Skocz do zawartości

Rozklad za Nirva... o mnie

SacralNirvana

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

1. Kim jestem obecnie dla siebie? - 5 Bulaw

Jestem osoba, ktora stawia czola roznym zyciowym wyzwaniom.

2. Co jest moja mocna strona? - As Mieczy

Inteligencja, umiejetnosc wyciagania wnioskow, jasny wglad w sprawy zyciowe wazne dla mnie.

3. Co jest moja slaba strona? - Rycerz Mieczy

Inteligencja, jw. w Asie Mieczy, ale jednoczesnie chaos, brak zorganizowania, chwytanie kilku srok na raz, marnowanie energii na duperele.

4. Czego brakuje mi w zyciu? - 9 Kielichow

Jakiegos konkretnego celu, sensu w zyciu. Zajela mnie rutyna zyciowa a brak mi czegos wyzszego.

5. Czego ucza mnie obecne trudnosci? - Krolowa Monet

Praktycznych dzialan, na rzecz siebie i swojej rodziny. Ucze sie wykorzystywac swoj potencjal i dbac o swoje (a takze bliskich) dobro i bezpieczenstwo.

6. Czego nie dostrzegam? - Paz Kielichow

Nie wiem za bardzo tutaj, ale przypuszczam, ze moze chodzic o to, ze tak bardzo zajmuje sie rutyna dnia codniennego, podstawami bytu, ze zaniedbalam swoja wrazliwa czesc siebie. Albo mozliwe, ze nie dostrzegam czyis staran wobec mojej osoby.

7. Co ukrywam przed soba? - Paz Mieczy

Ze mam klotliwa nature. Chociaz z drugiej strony to wiem, wiec raczej nie ukrywam. Nie wiem, nic innego mi nie przychodzi do glowy.

8. Czego mam sie w zyciu nauczyc? - Paz Bulaw

Spontanicznosci i dzialania pod wplywem impulsu, chwili. Mniej myslec, dac sie czasem poniesc.

9. Z czym powinnam sie rozstac? - 4 Monet

Z trzymaniem sie kurczowo tego, co mam, poczuciem bezpieczenstwa, ramami, ktore mnie ograniczaja, chociaz daja zludne poczucie bezpieczenstwa.

10. Co jest moim bogactwem? - III Cesarzowa

Moja kobiecosc z wszelkimi jej aspektami.

11. Czego sie boje? - Rycerz Bulaw

Ruszyc do przodu, bez ogladania sie za siebie.

12. Czego nie moge w sobie zaakceptowac? - 4 Mieczy

Chwil bezsilnosci, gdy jestem zdana na bezruch i nie moge nic zrobic.

13. Jak widza mnie inni ludzie? - 10 Bulaw

Jako osobe, ktora dzwiga mnostwo obowiazkow na swoich plecach i radzi sobie sama.

14. Czego unikam w zyciu? - Rycerz Kielichow

Facetow, ktorzy w glowie maja tylko puste flirty. Nie zajmuje sie takimi glebiej.

15. Co da mi spelnienie? - Krol Kielichow

Albo wspieranie kogos albo jakis mezczyzna, ktory rowniez dla mnie bedzie wsparciem.

Napisano

ale Ci sie karty ułozyły !

moga dac dużo do myslenia :-)

uwolnij emocje, wyjdz z 4 denarów a wykorzystaj energie Pazia Buław

• Lubię to! 1
Napisano

No wlasnie widze... widze... ciekawy uklad sie zrobil. Wyluzowac troche, popuscic stare ramy... i pojsc do przodu i otworzyc sie na to, co/kogo tam po drodze spotkam.

Dzieki bridaa... :bukiet:

Napisano

j/w - właśnie tak!! :_okok:

a dodatkowo przy Paziu Kieli może też dostrzegać takie drobniutkie malusie przyjemności dnia codziennego i nauczyc się nimi cieszyć

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano (edytowane)

Sama dla siebie jesteś motorem napędowym, wyzwaniem ~ stawiasz sobie cele i dążysz do ich realizacji...

Twoja silna osobowość...jesteś osobą inteligentną, masz dobra pamięć i myślisz racjonalnie ~ działasz aktywnie wykorzystując swój umysł...

To że czasem działasz impulsywnie, nieprzemyślanie...

Zadowolenia emocjonalnego - spełnienia...nie spełniłaś jeszcze wszystkich swoich marzeń...

Odpowiedzialności, obowiązkowości i wytrwałości ~ jesteś dobrze zorganizowana, wspaniale sobie radzisz...

Kogoś podko****ącego się w Tobie...

Być może to że bywasz powierzchowna w zachowaniu (?) - yyy, nie bij...:* albo że - czasem po prostu podejmujesz się ryzykownych zachowań po to aby przeżyć przygodę...

Kochana - Paź Buław daje Ci możliwość przekonywania innych do swoich racji, możesz nauczyć się bardzo ładnie powiązywać fakty - i udowadniać tezy, które w rzeczywistym świecie/codziennym niekoniecznie mają rację bytu...masz zadatki na filozofa:)...

Z pracoholizmem...może za dużą uwagę poświęcasz stabilności materialnej (?) i powinnaś nieco wyluzować (?)...no i zdecydowanie przestań blokować w sobie uczucia...

Dzieci - mądre i dojrzałę podejście do rodziny...Twoja indywidualność i niezależność...oraz to że jesteś Babeczką pewną siebie - atrakcyjną i elegancką...

"Ruszyc do przodu, bez ogladania sie za siebie."...

Myślę że tego iż jesteś za bardzo zrwnoważona...

"Jako osobe, ktora dzwiga mnostwo obowiazkow na swoich plecach i radzi sobie sama."...

Facetów flirciarzy, niestałych w uczuciach...

I tę kartę jako spełnienie masz nie po raz pierwszy ~ Miłość, Wierny, Wspierający Partner, taki na którego będziesz mogła liczyć...

Edytowane przez MyStErIoUs_WoMaN
Gość gość5
Napisano (edytowane)

Rozklad za Nirva... o mnie- Sacral

pokonujesz przeszkody stojace na drodze- nie bez trudu ale z pozytywnym efektem

umysł- analizujacy, szukajacy jak najlepszych rozwiązan

rozped- chcialabys wszystko szybko, juz, natychmiast.........

generalnie jestes zadowolona ale chyba kogos w kim bedziesz miala oparcie

konsekwencji, byc moze tez umiejetnosci przebaczania........

chyba tak jestes chwilowo zaabsorbowana rodzina, że nie dostrzegasz ze ktos jest w ciebie wpatrzony, a takze ze pomoc z jego strony (wsparcie) jest podyktowana nie tylko checia pomocy ale i sympatia- wieksza niz do innych

7. Co ukrywam przed soba? - Paz Mieczyze - jestes pomyslowa i elastycznie potrafisz podchodzic do roznych zagadnien

Spontanicznosci i dzialania pod wplywem impulsu, chwili. Mniej myslec, dac sie czasem poniesc - zdecydowanie tak

otworzyc sie na ludzi, na nowe doznania- nie siedziec we wlasnej skorupce jak zołw

piekno, zdrowie, umiejetnosc dzialania,

ze jak za szybko popedzisz do przodu- stracisz kontrole nad soba i nie bedziesz juz kontrolowac w takim stopniu jak do tej pory swojego zycia

gdy cos wydaje sie ponad twoje sily- wycofujesz sie

taka Zosia-Samosia, ktora kiedys to wszystko przytloczy na tyle, ze sie nie ruszy.............

boisz sie facetow, ktorzy mowia, ze im na Tobie zalezy- bo czesto znikaja bez sladu ...............

mysle, że to bedzie pan, ale taki, ktory nie zasypie Cię słodkimi slowkami jak cukierkami- bedziesz czula, że mu bardzo zalezy ale z pewnoscia nie zaglaszcze cie jak dzieci kota :)

Edytowane przez gość5
Napisano

może coś mi się uda dodać :D jak się powtórzyło to przepraszam , ale nie czytałam wypowiedzi u góry by sobie nie naciągać odpowiedzi ;))

. Kim jestem obecnie dla siebie? - 5 Bulaw

Jestem osoba, ktora stawia czola roznym zyciowym wyzwaniom. - oraz lubisz i potrafisz stawić czoła nowym wyzwaniom . Potrafisz pokonać każdą przeciwność losu . uparta też chyba jesteś ;)

Inteligencja, umiejetnosc wyciagania wnioskow, jasny wglad w sprawy zyciowe wazne dla mnie. - no nic do dodania , inteligencja bardzo wysoka .

Inteligencja, jw. w Asie Mieczy, ale jednoczesnie chaos, brak zorganizowania, chwytanie kilku srok na raz, marnowanie energii na duperele. - czasami wprowadzasz zbędny chaos w to co robisz . Może też czasami reagujesz zbyt impulsywnie na pewne rzeczy, i gdzieś tam wtedy gubisz swój wewnętrzny spokój .

Partnera . niby wszystko jest ok , ale brakuje powiewów romantyczności . Jesteś sama, zadowolona z siebie , ale nie masz z kim dopełniać szczęścia .

Praktycznych dzialan, na rzecz siebie i swojej rodziny. Ucze sie wykorzystywac swoj potencjal i dbac o swoje (a takze bliskich) dobro i bezpieczenstwo.

6. Czego nie dostrzegam? - Paz Kielichow.

może tego , że masz w sumie ciekawych znajomych w okół siebie i mogłabyś mieć bardzo ciekawe życie towarzyskie ?

Ze mam klotliwa nature. Chociaz z drugiej strony to wiem, wiec raczej nie ukrywam. Nie wiem, nic innego mi nie przychodzi do glowy. - wydaje mi się , że swój cięty język , że chciałabyś czasem komuś przygadać , ale się powstrzymujesz .

Spontanicznosci - więcej radości z najmniejszych rzeczy .

Z trzymaniem sie kurczowo tego, co mam, poczuciem bezpieczenstwa, ramami, ktore mnie ograniczaja, chociaz daja zludne poczucie bezpieczenstwa. - no właśnie , trochę zamknęłaś sie chyba w sobie na ludzi , niby kontakty są , ale wydaje mi się , że mało się otwierasz. Do środka siebie nie dajesz dostępu.

Moja kobiecosc z wszelkimi jej aspektami. - ale Ty masz często tą kartę :D - masz wszystko co powinna mieć kobieta , co się teraz rzadko zdarza - ponieważ powiedziałabym , że nie tyle że wygląd , ale tutaj chodzi o taką subtelność i kobiecość samą w sobie . Masz tą siłę.

tak jakbyś się czasem powstrzymywała , że czegoś może nie wypada zrobić. Może trochę oceny ze strony innych. Zupełnie niepotrzebnie . (ale mogę się bardzo mylić :D )

każdy czasami potrzebuje odpoczynku , zająć się tylko sobą . Ty jakbyś tego unikała.

Jako osobe, ktora dzwiga mnostwo obowiazkow na swoich plecach i radzi sobie sama.

Facetow, ktorzy w glowie maja tylko puste flirty. Nie zajmuje sie takimi glebiej.

Albo wspieranie kogos albo jakis mezczyzna, ktory rowniez dla mnie bedzie wsparciem.

do ostatnich punktów nic nie dodam :D widzę je tak samo ;))

• Lubię to! 1
Napisano

Dziekuje Kochane... Mysti... Rogus... Nirvo. Piekne interpretacje i kazda z Was ma racje... wylapalyscie bardzo duzo z tych kart. Dziekuje Wam ogromnie. :bukiet: