Skocz do zawartości

Przyczyna milczenia

duo70

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Byliśmy na dzisiaj umówieni na spotkanie ale Pan nie daje znaku.

Co jest przyczyną, że Pan milczy?

UMIARKOWANIE WISIELEC 3 MIECZY= RYDWAN

Nie odzywa się, bo może pokłócił się ze swoją partnerką

Jak powinnam zachować się w tej sytuacji?

WIEŻA 8 PUCHARÓW PUSTELNIK= ŚWIAT

Nie odzywać się, odciąć się od tego i zająć się swoimi sprawami.

Ktoś z Was też tak uważa? Będę wdzięczna za kolejną pomoc

Napisano (edytowane)

Nie odzywa sie, żeby jej nie robić przykrości. Może zauwazył, że to nie fer. Takie opamiętanie sie i zawieszenie, zeby jej nie ranic.

( postanowił nie robić nic, bo może rzeczywiście zrobiła mu awanturę o spotkanie z Tobą, dla świętego spokoju nie przyszedł i sie nie odzywa-to miałam na mysli)

Powinnaś żyć swoim zyciem, nie robić nic szczególnego. Odciąć się, zmienić środowisko, moze jakiś mały wyjazd w rodzinne strony ? Świat zawsze pokazuje mi wyjazd do domu rodzinnego

Edytowane przez Amfora
dopisek
Napisano
Nie odzywa sie, żeby jej nie robić przykrości. Może zauwazył, że to nie fer. Takie opamiętanie sie i zawieszenie, zeby jej nie ranic

Mieliśmy spotkać się w celach zawodowych, bo mamy razem współpracować. Mógłby przynajmniej dać znać, że nie przyjedzie.

Napisano

Ja nie wiem czy pan jest z kimś w związku, tak tylko założyłam. A spotkanie miało być w celach zawodowych.

Napisano
Byliśmy na dzisiaj umówieni na spotkanie ale Pan nie daje znaku.

Co jest przyczyną, że Pan milczy?

UMIARKOWANIE WISIELEC 3 MIECZY= RYDWAN

Nie odzywa się, bo może pokłócił się ze swoją partnerką

Jak powinnam zachować się w tej sytuacji?

WIEŻA 8 PUCHARÓW PUSTELNIK= ŚWIAT

Nie odzywać się, odciąć się od tego i zająć się swoimi sprawami.

Ktoś z Was też tak uważa? Będę wdzięczna za kolejną pomoc

Czemu:Musial sie pohamowac i zachowac umiar , ale nie ze swojej winy. Wisielec wisi, ale ktos go tam przywiazal. W 3 mieczy, 3 uczuciowy, czyli pewnie jak napisalas, jego kobieta.

Co zrobic: Zachowac poker face, nie roztrzasac problemu, trzymac fason, buzia usmiechnieta i poszukac gdzies indziej. Szczescie jest za rogiem :)

Napisano
Czemu:Musial sie pohamowac i zachowac umiar , ale nie ze swojej winy. Wisielec wisi, ale ktos go tam przywiazal. W 3 mieczy, 3 uczuciowy, czyli pewnie jak napisalas, jego kobieta.

Pan zadzwonił i powiedział, że wypadły mu nieoczekiwanie pewne sprawy i spotkania. U niego to standard.

zadałam kartom pytanie, czy mówił prawdę? i wyciągnęłam kartę PAPIEŻ

Więc chyba mówił prawdę.