kasiulinek87 Napisano 16 Stycznia 2013 Napisano 16 Stycznia 2013 jakie? wobec mnie krol kieli giermek kieli swiat giermek bulaw ladne karty. nie widac tu zadnej nieuczciwosci,czy podstepu. jakis wyjazd tez moze tu widac, bo ciagle gada zebysmy se gdzies pojechali. chyba zakochany nawet prawda? Cytuj
nirva2991 Napisano 17 Stycznia 2013 Napisano 17 Stycznia 2013 spotykać się z Tobą , ale uważaj by pan po czasie po prostu nie zniknął . nie widzę w tych kartach nic poważnego . chce Cię bliżej poznać . Cytuj
Gość Amfora Napisano 17 Stycznia 2013 Napisano 17 Stycznia 2013 Intrygujesz go, na pewno chce Cię lepiej poznać, wyczuć, ale uważaj na niego, dla mnie giermek buława to taki psotnik, chochlik, co wpadnie napsoci na miesza i ucieka psocić gdzie indziej Cytuj
kasiulinek87 Napisano 17 Stycznia 2013 Autor Napisano 17 Stycznia 2013 no spotykamy sie od 2 miesiecy, poznajemy sie caly czas. Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 17 Stycznia 2013 Napisano 17 Stycznia 2013 I spotykajcie się dalej - fajne karty, widać że Pan ma szczere intencje i jest bardzo Tobą oczarowany, podobasz mu się ~ być może nawet się w Tobie podko****e...póki co chce się z Tobą spotykać, randkować ~ flirtować, czerpać radość z Waszej relacji, z chwil spędzanych wspólnie z Tobą...ja nie widzę w tych kartach złych intencji - powodzenia w rozwijaniu relacji, warto. Cytuj
Gość Lukrusia Napisano 17 Stycznia 2013 Napisano 17 Stycznia 2013 krol kieli giermek kieli swiat giermek bulaw Pan jest oczarowany tobą kochana , bardzo go pociągasz w aspekcie fizyczny także jeśli zdecydujesz sie na wyjazd to rozważ i sytuację sam na sam jak i co ty na to bo on napalony niczym dzięcioł na jarzębinę . Ale ma dobre pan intencje bo nie chce wykorzystać król kielichów ma dobre serce a jeszcze obok girmek kielichów podwójne kielichy się pokazują . Cytuj
kasiulinek87 Napisano 17 Stycznia 2013 Autor Napisano 17 Stycznia 2013 dziekuje kochane no znajomosc juz skonsumowana Cytuj
Gość Daffne Napisano 10 Maja 2013 Napisano 10 Maja 2013 jestesmy parą rozumiem, gratulacje Ale jakie wówczas miał podeście,zamiary o które pytałaś? Cytuj
kasiulinek87 Napisano 10 Maja 2013 Autor Napisano 10 Maja 2013 randek, spotkan bylo duzo, seks. wspolny wyjazd na walentynki. mowil, ze mu na mnie zalezy i ze jest szczesliwy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi