Skocz do zawartości

Jak będzie wyglądać relacja między X a Y?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witajcie

W tematyce run raczkuje, ale czasami udaje mi się trafnie przekazać to co runy mają do powiedzenia, myślę jednak, że więcej się nauczę dzięki waszemu wsparciu:).

Jak w tytule przyszłość relacji.

To co było: Tiwaz, Laguz,Algiz.

Była otwartość wzajemne poznawanie się uczenie się czegoś od siebie, ale też zrozumienie, karty w tej relacji rozkładał mężczyzna, był wyraźnie otwarty na tą kobietę.

To co jest: Ingwaz, Sowelo, Uruz.

Coś się zaczyna początek czegoś fajnego,co powoli się rozwija i jest bardzo pozytywne taka fajna koleżeńska znajomość, gdzie jedno może polegać na drugim.

To co będzie: Kenaz, Gebo,Ansuz.

Według mnie to chyba połączy ich coś więcej niż przyjaźń i to będzie coś dojrzałego.

To tak pokrótce moje wnioski, zapraszam do interpretowania.

Pozdrawiam:)

Napisano

No podobnie bym powiedziala... Z tym, ze w tym ostatnim,to bym powiedziala, ze to 'dojrzale cos', to bedzie nikoniecznie uczucie. Moze nawet dojrzenie do tego, ze nie musicie byc ze soba. Wyciagniecie dobre wnioski ze znajomosci. Jesli bedzie pożądanie, to bardziej na poziomie fizycznym, niz mentalnym. Dojrzejecie właśnie do tego, ze bardziej w waszej znajomosci/relacji liczy sie to, czego sie od siebie uczycie, co sobie dajecie, niż fizyczna namietnosc.

Napisano

Ciekawa interpretacja:)

Dzięki Liluś.

Pokusi się ktoś jeszcze?