anais_33 Napisano 17 Stycznia 2013 Napisano 17 Stycznia 2013 (edytowane) krol buław , moc, 7 monet, gwiazda suma świat raz mu zależu raz mu nie zalezy ale gneralnie ma Ciepłe nastwienie do mnie i chciałby kontaktu ... prośba o Waszą pomoc bo mam zaćmienie Edytowane 17 Stycznia 2013 przez anais_33 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 17 Stycznia 2013 Maestro Napisano 17 Stycznia 2013 (edytowane) .......................... Edytowane 12 Września 2013 przez Inez2503 Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 17 Stycznia 2013 Napisano 17 Stycznia 2013 krol buław , moc, 7 monet, gwiazda suma świat Ja po tych kartach powiem że Panu zależy, chciałby aby Wasza relacja trwała wciąż...widać że teraz kontaktu chyba nie macie (?) (suma Świat, no i w podsumach, Pustelnik, Wisielec etc.), ale kontakt będzie - tylko to jakoś tak wszystko na Jego "zasadach", chyba tak było (?) i Pan chciałby aby tak było nadal.... Cytuj
kuras Napisano 17 Stycznia 2013 Napisano 17 Stycznia 2013 widac, ze bardzo zalezy na tej relacji Tobie...przede wszystkim Tobie...on tu wyszedl na pierwszej pozycji, co sie czesto zdaza, gdy pytajaca bardzo dazy do relacji z dana osoba...w dalszych kartach pojawiasz sie Ty i Twoje nadzieje.. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi