marcos Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 Kolejny dziwny sen, jadę gdzieś nowym samochodem, w głowie mam, że jadę odwiedzic brata ciotecznego w szpitalu (z którym nie mam żadnego kontaktu) umówiłem się jakby z jego siostrą i jakąś inną dziewczyną, podjeżdzam na te miejsce spotkania, po chwili podjeżdzam dalej zawracam się, żeby lepiej zaparkowac i z piskiem parkuje obok dziewczyn, wysiadam i mamy iśc do szpitala (jestem w okolicy niedaleko mojego domu, nie ma tam żadnego szpitala) po chwili dziewczyny zmieniają się w kolegów (z którymi teraz także nie mam kontaktu) a samochód zmienia kolor z czerwonego na zielony ale cały czas jest to ten sam model i nie jest to samochód jaki mam w rzeczywistości, idziemy z tymi kolegami drogą prowadzącą do baru, koniec snu. Proszę o interpretacje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
katherina84 Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 Witam szpital znaczy, ze moze nastapic zmiana w Twoim zyciu, kierujesz sama swoim zyciem ( symbol kierowania autem ). Zmiana nastapi w kwestii uczuciowej, byc moze wielka namietosc, ktora czujesz do kogos Ci bliskiego (kolor czerwony samochodu), moze przerodzic sie w cos naprawde waznego, bedziesz pelna nadziei (kolor zielony). pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcos Posted February 3, 2009 Author Share Posted February 3, 2009 Dzięki, to bardzo interesujące. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts