Skocz do zawartości

jakie ma zamiary?

kasiulinek87

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

jakie? wobec mnie

krol kieli giermek kieli swiat giermek bulaw

ladne karty. nie widac tu zadnej nieuczciwosci,czy podstepu.

jakis wyjazd tez moze tu widac, bo ciagle gada zebysmy se gdzies pojechali.

chyba zakochany nawet prawda? :)

Napisano

spotykać się z Tobą , ale uważaj by pan po czasie po prostu nie zniknął .

nie widzę w tych kartach nic poważnego . chce Cię bliżej poznać .

Napisano

Intrygujesz go, na pewno chce Cię lepiej poznać, wyczuć, ale uważaj na niego, dla mnie giermek buława to taki psotnik, chochlik, co wpadnie napsoci na miesza i ucieka psocić gdzie indziej ;)

Napisano

no spotykamy sie od 2 miesiecy, poznajemy sie caly czas.

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

I spotykajcie się dalej - fajne karty, widać że Pan ma szczere intencje i jest bardzo Tobą oczarowany, podobasz mu się ~ być może nawet się w Tobie podko****e...póki co chce się z Tobą spotykać, randkować ~ flirtować, czerpać radość z Waszej relacji, z chwil spędzanych wspólnie z Tobą...ja nie widzę w tych kartach złych intencji - powodzenia w rozwijaniu relacji, warto.;)

Gość Lukrusia
Napisano

krol kieli giermek kieli swiat giermek bulaw

Pan jest oczarowany tobą kochana , bardzo go pociągasz w aspekcie fizyczny także jeśli zdecydujesz sie na wyjazd to rozważ i sytuację sam na sam :) jak i co ty na to bo on napalony niczym dzięcioł na jarzębinę . Ale ma dobre pan intencje bo nie chce wykorzystać król kielichów ma dobre serce a jeszcze obok girmek kielichów podwójne kielichy się pokazują .

:)

• 3 miesiące temu...
Gość Daffne
Napisano
jestesmy parą

rozumiem, gratulacje :)

Ale jakie wówczas miał podeście,zamiary o które pytałaś?

Napisano

randek, spotkan bylo duzo, seks. wspolny wyjazd na walentynki. mowil, ze mu na mnie zalezy i ze jest szczesliwy :)