Skocz do zawartości

Randka

london63

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

jak minie spotkanie z pewnym Panem :)

pustelnik 4kielichy 3miecze 6mieczy

nie dojdzie do niego?

Napisano (edytowane)

tak mi się skojarzyło,że Ty pójdziesz ale pan się nie zjawi ...bez wcześniejszego uprzedzenia i wyjaśnienia sytuacji... :/

ale mogę się mylić.. :)

Edytowane przez Lenka10
  • Lubię to! 1
Gość SooYoung
Napisano

Albo Pan będzie nudził i wyjdziesz z tego spotkania zmęczona. Jednak bardziej prawdopodobne że do spotkania nie dojdzie.

Napisano

Raczej do spotkania w danym terminie nie dojdzie.

• Lubię to! 1
Napisano
Albo Pan będzie nudził i wyjdziesz z tego spotkania zmęczona. Jednak bardziej prawdopodobne że do spotkania nie dojdzie.

w drugiej myśli też mi się to tak skojarzyło , że spotkanie się odbędzie ale będziesz nim rozczarowana i zaczniesz szukać sposobu żeby je zakończyć ;)

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

nie dojdzie do niego?

Nie dojdzie do tego spotkania...

Napisano

Już raz zrobił mnie w bambuko.. ale powiedział, że drugi raz by się tak nie zachował ale zobaczymy ;)

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

No to 3mam kciuki aby dotrzymał słowa.;) suma Koło - a nóż - widelec się zjawi...:)

Napisano

Moim zdaniem to Pan na tym spotkaniu w ogóle nie rozbawi Ciebie, raczej będzie mówił o swoich doświadczeniach i to tych niezbyt przyjemnych. A Ty będziesz myślami gdzie indziej.

• Lubię to! 1
  • Maestro
Napisano

Uważam, że będzie nudne spotkanie, duzo milczenia między Wami i jakichś narzekań w efekcie Ty postanowisz wracać szybciej

• Lubię to! 1
Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

I jak (?) odbyło się spotkanie ?

Napisano

Tak odbyło się :D

wkurzył mnie troche, bo po 19 napisał mi smsa czy się widzimy i nie odp. na moje smsy.. dopiero po 23 po mnie przyjechał jak ja już byłam znudzona i śpiąca. Na początku było niezbyt fajjnie, bo pojechalismy na impreze i siedzielismy z jego kuzynem i kolegą. On nawet nie chciał zatańczyć, to sama się troche bawiłam.. było właśnie milczenie ^^ bo na imprezie to muzyka głośno i nawet nie ma jak pogadać zabardzo, ale potem jak poszlismy z imprezy to było fajnie :D siedzielismy w aucie gadalismy, a potem juz zrobilo sie "gorecej" :) on pojechał do siebie przed 5 rano, a na 6 wracał tu do pracy.

• Maestro
Napisano
Tak odbyło się :D

wkurzył mnie troche, bo po 19 napisał mi smsa czy się widzimy i nie odp. na moje smsy.. dopiero po 23 po mnie przyjechał jak ja już byłam znudzona i śpiąca. Na początku było niezbyt fajjnie, bo pojechalismy na impreze i siedzielismy z jego kuzynem i kolegą. On nawet nie chciał zatańczyć, to sama się troche bawiłam.. było właśnie milczenie ^^ bo na imprezie to muzyka głośno i nawet nie ma jak pogadać zabardzo, ale potem jak poszlismy z imprezy to było fajnie :D siedzielismy w aucie gadalismy, a potem juz zrobilo sie "gorecej" :) on pojechał do siebie przed 5 rano, a na 6 wracał tu do pracy.

Mi Pustelnik pokazuje własnie milczenie między dwiema osobami:) Dziekuję za weryfikację. Teraz patrżę na karty, że na końcu była 6 mieczy,czyli jak pisałam wkurzysz się,ale 6mieczy to brama,która w tym wypadku pokazała, że po tych niemilych momentach będzie lepiej:)

Napisano

czyli końcowa 6 mieczy pokazała odcięcie się od nudnej imprezy ,ucieczkę od tego i od innych -> zamknięcie się w samochodzie :D