Moderator Arbogast Napisano 16 Stycznia 2013 Moderator Napisano 16 Stycznia 2013 Poznałem pewną panią, jeszcze randki nie było, ale chciałem zapytać jak się rozwinie ta znajomość (czy aby przypadkiem nie umrze śmiercią naturalną), dlatego tak ogólnie 2 karty: koło fortuny - siła - diabeł relacja karmiczna (sprawdziłem po numerkach też) - i to może być dość ciekawa, bo mocne karty, same AW, karty seksu, karty związku, przywiązania... więc raczej ta znajomość się rozwinie, a nie skończy na ten pierwszej randce Cytuj
iridos Napisano 16 Stycznia 2013 Napisano 16 Stycznia 2013 no ale to kolo jako pierwsze kiepskie jest fortuna jest zdradliwa albo ulokujesz uczucia w toksyke albo to sie nie rozwinie wróci do punktu wyjścia no ale 3 karty to malo dawaj partnera Cytuj
Moderator Arbogast Napisano 16 Stycznia 2013 Autor Moderator Napisano 16 Stycznia 2013 no ale to kolo jako pierwsze kiepskie jest fortuna jest zdradliwa albo ulokujesz uczucia w toksyke albo to sie nie rozwinie wróci do punktu wyjściano ale 3 karty to malo dawaj partnera z partnerskim poczekam aż się z nią spotkam, bo na razie to sobie piszemy, także za kilka dni Cytuj
iridos Napisano 16 Stycznia 2013 Napisano 16 Stycznia 2013 czyli nawet się nie widzieliście wirtualnie? ja koła generalnie nie lubię ono zmienia bieg wydarzeń w najmniej oczekiwanym momencie i w odwrotna stronę niz oczekujemy a moze kobitka zajeta sie okaże? ale trzymam kciuki niechby sie wreszcie cos w twoim zyciu uczuciowym zmienilo Cytuj
Moderator Arbogast Napisano 16 Stycznia 2013 Autor Moderator Napisano 16 Stycznia 2013 ja już nie raz właśnie zauważyłem, że koło to jest często zaprzeczenie tej karty, która następuje po niej ale tu koło może oznaczać po prostu relację karmiczną bo gdyby miało oznaczać zaprzeczenie siły, to po co jeszcze do tego diabeł a wirtualnie to się widzieliśmy np na facebooku ale realnie to jeszcze nie, na razie mamy kontakt przez internet i jest miło Cytuj
SacralNirvana Napisano 16 Stycznia 2013 Napisano 16 Stycznia 2013 Z tym Kolem tez przychodzi mi do glowy relacja karmiczna, ze wlasnie to moglo sie pokazac. Ogolnie widac w tych kartach bardzo silne przyciagnie, zreszta jak to w karmicznych relacjach tez bywa. Cytuj
Gość PannaDorotka Napisano 16 Stycznia 2013 Napisano 16 Stycznia 2013 Koło fortuny, Siła, Diabeł w podsumie mi wyszła Sprawiedliwość No karmiczna relacja jak nic, przyciąganie, wielka zależność między wami, więzi, których sie nie da wytłumaczyć racjonalnie. Ale czy ona na pewno wolna jest? Ta sprawiedliwość to tak nie wiem.... moim zdaniem to zajęta się może okazać... Cytuj
Gość gość5 Napisano 17 Stycznia 2013 Napisano 17 Stycznia 2013 karty przyciagania na polu fizycznym, hm... na pierwszy rzut przyszło mi słowo- "uzależniajace" ............. tak jakby poza fizycznoscia reszta nie miala wiekszego znaczenia............. no ale to "tylko" karty........ Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 17 Stycznia 2013 Maestro Napisano 17 Stycznia 2013 Bardzo silne przyciąganie, iskrzenie, namiętność, zaiskrzy mocno;) Cytuj
CessPablos Napisano 17 Stycznia 2013 Napisano 17 Stycznia 2013 Bardzo silne przyciąganie, iskrzenie, namiętność, zaiskrzy mocno;) radze miec oczy szeroko otwarte,bo na razie przychyle sie do wypowiedzi Inez;];] bo tak teraz to wyglada tak wlasnie wirtualnie ale to kolo moze w realu odwrocic te relacje i pokzazac inne oblicze i tak na koniec '' gdzie bardzo iskrzy tam i o pożar łatwiej'' powodzenia i pozdrawiam;] Cytuj
Moderator Arbogast Napisano 17 Stycznia 2013 Autor Moderator Napisano 17 Stycznia 2013 Czy wolna na bank? A jak to sprawdzić, można jedynie spytać, co uczyniłem i odpowiedziała, że nie ma nikogo. Co w cale nie musi oznaczać, że energetycznie nie trwa jeszcze przy jakimś exie... Cytuj
iridos Napisano 17 Stycznia 2013 Napisano 17 Stycznia 2013 no dokładnie..... to kiedy spotkanko smerfie? Cytuj
Moderator Arbogast Napisano 18 Stycznia 2013 Autor Moderator Napisano 18 Stycznia 2013 chciałem w weekend, ale nie wiem czy nie wiem zdążę wyzdrowieć ale zaraz po spotkaniu postawię karty Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 18 Stycznia 2013 Maestro Napisano 18 Stycznia 2013 chciałem w weekend, ale nie wiem czy nie wiem zdążę wyzdrowieć ale zaraz po spotkaniu postawię karty Z niecierpliwością czekamy:))))) Cytuj
Gość sheina Napisano 18 Stycznia 2013 Napisano 18 Stycznia 2013 z doświadczenia...karma i diabel Boj sie Boga cholernie cięzka relacja będzie...będzie was do siebei ciągło niemilosiernie , ale - nie wiem jak jest w tej chwili - jesli potem beda sprzeczki to obojgu znajomosc bardzo da się we znaki, a juz na pewno zby tłatwo się od siebie nie uwolnicie. Moze to trwac bardzo dłgi czas. - czesto kolo mowi,ze poza tym , ze cięzko to bedzie wracać. Cytuj
Gość sheina Napisano 18 Stycznia 2013 Napisano 18 Stycznia 2013 więzi, których sie nie da wytłumaczyć racjonalnie./QUOTE] zgadzam się w całej rozciągłości. po prostu przedzam,ale i taj już w to wszedłeś... zatem...duzo sily na te znajomosc zycze. Moze nie raz wyzerac energetycznie do zbladnięcia. Cytuj
Gość sappir Napisano 18 Stycznia 2013 Napisano 18 Stycznia 2013 Sprawiedliwość odzwierciedla zasadę przyczyny i skutku jako prawo kosmosu, a karma jest niczym innym jak sprawiedliwością kosmiczną. Zatem suma Sprawiedliwość jest moim zdaniem kolejną kartą, która wskazuje w tym rozkładzie na przeznaczenie i zmiany jakie nadejdą. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi