duo70 Napisano 17 Stycznia 2013 Napisano 17 Stycznia 2013 Witam Było spotkanie, raczej w sprawach zawodowych ale prywatnie. Poprzednie było ciepłe i miłe Ale na ostatnim Pan był mocno zdystansowany i chłodny. Pod koniec dawał jakieś tam nieśmiałe znaki ale ja też zrobiłam się chłodna. Przez całe spotkanie prawie mnie nie zauważał i pisał smsy z kimś. Nie wiem o co chodziło? Może to celowe było? Może był na mnie zły za coś... Jakie były odczucia Pana po spotkaniu ze mną? GŁUPIEC 3 MIECZY 2 PUCHARY= DIABEŁ Nie wiem, może Pan zorientował się, że trochę namieszał swoim zachowaniem ,że mnie w jakiś sposób zranił i dlatego potem zrobiło mu się głupio. i na sam koniec zrobił się niby czuły. Bardzo Was proszę o interpretację, bo ja już sama nie wiem co o tym sądzić. Bardzo dziekuję Cytuj
iridos Napisano 17 Stycznia 2013 Napisano 17 Stycznia 2013 bardzo mu "nie na rękę" było to spotkanie Cytuj
duo70 Napisano 17 Stycznia 2013 Autor Napisano 17 Stycznia 2013 Chyba masz rację Iridos. Od wejścia już był jakiś zły. A sms-y wysyłał chyba do jakiejś kobiety. Cytuj
Gość Amfora Napisano 17 Stycznia 2013 Napisano 17 Stycznia 2013 Spotkał sie bo musiał, chyba Ci obiecał to spotkanie i głupio było odmówić. takie spotkanie z obowiązku, co jedynie wkurza. Cytuj
SacralNirvana Napisano 17 Stycznia 2013 Napisano 17 Stycznia 2013 On poszedl na to spotkanie bez jakis wiekszych oczekiwan. Po prostu zaliczyc, zakonczyc i moze mial zaraz umowione z kims innym spotkanie (stad te sms-y. Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 17 Stycznia 2013 Napisano 17 Stycznia 2013 Witam Było spotkanie, raczej w sprawach zawodowych ale prywatnie. Poprzednie było ciepłe i miłe Ale na ostatnim Pan był mocno zdystansowany i chłodny. Pod koniec dawał jakieś tam nieśmiałe znaki ale ja też zrobiłam się chłodna. Przez całe spotkanie prawie mnie nie zauważał i pisał smsy z kimś. Nie wiem o co chodziło? Może to celowe było? Może był na mnie zły za coś... Jakie były odczucia Pana po spotkaniu ze mną? GŁUPIEC 3 MIECZY 2 PUCHARY= DIABEŁ Nie wiem, może Pan zorientował się, że trochę namieszał swoim zachowaniem ,że mnie w jakiś sposób zranił i dlatego potem zrobiło mu się głupio. i na sam koniec zrobił się niby czuły. Bardzo Was proszę o interpretację, bo ja już sama nie wiem co o tym sądzić. Bardzo dziekuję Ja powiem tak - Pan nie był i nie jest zły na Ciebie - dostawał sms'y które Go w taki stan wprowadzały i przez to zachowywał się jak się zachowywał...po pierwsze gdyby nie chciał przyjść ~ to by nie przyszedł i tyle...po drugie ~ czy Pan ma żonę ? (bo tak sadzę po podsumach), jeśli ma to Ona pisała do Niego i musiał odpowiadać (coś nieciekawie tam pomiędzy Nimi jest, może nawet coś się zawaliło) - w ogóle to głupio mu było i jest bo nie chciał by Wasze spotkanie tak wyglądało...i Pan wcale nie czuł się fajnie...a teraz jest zły sam na siebie... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi