Gość Lukrusia Napisano 16 Stycznia 2013 Napisano 16 Stycznia 2013 Znalazłam fajną pracę na zastępstwo , już miałam iść do pracy jak zadzwonili do mnie z informacją z kadr , że osoba , którą miałam zastąpić wraca z chorobowego . Jak narazie czekam tydzień aż mi znajdą nowe miejsce na zastępstwo i cisza . Niby poważna firma a czuje się jak w cyrku .Nic nie wiadomo , żadnych informacji nie podają w kadrach jak dzwonię nie wiem jak sie ta cała sytuacja zakończy czy będę miała pracę czy nie .. Jak moja sytuacja wygląda 4 monet Praca niby jest , skierowanie na badania było ale w to miejsce gdzie ta osoba teraz wraca do pracy z chorobowego . Ja teraz tak naprawdę nie wiem co o tym myśleć czy sobie ze mnie jaja robią bo powinni mi znależć nowe miejsce a tu cisza , jestem na stażu teraz z urzędu pracy wszystkie dni wolne straciłam na to aby pojechać i dowiedzieć sie w zasadzie niczego od nich .. Jak to widzą w oddziale firmy3 kije Nie wiedzą co ze mną zrobić jednak ? bo etap rekrutacji przeszłam a tu nie ma miejsca jednak . jakie działania będą podejmowac względem znalezinia miejsca pracy 4 kielichy Nie bardzo w tej karcie jest działanie , olewać będą tą sprawę . Jak sytuacja sie rozwinie as kijów coś sie pojawi na starcie ale to tylko as kijów. jak ja powinnam reagować /działania podjąć paż kielichów Nie kłócić się z nimi , spokojnie narazie mam podpisaną umowę o staż do stycznia to przynajmniej pioeniądze mam ze stażu . Jak się zakończy umiarkowanie Długo to potrwa bo ta karta to przeciąganie w czasie , ale chyba spokojnie jednak . Moje zadowolenie 2 monet Nie będzie zadowolenie będzie wachanie ,chyba już będę miała dość i zastanowie sie czy nie pierdzielnąć tego i powiedziec im dziękuję . 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi