CessPablos Napisano 17 Stycznia 2013 Napisano 17 Stycznia 2013 Co mnie pozytywnie zaskoczy do końca tyg.? Słońce Król buław Wisielec zapowiada sie bardzo przyjemnie , zaznam smaku wygranej i pochwaly,uda mi sie czegos wiecej o sobie dowiedziec i pokonac blokady, nawiaze blizszy kontak z pewna osoba ktora zaintryguje lecz sytuacja na ten czas pozostanie w tym samym punkcie ktry obecnie jest.wiec pozytywem tu mi swita;] co myslicie istoty?;] Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 17 Stycznia 2013 Maestro Napisano 17 Stycznia 2013 Chyba jakieś spotkanie, albo miły gest w Twoją stronę, co niewątpliwie połechce Twoje ego:) Cytuj
nirva2991 Napisano 17 Stycznia 2013 Napisano 17 Stycznia 2013 taj jakby spotkanie/odzew od pewnego pana z którym się długo nie widziałeś. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 17 Stycznia 2013 Maestro Napisano 17 Stycznia 2013 Będzie tak fajnie, radośnie. Potem ktoś zadziała w Twoją stronę i będzie jakiś odzew. Obstawiam, że będzie to mężczyzna. Ale potem będzie takie zawieszenie i zero dalszych działań. Suma to Koło Fortuny więc tak wnioskuje, że mówi albo o jakichś zmianach albo o niespodziewanym wydarzeniu czyli działaniu Króla Buław, którego się nie spodziewasz CessPablos jest mężczyzną))))))))) Cytuj
CessPablos Napisano 17 Stycznia 2013 Autor Napisano 17 Stycznia 2013 hahahaha oj drogie panie;d Cytuj
CessPablos Napisano 17 Stycznia 2013 Autor Napisano 17 Stycznia 2013 i zaznacze tak w nawiasie ze facecei mnei nei interesuja;p chyba ze jakis szef wielkiego wierzowca chce mnie do swojej firmy na czlowieka od wprowadzania pogody ducha;p dzieki za odpowiedzi;] w niedziele wieczorem zdam relacje, oczywiscie beda nagrody za najbardziej trefne mysli;p(trzeba bedzie podac adres gdzie mam wyslac nagrode glowna w postaci czekolady no niech bedzie duzej czekolady;p) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 17 Stycznia 2013 Maestro Napisano 17 Stycznia 2013 i zaznacze tak w nawiasie ze facecei mnei nei interesuja;p chyba ze jakis szef wielkiego wierzowca chce mnie do swojej firmy na czlowieka od wprowadzania pogody ducha;p dzieki za odpowiedzi;] w niedziele wieczorem zdam relacje, oczywiscie beda nagrody za najbardziej trefne mysli;p(trzeba bedzie podac adres gdzie mam wyslac nagrode glowna w postaci czekolady no niech bedzie duzej czekolady;p) Miło, jakby co ja lubię gorzką z orzechami laskowymi:))) Cytuj
CessPablos Napisano 17 Stycznia 2013 Autor Napisano 17 Stycznia 2013 ok bede pamietal iznez;p a vanalika to chyba waniljowa bo tak mi sie z twoim nickiem kojarzy;p Cytuj
CessPablos Napisano 17 Stycznia 2013 Autor Napisano 17 Stycznia 2013 ok zanotowalem w moim magicznym notesie jak wygrasz to bedzie ;p moze jeszce nalewka wisniowa do tej czekolady hehe;p Cytuj
CessPablos Napisano 17 Stycznia 2013 Autor Napisano 17 Stycznia 2013 ale oczywiscie po okazaniu dowodu ze 18 skonczone bo mi po sadach nie chce sie szlajac;d Cytuj
SacralNirvana Napisano 18 Stycznia 2013 Napisano 18 Stycznia 2013 Bedziesz lecial ochoczo przez zycie jako ten Bulawowy az pewna pani przyzna sie, ze jest z Toba w ciazy... :hahahaha:i zawisniesz... jako ten Bulawowy Wisielec... A juz powaznie. Na weekend jakiejs zabawy (z popitka) nie planujesz? Bo tak mi sie skojarzylo wlasnie... Cytuj
CessPablos Napisano 18 Stycznia 2013 Autor Napisano 18 Stycznia 2013 Bedziesz lecial ochoczo przez zycie jako ten Bulawowy az pewna pani przyzna sie, ze jest z Toba w ciazy... :hahahaha:i zawisniesz... jako ten Bulawowy Wisielec... A juz powaznie. Na weekend jakiejs zabawy (z popitka) nie planujesz? Bo tak mi sie skojarzylo wlasnie... SacralNirvana żadnego dziecka tylko ok;p tazke to napewno nie !;] na ten czas nic sie nie szykuje ale moze cos spontanicznego wypadnie zobaczymy;] Cytuj
CessPablos Napisano 18 Stycznia 2013 Autor Napisano 18 Stycznia 2013 już więcej niż 18 mam, ale nie ma problemo wyśle skana dowodu o bardzo dobry pomysl i jeszcze podpisy rodzicow poprosze wyslac na zgode;p Cytuj
Gość sappir Napisano 18 Stycznia 2013 Napisano 18 Stycznia 2013 Moim zdaniem to, ze uda się tobie zwolnić, przerwać przynajmniej na chwilę tzw życiowy galop i po prostu odpocząć Cytuj
CessPablos Napisano 18 Stycznia 2013 Autor Napisano 18 Stycznia 2013 hmm co jeszcze chyba juz nic nie bede taki wwymagajacy bo ta nagrosa straci swoj smak;d ok moze byc ale skan dowodu tez prosze(>>>>>a nastepnie sie udam do providentaaa po szybki zastrzyk finansowy>>>> ;p ;p ) Cytuj
CessPablos Napisano 18 Stycznia 2013 Autor Napisano 18 Stycznia 2013 a co mi tam moga byc drogie po to wymagam od was tego skanu dowodu bo na was beda te pozyczki;p;p wiec moge byc rozrzutny;p Cytuj
CessPablos Napisano 18 Stycznia 2013 Autor Napisano 18 Stycznia 2013 dobra moze byc akceptuje twoj komplement w moja strone i nisko sie kłaniam hehe ;p Cytuj
CessPablos Napisano 18 Stycznia 2013 Autor Napisano 18 Stycznia 2013 to podloga skloni sie do mnie tak to bedzie wygladac jak to u maga ;p Cytuj
CessPablos Napisano 13 Lutego 2013 Autor Napisano 13 Lutego 2013 o wlasnie dobrze ze mi przypomnialas jutro rano napisze, a zapomnialem bo zsoatalem zbanowany na tydz i nie mialem jak to i na pamieci sie odbilo;] Cytuj
CessPablos Napisano 13 Lutego 2013 Autor Napisano 13 Lutego 2013 to sie nazywa blokada do usuniecia;] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi