Skocz do zawartości

Facebook...

Gość Linkinia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Linkinia
Napisano

Pytanie i sprawa banalna, ale coś w tym musi być... Zweryfikuję tak szybko, jak się da.

Dlaczego nie zaprosił mnie do znajomych na fb?

Giermek pucharów, 10 denarów, 7 pucharów

Był w związku i nie chciał ryzykować, że coś napiszę, a jego dziewczyna to zobaczy. Albo nie chciał, bym za dużo sobie pomyślała w kwestii naszej znajomości, określił jej ramy.

Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że zaprosi mnie do znajomych na fb?

Królowa mieczy, Świat, Kapłan

Te karty nie są dla mnie już czytelne... Nie mam pojęcia. Proszę o pomoc :poklon:

Napisano

Raczej zebys sobie zbyt wiele nie wyobrażała, ale z drugiej strony jakby nie miał takiej potrzeby.

Sam Ciebie chyba nie zaprosi - musisz się wprosić pierwsza :)

Gość SooYoung
Napisano

Widzę to tak - giermek pucharów to miły gest w tym wypadku zaproszenie jakiego oczekujesz, 10 den często pokazuje mi Fb albo fora (jako grupa - wspólnota) a 7 pucharów mówi że nie widzi takiej konieczności, albo że Ciebie "przeoczył", albo nie wie jak się określić

7 pucharów to karta iluzji, więc nie ma świadomości że chcesz być wśród jego znajomych, albo na chwilę oceną to dla niego nie jest tak istotne, ale w tych kartach nie ma powodu typu że Cie nie lubi, albo że nie może Cie przyjąć bo ktoś tam, coś tam ;) Ot po prostu zagapił się, umknęło mu to.

Ty na 1 miejscu, czyli zależy to od Twojej inicjatywy, albo mu coś napiszesz takiego że mu w piety pójdzie - królowa mieczy albo się usztywnisz i nic nie zrobisz a Pan tez nie zadziała - Kapłan. Każde z was zostaje na swoim profilu - Świat.

Gość Linkinia
Napisano

Zapytałam kart:

1. Co się wydarzy, jak zapytam go o to - Diabeł, Śmierć, Pustelnik

2. Co się wydarzy, jak nie zapytam - As denarów, 3 mieczy, 3 denary

Według mnie lepiej nie pytać, bo zrobi się gorzej, takie karty wyszły złe...

Napisano
Zapytałam kart:

1. Co się wydarzy, jak zapytam go o to - Diabeł, Śmierć, Pustelnik

2. Co się wydarzy, jak nie zapytam - As denarów, 3 mieczy, 3 denary

Według mnie lepiej nie pytać, bo zrobi się gorzej, takie karty wyszły złe...

1. Umrą złudne nadzieje, sprawa bedzie jasna, ale Ty zostaniesz w niej tak jakby sama.

2. Wydaje mi się, jakby w tych kartach było cierpnienie, i trojkat uczuciowy.

Napisano

Nie pytać nie oznacza nie działać. Ale zrobisz jak zechcesz.

Napisano

W tym drugim rozkladzie podsum HB to VIII Sprawiedliwosc, czyli tyle ile zrobisz, tyle Twojego. Jak juz wyzej zostalo napisane. Jedyna mozliwosc - wychodzisz z inicjatywa i zapraszasz pana. Wtedy masz go w znajomych. Innej mozliwosci nie widze. Pan na ten moment nie widzi/nie czuje takiej koniecznosci... ewentualnie nie na ten moment. Podsum pierwszego rozkladu (HB) to XVII Gwiazda i VIII Sprawiedliwosc. Musialby sie bardziej rozejrzec, popatrzec i wtedy byc moze dojrzalby Ciebie i zaprosil, ale rownie dobrze Ty mozesz inaczej spojrzec na sprawe i zaprosic jego, bo opcjonalnie w podsumie znowu masz Sprawke. Twoje dzialania = wyniki Twoich dzialan. Slynne "co posiejesz - to zbierzesz".

Co do pytania, gdy zapytasz, ja to widze tak. Diabel jest teraz. Mi Diabel nieraz pokazywal zastoj, gdzie pan sie zachowywal "a nie odezwe sie... a kija jej" i jakbym ja sie pierwsza nie odezwala to i tyle bym miala. Odzywajac sie wychodzisz poza to ograniczenie w Diable. Co mozesz spowodowac, to ze pan nie zareaguje szybko, bo najpierw bedzie musial sie zastanowic, czy chce tego, w tym Eremicie. Podsum HB to Kolo i Mag, czyli po prostu tu musialabys zadzialac w sposob sprytny i przemyslany. Obserwowac jego reakcje i stosownie do tego zadzialac. Takze sprytnie, z glowa, jako ten Mag.

Druga opcja, ze nie zagaisz do pana to sytuacja, gdy byla szansa i sie zmascila. I kazde poszlo w swoja strone, ewentualnie w 3 Monetach nadal bys rozwazala, jakby pokonac te trudnosci. Podsum HB to VII Rydwan, zalecenie jednak konkretnych dzialan. Rob cos albo idz swoja droga. Samo sie nie zrobi.

Gość gość5
Napisano

Pytanie i sprawa banalna, ale coś w tym musi być... Zweryfikuję tak szybko, jak się da.

hm.... mam wrazenie, że pomyslal o tym i .....zapomniał albo nie ma takiej potrzeby teraz :(

hm.... no poczekasz sobie.............pan robi to co uwaza za sluszne- moze czeka na Twoj gest ..........

Gość Linkinia
Napisano

Znalazłam go na fb, bo miał swoje imię i nazwisko, któregoś dnia wpisuję a tu inna nazwa profilu, tylko e-mail się zgadzał... no i teraz nawet e-maila nie ma. Także jakbym go zaprosiła, to on by wiedział, że odwiedzam regularnie jego profil... Bo nie ma innej szansy, bym go znalazła, nawet miasta nie ma podanego...

Muszę zadziałać sprytnie, tak jak pisze Sacral. :_cwaniak:

Dziękuję wam bardzo :bukiet:

Jak coś wymyślę i zadzialam, to dam znać o efektach ;)

Napisano

Dla pana wydawałaś się nieosiągalna, nierealna. Może bał się odrzucenia, braku reakcji? I zgadzam się: od Ciebie wszystko zależy :-) Moim zdanie powinnaś zadziałać nie tyle sprytnie, co delikatnie.