Skocz do zawartości

Nowa pani I

Arbogast

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderator
Napisano

Poznałem pewną panią, jeszcze randki nie było, ale chciałem zapytać jak się rozwinie ta znajomość (czy aby przypadkiem nie umrze śmiercią naturalną), dlatego tak ogólnie 2 karty:

koło fortuny - siła - diabeł

relacja karmiczna (sprawdziłem po numerkach też) - i to może być dość ciekawa, bo mocne karty, same AW, karty seksu, karty związku, przywiązania... więc raczej ta znajomość się rozwinie, a nie skończy na ten pierwszej randce :P

Napisano

no ale to kolo jako pierwsze kiepskie jest fortuna jest zdradliwa albo ulokujesz uczucia w toksyke albo to sie nie rozwinie wróci do punktu wyjścia

no ale 3 karty to malo dawaj partnera

• Moderator
Napisano
no ale to kolo jako pierwsze kiepskie jest fortuna jest zdradliwa albo ulokujesz uczucia w toksyke albo to sie nie rozwinie wróci do punktu wyjścia

no ale 3 karty to malo dawaj partnera

z partnerskim poczekam aż się z nią spotkam, bo na razie to sobie piszemy, także za kilka dni

Napisano

czyli nawet się nie widzieliście wirtualnie?

ja koła generalnie nie lubię

ono zmienia bieg wydarzeń w najmniej oczekiwanym momencie i w odwrotna stronę niz oczekujemy

a moze kobitka zajeta sie okaże?

ale trzymam kciuki niechby sie wreszcie cos w twoim zyciu uczuciowym zmienilo

• Moderator
Napisano

ja już nie raz właśnie zauważyłem, że koło to jest często zaprzeczenie tej karty, która następuje po niej

ale tu koło może oznaczać po prostu relację karmiczną

bo gdyby miało oznaczać zaprzeczenie siły, to po co jeszcze do tego diabeł

a wirtualnie to się widzieliśmy np na facebooku :D

ale realnie to jeszcze nie, na razie mamy kontakt przez internet i jest miło :P

Napisano

Z tym Kolem tez przychodzi mi do glowy relacja karmiczna, ze wlasnie to moglo sie pokazac. Ogolnie widac w tych kartach bardzo silne przyciagnie, zreszta jak to w karmicznych relacjach tez bywa.

Gość PannaDorotka
Napisano

Koło fortuny, Siła, Diabeł w podsumie mi wyszła Sprawiedliwość

No karmiczna relacja jak nic, przyciąganie, wielka zależność między wami, więzi, których sie nie da wytłumaczyć racjonalnie. Ale czy ona na pewno wolna jest? Ta sprawiedliwość to tak nie wiem.... moim zdaniem to zajęta się może okazać...

Gość gość5
Napisano

karty przyciagania na polu fizycznym, hm... na pierwszy rzut przyszło mi słowo- "uzależniajace" ............. tak jakby poza fizycznoscia reszta nie miala wiekszego znaczenia............. no ale to "tylko" karty........

• Maestro
Napisano

Bardzo silne przyciąganie, iskrzenie, namiętność, zaiskrzy mocno;)

Napisano
Bardzo silne przyciąganie, iskrzenie, namiętność, zaiskrzy mocno;)

radze miec oczy szeroko otwarte,bo na razie przychyle sie do wypowiedzi Inez;];] bo tak teraz to wyglada tak wlasnie wirtualnie ale to kolo moze w realu odwrocic te relacje i pokzazac inne oblicze i tak na koniec '' gdzie bardzo iskrzy tam i o pożar łatwiej'' powodzenia i pozdrawiam;]

• Moderator
Napisano

Czy wolna na bank?

A jak to sprawdzić, można jedynie spytać, co uczyniłem i odpowiedziała, że nie ma nikogo. Co w cale nie musi oznaczać, że energetycznie nie trwa jeszcze przy jakimś exie...

• Moderator
Napisano

chciałem w weekend, ale nie wiem czy nie wiem zdążę wyzdrowieć

ale zaraz po spotkaniu postawię karty :P

• Maestro
Napisano
chciałem w weekend, ale nie wiem czy nie wiem zdążę wyzdrowieć

ale zaraz po spotkaniu postawię karty :P

Z niecierpliwością czekamy:)))))

Napisano

z doświadczenia...karma i diabel

Boj sie Boga :D

cholernie cięzka relacja będzie...będzie was do siebei ciągło niemilosiernie , ale - nie wiem jak jest w tej chwili - jesli potem beda sprzeczki to obojgu znajomosc bardzo da się we znaki, a juz na pewno zby tłatwo się od siebie nie uwolnicie. Moze to trwac bardzo dłgi czas. - czesto kolo mowi,ze poza tym , ze cięzko to bedzie wracać.

Napisano

więzi, których sie nie da wytłumaczyć racjonalnie./QUOTE]

zgadzam się w całej rozciągłości. po prostu przedzam,ale i taj już w to wszedłeś...;) zatem...duzo sily na te znajomosc zycze. Moze nie raz wyzerac energetycznie do zbladnięcia.

Napisano

Sprawiedliwość odzwierciedla zasadę przyczyny i skutku jako prawo kosmosu, a karma jest niczym innym jak sprawiedliwością kosmiczną:). Zatem suma Sprawiedliwość jest moim zdaniem kolejną kartą, która wskazuje w tym rozkładzie na przeznaczenie i zmiany jakie nadejdą.