Skocz do zawartości

Jakie były odczucia pana po spotkaniu?

duo70

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Było spotkanie, raczej w sprawach zawodowych ale prywatnie. Poprzednie było ciepłe i miłe :) Ale na ostatnim Pan był mocno zdystansowany i chłodny. Pod koniec dawał jakieś tam nieśmiałe znaki ale ja też zrobiłam się chłodna. Przez całe spotkanie prawie mnie nie zauważał i pisał smsy z kimś. Nie wiem o co chodziło? Może to celowe było? Może był na mnie zły za coś...

Jakie były odczucia Pana po spotkaniu ze mną?

GŁUPIEC 3 MIECZY 2 PUCHARY= DIABEŁ

Nie wiem, może Pan zorientował się, że trochę namieszał swoim zachowaniem ,że mnie w jakiś sposób zranił i dlatego potem zrobiło mu się głupio. i na sam koniec zrobił się niby czuły.

Bardzo Was proszę o interpretację, bo ja już sama nie wiem co o tym sądzić.

Bardzo dziekuję

Napisano

Chyba masz rację Iridos. Od wejścia już był jakiś zły. A sms-y wysyłał chyba do jakiejś kobiety.

Napisano

Spotkał sie bo musiał, chyba Ci obiecał to spotkanie i głupio było odmówić. takie spotkanie z obowiązku, co jedynie wkurza.

Napisano

On poszedl na to spotkanie bez jakis wiekszych oczekiwan. Po prostu zaliczyc, zakonczyc i moze mial zaraz umowione z kims innym spotkanie (stad te sms-y.

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano
Witam

Było spotkanie, raczej w sprawach zawodowych ale prywatnie. Poprzednie było ciepłe i miłe :) Ale na ostatnim Pan był mocno zdystansowany i chłodny. Pod koniec dawał jakieś tam nieśmiałe znaki ale ja też zrobiłam się chłodna. Przez całe spotkanie prawie mnie nie zauważał i pisał smsy z kimś. Nie wiem o co chodziło? Może to celowe było? Może był na mnie zły za coś...

Jakie były odczucia Pana po spotkaniu ze mną?

GŁUPIEC 3 MIECZY 2 PUCHARY= DIABEŁ

Nie wiem, może Pan zorientował się, że trochę namieszał swoim zachowaniem ,że mnie w jakiś sposób zranił i dlatego potem zrobiło mu się głupio. i na sam koniec zrobił się niby czuły.

Bardzo Was proszę o interpretację, bo ja już sama nie wiem co o tym sądzić.

Bardzo dziekuję

Ja powiem tak - Pan nie był i nie jest zły na Ciebie - dostawał sms'y które Go w taki stan wprowadzały i przez to zachowywał się jak się zachowywał...po pierwsze gdyby nie chciał przyjść ~ to by nie przyszedł i tyle...po drugie ~ czy Pan ma żonę ? (bo tak sadzę po podsumach), jeśli ma to Ona pisała do Niego i musiał odpowiadać (coś nieciekawie tam pomiędzy Nimi jest, może nawet coś się zawaliło) - w ogóle to głupio mu było i jest bo nie chciał by Wasze spotkanie tak wyglądało...i Pan wcale nie czuł się fajnie...a teraz jest zły sam na siebie...