SacralNirvana Napisano 16 Stycznia 2013 Napisano 16 Stycznia 2013 1. Kim jestem obecnie dla siebie? - 5 Bulaw Jestem osoba, ktora stawia czola roznym zyciowym wyzwaniom. 2. Co jest moja mocna strona? - As Mieczy Inteligencja, umiejetnosc wyciagania wnioskow, jasny wglad w sprawy zyciowe wazne dla mnie. 3. Co jest moja slaba strona? - Rycerz Mieczy Inteligencja, jw. w Asie Mieczy, ale jednoczesnie chaos, brak zorganizowania, chwytanie kilku srok na raz, marnowanie energii na duperele. 4. Czego brakuje mi w zyciu? - 9 Kielichow Jakiegos konkretnego celu, sensu w zyciu. Zajela mnie rutyna zyciowa a brak mi czegos wyzszego. 5. Czego ucza mnie obecne trudnosci? - Krolowa Monet Praktycznych dzialan, na rzecz siebie i swojej rodziny. Ucze sie wykorzystywac swoj potencjal i dbac o swoje (a takze bliskich) dobro i bezpieczenstwo. 6. Czego nie dostrzegam? - Paz Kielichow Nie wiem za bardzo tutaj, ale przypuszczam, ze moze chodzic o to, ze tak bardzo zajmuje sie rutyna dnia codniennego, podstawami bytu, ze zaniedbalam swoja wrazliwa czesc siebie. Albo mozliwe, ze nie dostrzegam czyis staran wobec mojej osoby. 7. Co ukrywam przed soba? - Paz Mieczy Ze mam klotliwa nature. Chociaz z drugiej strony to wiem, wiec raczej nie ukrywam. Nie wiem, nic innego mi nie przychodzi do glowy. 8. Czego mam sie w zyciu nauczyc? - Paz Bulaw Spontanicznosci i dzialania pod wplywem impulsu, chwili. Mniej myslec, dac sie czasem poniesc. 9. Z czym powinnam sie rozstac? - 4 Monet Z trzymaniem sie kurczowo tego, co mam, poczuciem bezpieczenstwa, ramami, ktore mnie ograniczaja, chociaz daja zludne poczucie bezpieczenstwa. 10. Co jest moim bogactwem? - III Cesarzowa Moja kobiecosc z wszelkimi jej aspektami. 11. Czego sie boje? - Rycerz Bulaw Ruszyc do przodu, bez ogladania sie za siebie. 12. Czego nie moge w sobie zaakceptowac? - 4 Mieczy Chwil bezsilnosci, gdy jestem zdana na bezruch i nie moge nic zrobic. 13. Jak widza mnie inni ludzie? - 10 Bulaw Jako osobe, ktora dzwiga mnostwo obowiazkow na swoich plecach i radzi sobie sama. 14. Czego unikam w zyciu? - Rycerz Kielichow Facetow, ktorzy w glowie maja tylko puste flirty. Nie zajmuje sie takimi glebiej. 15. Co da mi spelnienie? - Krol Kielichow Albo wspieranie kogos albo jakis mezczyzna, ktory rowniez dla mnie bedzie wsparciem. Cytuj
bridaa Napisano 16 Stycznia 2013 Napisano 16 Stycznia 2013 6. Czego nie dostrzegam? - Paz Kielichow 14. Czego unikam w zyciu? - Rycerz Kielichow 15. Co da mi spelnienie? - Krol Kielichow ale Ci sie karty ułozyły ! moga dac dużo do myslenia :-) uwolnij emocje, wyjdz z 4 denarów a wykorzystaj energie Pazia Buław 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 16 Stycznia 2013 Autor Napisano 16 Stycznia 2013 No wlasnie widze... widze... ciekawy uklad sie zrobil. Wyluzowac troche, popuscic stare ramy... i pojsc do przodu i otworzyc sie na to, co/kogo tam po drodze spotkam. Dzieki bridaa... Cytuj
bridaa Napisano 16 Stycznia 2013 Napisano 16 Stycznia 2013 j/w - właśnie tak!! a dodatkowo przy Paziu Kieli może też dostrzegać takie drobniutkie malusie przyjemności dnia codziennego i nauczyc się nimi cieszyć Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 16 Stycznia 2013 Napisano 16 Stycznia 2013 (edytowane) 1. Kim jestem obecnie dla siebie? - 5 Bulaw Sama dla siebie jesteś motorem napędowym, wyzwaniem ~ stawiasz sobie cele i dążysz do ich realizacji... 2. Co jest moja mocna strona? - As Mieczy Twoja silna osobowość...jesteś osobą inteligentną, masz dobra pamięć i myślisz racjonalnie ~ działasz aktywnie wykorzystując swój umysł... 3. Co jest moja slaba strona? - Rycerz Mieczy To że czasem działasz impulsywnie, nieprzemyślanie... 4. Czego brakuje mi w zyciu? - 9 Kielichow Zadowolenia emocjonalnego - spełnienia...nie spełniłaś jeszcze wszystkich swoich marzeń... 5. Czego ucza mnie obecne trudnosci? - Krolowa Monet Odpowiedzialności, obowiązkowości i wytrwałości ~ jesteś dobrze zorganizowana, wspaniale sobie radzisz... 6. Czego nie dostrzegam? - Paz Kielichow Kogoś podko****ącego się w Tobie... 7. Co ukrywam przed soba? - Paz Mieczy Być może to że bywasz powierzchowna w zachowaniu (?) - yyy, nie bij...:* albo że - czasem po prostu podejmujesz się ryzykownych zachowań po to aby przeżyć przygodę... 8. Czego mam sie w zyciu nauczyc? - Paz Bulaw Kochana - Paź Buław daje Ci możliwość przekonywania innych do swoich racji, możesz nauczyć się bardzo ładnie powiązywać fakty - i udowadniać tezy, które w rzeczywistym świecie/codziennym niekoniecznie mają rację bytu...masz zadatki na filozofa:)... 9. Z czym powinnam sie rozstac? - 4 Monet Z pracoholizmem...może za dużą uwagę poświęcasz stabilności materialnej (?) i powinnaś nieco wyluzować (?)...no i zdecydowanie przestań blokować w sobie uczucia... 10. Co jest moim bogactwem? - III Cesarzowa Dzieci - mądre i dojrzałę podejście do rodziny...Twoja indywidualność i niezależność...oraz to że jesteś Babeczką pewną siebie - atrakcyjną i elegancką... 11. Czego sie boje? - Rycerz Bulaw "Ruszyc do przodu, bez ogladania sie za siebie."... 12. Czego nie moge w sobie zaakceptowac? - 4 Mieczy Myślę że tego iż jesteś za bardzo zrwnoważona... 13. Jak widza mnie inni ludzie? - 10 Bulaw "Jako osobe, ktora dzwiga mnostwo obowiazkow na swoich plecach i radzi sobie sama."... 14. Czego unikam w zyciu? - Rycerz Kielichow Facetów flirciarzy, niestałych w uczuciach... 15. Co da mi spelnienie? - Krol Kielichow I tę kartę jako spełnienie masz nie po raz pierwszy ~ Miłość, Wierny, Wspierający Partner, taki na którego będziesz mogła liczyć... Edytowane 16 Stycznia 2013 przez MyStErIoUs_WoMaN Cytuj
Gość gość5 Napisano 17 Stycznia 2013 Napisano 17 Stycznia 2013 (edytowane) Rozklad za Nirva... o mnie- Sacral 1. Kim jestem obecnie dla siebie? - 5 Bulaw pokonujesz przeszkody stojace na drodze- nie bez trudu ale z pozytywnym efektem 2. Co jest moja mocna strona? - As Mieczy umysł- analizujacy, szukajacy jak najlepszych rozwiązan 3. Co jest moja slaba strona? - Rycerz Mieczy rozped- chcialabys wszystko szybko, juz, natychmiast......... 4. Czego brakuje mi w zyciu? - 9 Kielichow generalnie jestes zadowolona ale chyba kogos w kim bedziesz miala oparcie 5. Czego ucza mnie obecne trudnosci? - Krolowa Monet konsekwencji, byc moze tez umiejetnosci przebaczania........ 6. Czego nie dostrzegam? - Paz Kielichow chyba tak jestes chwilowo zaabsorbowana rodzina, że nie dostrzegasz ze ktos jest w ciebie wpatrzony, a takze ze pomoc z jego strony (wsparcie) jest podyktowana nie tylko checia pomocy ale i sympatia- wieksza niz do innych 7. Co ukrywam przed soba? - Paz Mieczyze - jestes pomyslowa i elastycznie potrafisz podchodzic do roznych zagadnien 8. Czego mam sie w zyciu nauczyc? - Paz Bulaw Spontanicznosci i dzialania pod wplywem impulsu, chwili. Mniej myslec, dac sie czasem poniesc - zdecydowanie tak 9. Z czym powinnam sie rozstac? - 4 Monet otworzyc sie na ludzi, na nowe doznania- nie siedziec we wlasnej skorupce jak zołw 10. Co jest moim bogactwem? - III Cesarzowa piekno, zdrowie, umiejetnosc dzialania, 11. Czego sie boje? - Rycerz Bulaw ze jak za szybko popedzisz do przodu- stracisz kontrole nad soba i nie bedziesz juz kontrolowac w takim stopniu jak do tej pory swojego zycia 12. Czego nie moge w sobie zaakceptowac? - 4 Mieczy gdy cos wydaje sie ponad twoje sily- wycofujesz sie 13. Jak widza mnie inni ludzie? - 10 Bulaw taka Zosia-Samosia, ktora kiedys to wszystko przytloczy na tyle, ze sie nie ruszy............. 14. Czego unikam w zyciu? - Rycerz Kielichow boisz sie facetow, ktorzy mowia, ze im na Tobie zalezy- bo czesto znikaja bez sladu ............... 15. Co da mi spelnienie? - Krol Kielichow mysle, że to bedzie pan, ale taki, ktory nie zasypie Cię słodkimi slowkami jak cukierkami- bedziesz czula, że mu bardzo zalezy ale z pewnoscia nie zaglaszcze cie jak dzieci kota Edytowane 17 Stycznia 2013 przez gość5 Cytuj
nirva2991 Napisano 17 Stycznia 2013 Napisano 17 Stycznia 2013 może coś mi się uda dodać jak się powtórzyło to przepraszam , ale nie czytałam wypowiedzi u góry by sobie nie naciągać odpowiedzi ) . Kim jestem obecnie dla siebie? - 5 Bulaw Jestem osoba, ktora stawia czola roznym zyciowym wyzwaniom. - oraz lubisz i potrafisz stawić czoła nowym wyzwaniom . Potrafisz pokonać każdą przeciwność losu . uparta też chyba jesteś 2. Co jest moja mocna strona? - As Mieczy Inteligencja, umiejetnosc wyciagania wnioskow, jasny wglad w sprawy zyciowe wazne dla mnie. - no nic do dodania , inteligencja bardzo wysoka . 3. Co jest moja slaba strona? - Rycerz Mieczy Inteligencja, jw. w Asie Mieczy, ale jednoczesnie chaos, brak zorganizowania, chwytanie kilku srok na raz, marnowanie energii na duperele. - czasami wprowadzasz zbędny chaos w to co robisz . Może też czasami reagujesz zbyt impulsywnie na pewne rzeczy, i gdzieś tam wtedy gubisz swój wewnętrzny spokój . 4. Czego brakuje mi w zyciu? - 9 Kielichow Partnera . niby wszystko jest ok , ale brakuje powiewów romantyczności . Jesteś sama, zadowolona z siebie , ale nie masz z kim dopełniać szczęścia . 5. Czego ucza mnie obecne trudnosci? - Krolowa Monet Praktycznych dzialan, na rzecz siebie i swojej rodziny. Ucze sie wykorzystywac swoj potencjal i dbac o swoje (a takze bliskich) dobro i bezpieczenstwo. 6. Czego nie dostrzegam? - Paz Kielichow. może tego , że masz w sumie ciekawych znajomych w okół siebie i mogłabyś mieć bardzo ciekawe życie towarzyskie ? 7. Co ukrywam przed soba? - Paz Mieczy Ze mam klotliwa nature. Chociaz z drugiej strony to wiem, wiec raczej nie ukrywam. Nie wiem, nic innego mi nie przychodzi do glowy. - wydaje mi się , że swój cięty język , że chciałabyś czasem komuś przygadać , ale się powstrzymujesz . 8. Czego mam sie w zyciu nauczyc? - Paz Bulaw Spontanicznosci - więcej radości z najmniejszych rzeczy . 9. Z czym powinnam sie rozstac? - 4 Monet Z trzymaniem sie kurczowo tego, co mam, poczuciem bezpieczenstwa, ramami, ktore mnie ograniczaja, chociaz daja zludne poczucie bezpieczenstwa. - no właśnie , trochę zamknęłaś sie chyba w sobie na ludzi , niby kontakty są , ale wydaje mi się , że mało się otwierasz. Do środka siebie nie dajesz dostępu. 10. Co jest moim bogactwem? - III Cesarzowa Moja kobiecosc z wszelkimi jej aspektami. - ale Ty masz często tą kartę - masz wszystko co powinna mieć kobieta , co się teraz rzadko zdarza - ponieważ powiedziałabym , że nie tyle że wygląd , ale tutaj chodzi o taką subtelność i kobiecość samą w sobie . Masz tą siłę. 11. Czego sie boje? - Rycerz Bulaw tak jakbyś się czasem powstrzymywała , że czegoś może nie wypada zrobić. Może trochę oceny ze strony innych. Zupełnie niepotrzebnie . (ale mogę się bardzo mylić ) 12. Czego nie moge w sobie zaakceptowac? - 4 Mieczy każdy czasami potrzebuje odpoczynku , zająć się tylko sobą . Ty jakbyś tego unikała. 13. Jak widza mnie inni ludzie? - 10 Bulaw Jako osobe, ktora dzwiga mnostwo obowiazkow na swoich plecach i radzi sobie sama. 14. Czego unikam w zyciu? - Rycerz Kielichow Facetow, ktorzy w glowie maja tylko puste flirty. Nie zajmuje sie takimi glebiej. 15. Co da mi spelnienie? - Krol Kielichow Albo wspieranie kogos albo jakis mezczyzna, ktory rowniez dla mnie bedzie wsparciem. do ostatnich punktów nic nie dodam widzę je tak samo ) 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 17 Stycznia 2013 Autor Napisano 17 Stycznia 2013 Dziekuje Kochane... Mysti... Rogus... Nirvo. Piekne interpretacje i kazda z Was ma racje... wylapalyscie bardzo duzo z tych kart. Dziekuje Wam ogromnie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi