytuj
nirva2991 Napisano 17 Stycznia 2013 Napisano 17 Stycznia 2013 nie dojdzie do spotkania w tym terminie . 1 Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 18 Stycznia 2013 Napisano 18 Stycznia 2013 I jak (?) odbyło się spotkanie ? Cytuj
london63 Napisano 19 Stycznia 2013 Autor Napisano 19 Stycznia 2013 Tak odbyło się wkurzył mnie troche, bo po 19 napisał mi smsa czy się widzimy i nie odp. na moje smsy.. dopiero po 23 po mnie przyjechał jak ja już byłam znudzona i śpiąca. Na początku było niezbyt fajjnie, bo pojechalismy na impreze i siedzielismy z jego kuzynem i kolegą. On nawet nie chciał zatańczyć, to sama się troche bawiłam.. było właśnie milczenie ^^ bo na imprezie to muzyka głośno i nawet nie ma jak pogadać zabardzo, ale potem jak poszlismy z imprezy to było fajnie siedzielismy w aucie gadalismy, a potem juz zrobilo sie "gorecej" on pojechał do siebie przed 5 rano, a na 6 wracał tu do pracy. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 19 Stycznia 2013 Maestro Napisano 19 Stycznia 2013 Tak odbyło się wkurzył mnie troche, bo po 19 napisał mi smsa czy się widzimy i nie odp. na moje smsy.. dopiero po 23 po mnie przyjechał jak ja już byłam znudzona i śpiąca. Na początku było niezbyt fajjnie, bo pojechalismy na impreze i siedzielismy z jego kuzynem i kolegą. On nawet nie chciał zatańczyć, to sama się troche bawiłam.. było właśnie milczenie ^^ bo na imprezie to muzyka głośno i nawet nie ma jak pogadać zabardzo, ale potem jak poszlismy z imprezy to było fajnie siedzielismy w aucie gadalismy, a potem juz zrobilo sie "gorecej" on pojechał do siebie przed 5 rano, a na 6 wracał tu do pracy. Mi Pustelnik pokazuje własnie milczenie między dwiema osobami:) Dziekuję za weryfikację. Teraz patrżę na karty, że na końcu była 6 mieczy,czyli jak pisałam wkurzysz się,ale 6mieczy to brama,która w tym wypadku pokazała, że po tych niemilych momentach będzie lepiej:) Cytuj
Lenka10 Napisano 19 Stycznia 2013 Napisano 19 Stycznia 2013 czyli końcowa 6 mieczy pokazała odcięcie się od nudnej imprezy ,ucieczkę od tego i od innych -> zamknięcie się w samochodzie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi