Gość ANEZ Napisano 17 Stycznia 2013 Napisano 17 Stycznia 2013 (edytowane) Robię ten rozkład pierwszy raz zainspirowana dyskusją na jego temat ale uważam że w moim obecnym momencie życia będzie dobry. 1.Kim jestem obecnie dla siebie ?Księżyc - zagadką,tajemnicą,intuicja mi podpowiada żę jest coś we mnie co musi ujrzeć światło dzienne. 2Co jest obecnie moją mocną stroną? Głupiec - wiara,żę droga,którą chce iść to jest to czego pragnę. 3.Co jest moją słabą stroną? 6 denarów - lubię się dzielić ale nie każdy na to zasługuje i dostaję nieraz po nosie. 4.Czego brakuje mi w życiu?Król denarów - myślę że bezpieczeństwa finansowego /bo mój mąż wychodzi zawsze w Królu kielichów/ i nie chodzi tu o mężczyznę. 5.Czego uczą mnie obecne trudności? 8 denarów - cierpliwości,do sukcesu,spełnienia można dojść pracą. 6.Czego nie dostrzegam? Paz kielichów - szans jakie stają przede mną a może zdolności,które tkwia we mnie jeszcze nie odkryte. 7.Co ukrywam przed sobą? 8 kielichów - że chcę wybrać inną drogę i nie kierować się sentymentem,uczuciami. 8.Czego mam się obecnie nauczyć? Rycerz denarów - stabilność uzyskuje się małymi kroczkami idąć do przodu. 9.Z czym powinnam się rozstać?Król buław - może usidlić swój temperament,zwolnić tempo. 10.Co jest moim bogactwem? 4 kielichów - zachowanie spokoju i rozwagi nawet w najcięższych momentah życia. 11.Czego się boję? 5 kielichów - utraty bliskich mi ludzi. 12.Czego nie mogę w sobie zaakceptować? Rydwan - chyba jeszcze zbyt mała wiara we własne siły. 13.Jak widzą mnie inni ludzie? 5 mieczy - to jest ciężka karta.ale ludzie widzą mnie jako osobę,która koniecznie chce osiągnąć coś w życiu,idzie do przodu,chce coś osiągnąć .tylko ja nie krzywdzę innych tylko nieraz samą siebie. 14.Czego unikam w zyciu? 4 denarów - ludzi skąpych,tylko myślących o sobie. 15.Co da mi spełnienie? Rycerz mieczy - nooo nieee! ale chyba chodzi o to że nie poddam się stereotypom i przekonam innych do swoich wartości. Będę wdzięczna jeżeli ktoś tu spojrzy:poklon: Edytowane 17 Stycznia 2013 przez ANEZ usunąć post Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 17 Stycznia 2013 Napisano 17 Stycznia 2013 1.Kim jestem obecnie dla siebie ?Księżyc - Kobietą o bogatym wnętrzu - doskonale zdajesz sobie z tego sprawę... 2Co jest obecnie moją mocną stroną? Głupiec - optymizm oraz wiara... 3.Co jest moją słabą stroną? 6 denarów - masz problem z zachowaniem odpowiednich proporcji w dawaniu i braniu ~ zbyt dużo dajesz nie otrzymując nic albo niewiele w zamian... 4.Czego brakuje mi w życiu?Król denarów - stabilności finansowej/bezpieczeństwa materialnego... 5.Czego uczą mnie obecne trudności? 8 denarów - systematyczności i solidności...starasz się zadbać o to aby zabezpieczyć się na przyszłość... 6.Czego nie dostrzegam? Paz kielichów - swoich talentów ukrytych i tego że masz delikatną artystyczną duszę (?)...ale też tego że w sferze zawodowej powinnaś polegać na własnych odczuciach i wrażeniach... 7.Co ukrywam przed sobą? 8 kielichów - że czegoś masz dość - coś się "ulało" i chcesz/potrzebujesz zmiany...i to że w efekcie dopada Cię taki chwilowy emocjonalny "zespół ucieczkowy"... 8.Czego mam się obecnie nauczyć? Rycerz denarów - zaradności, sumienności i pracowitości, oraz cierpliwości i wytrwałości (ładnie się to pokrywa z punktem 5)...więc tego właśnie że sukces jakiego pragniesz możesz osiągnąć dzięki systematycznej pracy i realistycznemu podejściu do życia... 9.Z czym powinnam się rozstać?Król buław - z tym że zbyt często myślisz o innych, podejmujesz decyzje w celu działania na rzecz większej ilości osób ~ myślę że bardziej powinnaś się skupić na sobie samej, to nie egoizm - a realistyczne podejście...oraz swój pęd, dynamizm - spocznij troszkę... 10.Co jest moim bogactwem? 4 kielichów - Twoja duchowość ~ umiesz spoglądać w głąb siebie...i bogactwo rodzinne, też duchowe - nie materialne, czyli osoba/osoby Ci bliskie z którą/którymi bardzo dobrze rozumiecie się, potraficie rozmawiać o problemach... 11.Czego się boję? 5 kielichów - tego że z tych 4 Kielichów moglibyście przejść w energetykę 5 Kielichów ~ gdzie mogłyby się pojawić się jakieś sprzeczki, zamieszanie ~ nie chcesz tego, chciałabyś aby pozostało tak jak jest, bo tak czujesz się bezpiecznie... 12.Czego nie mogę w sobie zaakceptować? Rydwan - hmm, myślę że swoich dość "wygórowanych" ambicji...i tego że nie umiesz pozwolić sobie na sytuacje ~ pozostawienia spraw swojemu rytmowi - musisz działać, inaczej nie umiesz (?)... 13.Jak widzą mnie inni ludzie? 5 mieczy - jako Kogoś kto wyjaśnia/doprowadza sprawy do końca - jako kogoś kto uparcie dąży do zrealizowania postawionych przed sobą zadań...a gdy popełnia błędy potrafi się do nich przyznać i je skorygować - bo potrafisz spojrzeć na sprawy z różnych punktów widzenia...nic innego do Ciebie mi nie pasuje - bo Ty Dobra Dusza jesteś ... 14.Czego unikam w zyciu? 4 denarów - "ludzi skąpych,tylko myślących o sobie." ~ no tak, ludzi którzy dbają tyyylkooo o swoje własne 4 litery... 15.Co da mi spełnienie? Rycerz mieczy - Ooodwaaagaaa...czasem Ci jej brakuje - gdy jej nabierzesz i bardziej uwierzysz w swoje siły/możliwości - będziesz zdolna pokonać każdą przeszkodę i osiągniesz to co chcesz - wtedy poczujesz się spełniona... Cytuj
SacralNirvana Napisano 17 Stycznia 2013 Napisano 17 Stycznia 2013 1.Kim jestem obecnie dla siebie ?Księżyc Osoba, ktora szuka samej siebie, tam gdzies gleboko ukrytej we wlasnym wnetrzu. Zauwaz, ze Ksiezyc to praca z intuicja takze a i ma potencjal Eremity (18=1+8=9 - IX Eremita). To jest takie jakby zagladanie w zwierciadlo swojej duszy, jej intuicyjne poznawanie i proba ogarniecia tego, pozostajac jednoczesnie wierna sobie samej. 2Co jest obecnie moją mocną stroną? Głupiec No coz. Masz wiedze, ale jednoczesniej jestes otwarta na nowa. Lubisz eksperymentowac, poznawac nowe. Czerpiesz dodatkowo z tego radosc. Idziesz przez zycie zadowolona, usmiechenita, gotowa wchodzic na nowe, nieznane szlaki. Przyjmujesz w sumie wszystko z usmiechem na ustac i gotowoscia uczenia sie w zyciu ciagle nowego. 3.Co jest moją słabą stroną? 6 denarów Masz pomaganie innym we krwi. Ale nie zawsze otrzymujesz co za to w zamian. Taka szczera duszyczka z Ciebie. Ale czasem powinas byc odrobine egoistyzna. Zdrowy egoizm nie jest zly. 4.Czego brakuje mi w życiu?Król denarów Oproc stabilizacji finansowej to tez pewnego rodzaju wytrwalosci i upartosci w darzeniu do celu a takze zdecydowania. Krol Monet wie, czego chce i to on zmusza matek ziemie, aby dala mu takie a nie inne plony. On ja "wykorzystuje" dla swoich celow. Takze tu wlasnie powiedzalabym, ze takie konkretne zdecydowane dzialania, skierowane na konkretny cel w zyciu. Patrzac na te 6 Monet powinnas sie bardziej cenic i swoja pomoc szanowac. Traktowac ja jako konkretna prace wykonana w czyims kierunku. 5.Czego uczą mnie obecne trudności? 8 denarów Patrzyc sie w jeden konkretny punkt (cel) i nie tracic go z przed oczu. Wytrwale i ciagle podarzac w jego kierunku. 6.Czego nie dostrzegam? Paz kielichów Skupiona na praktycznej stronie zycia mozliwe, ze nie dostrzegasz jego niuansow, ktore wymagaja uzycia fantazji, siegniecia do pokladow Twojej wrazliwosci. 7.Co ukrywam przed sobą? 8 kielichów Ze obecna sytuacja meczy Cie bardzo, ze wewnetrznie czujesz pustke i chcialabys juz ten etap za soba zamknac, otworzyc sie na calkiem nowy. 8.Czego mam się obecnie nauczyć? Rycerz denarów Pilnosci, wytrwalosci w darzeniu do celu. Niezawracania z raz obranej drogi przy byle niepowodzeniu. 9.Z czym powinnam się rozstać?Król buław Jezeli nie o mezczyzne chodzi to moze tu chodzic o egocentryzm i dzialania majace na celu podporzadkowanie kogos swojej woli, takie narzucanie mu jej. Krol Monet niby tez do swoich potrzeb nagina, ale on to mimo wszystko robi subtelniej. Krol Bulaw to taki troche egoista jest... nie nagnie sie do nikogo, ale caly swiat nagialby do siebie. 10.Co jest moim bogactwem? 4 kielichów Twoj dom i umiejetnosc dawania innym poczucia bezpieczenstwa a takze bycia w Twoim towarzystwie na wlasciwym miejscu. Jestes chyba opiekuncza dosyc. 11.Czego się boję? 5 kielichów Boisz sie spojrzec prawdzie w oczy. Lubisz pielegnowac iluzje. 12.Czego nie mogę w sobie zaakceptować? Rydwan Ze masz sklonnosci do zrywow, ze dzialas tak na zasadzie "albo woz albo przewoz". Brak Ci rownowagi i wyposrodkowania. 13.Jak widzą mnie inni ludzie? 5 mieczy Jako osobe po przejsciach, ktora jeszcze nie do konca uwolnila sie z tego balastu i chodzi z posepna mina albo ogolnie te swoja przeszlosc przenosi na terazniejszosc i wizje przyszlosci. 14.Czego unikam w zyciu? 4 denarów Nie lubisz sytuacji, gdy ktos zbytnio na Tobie zawisnie, albo gdy jestes od kogos uzalezniona lub ktos od Ciebie. Lubisz niezaleznosc i tak kloci sie z tym, co niosa ze soba 4 Monety. 15.Co da mi spełnienie? Rycerz mieczy Przede wszystkim wyrwiesz do przodu, jako ten Rydwan, ktoremu odpowiada Rycek Mieczy... Twoje 1001 pomyslow bedzie mialo ujscie... i ogolnie otworzy sie mozliwosc, abys mogla wykorzystac konstruktywnie ten swoj potencjal skupiajac sie na konkretnych dzialaniach. Cytuj
kuras Napisano 17 Stycznia 2013 Napisano 17 Stycznia 2013 1.Kim jestem obecnie dla siebie ?Księżyc - odkrywasz nowe aspekty swojej kobiecosci 2.Co jest obecnie moją mocną stroną? Głupiec -nowa droga, ktora chcesz podazac 3.Co jest moją słabą stroną? 6 denarów - albo dajesz wiecej niz otrzymujesz 4.Czego brakuje mi w życiu?Król denarów - moze wiekszego poczucia stabilizacji 5.Czego uczą mnie obecne trudności? 8 denarów - cierpliwości,do sukcesu,spełnienia można dojść pracą- zgadzam sie z tym 6.Czego nie dostrzegam? Paz kielichów - romatyzmu dookola i "malych rzeczy" z ktorych warto sie cieszyc 7.Co ukrywam przed sobą? 8 kielichów - ze myslisz o nowej drodze, ktora wyszla w Glupcu 8.Czego mam się obecnie nauczyć? Rycerz denarów - ze dostaniesz to czego pragniesz, ale bez zrywow, na spokojnie 9.Z czym powinnam się rozstać?Król buław - z braniem odpowiedzialnosci z wszystko i wszystkich 10.Co jest moim bogactwem? 4 kielichów - pojawiaja sie wokol Ciebie szanse, byc moze wkrotce je zaczniesz dostrzegac 11.Czego się boję? 5 kielichów - utraty bliskich mi ludzi.- tak... 12.Czego nie mogę w sobie zaakceptować? Rydwan - albo moze wewnetrznego "szarpania sie", niezdecydowania czasami 13.Jak widzą mnie inni ludzie? 5 mieczy - jako osobe oryginalna, inteligetna i wykraczajaca poza normy 14.Czego unikam w zyciu? 4 denarów - dzielenia sie 15.Co da mi spełnienie? Rycerz mieczy - "gonienie kroliczka", dazenie samo w sobie do marzen Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi