duo70 Napisano 17 Stycznia 2013 Napisano 17 Stycznia 2013 Byliśmy na dzisiaj umówieni na spotkanie ale Pan nie daje znaku. Co jest przyczyną, że Pan milczy? UMIARKOWANIE WISIELEC 3 MIECZY= RYDWAN Nie odzywa się, bo może pokłócił się ze swoją partnerką Jak powinnam zachować się w tej sytuacji? WIEŻA 8 PUCHARÓW PUSTELNIK= ŚWIAT Nie odzywać się, odciąć się od tego i zająć się swoimi sprawami. Ktoś z Was też tak uważa? Będę wdzięczna za kolejną pomoc Cytuj
Gość Amfora Napisano 17 Stycznia 2013 Napisano 17 Stycznia 2013 (edytowane) Nie odzywa sie, żeby jej nie robić przykrości. Może zauwazył, że to nie fer. Takie opamiętanie sie i zawieszenie, zeby jej nie ranic. ( postanowił nie robić nic, bo może rzeczywiście zrobiła mu awanturę o spotkanie z Tobą, dla świętego spokoju nie przyszedł i sie nie odzywa-to miałam na mysli) Powinnaś żyć swoim zyciem, nie robić nic szczególnego. Odciąć się, zmienić środowisko, moze jakiś mały wyjazd w rodzinne strony ? Świat zawsze pokazuje mi wyjazd do domu rodzinnego Edytowane 17 Stycznia 2013 przez Amfora dopisek Cytuj
duo70 Napisano 17 Stycznia 2013 Autor Napisano 17 Stycznia 2013 Nie odzywa sie, żeby jej nie robić przykrości. Może zauwazył, że to nie fer. Takie opamiętanie sie i zawieszenie, zeby jej nie ranic Mieliśmy spotkać się w celach zawodowych, bo mamy razem współpracować. Mógłby przynajmniej dać znać, że nie przyjedzie. Cytuj
duo70 Napisano 17 Stycznia 2013 Autor Napisano 17 Stycznia 2013 Ja nie wiem czy pan jest z kimś w związku, tak tylko założyłam. A spotkanie miało być w celach zawodowych. Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 17 Stycznia 2013 Napisano 17 Stycznia 2013 Byliśmy na dzisiaj umówieni na spotkanie ale Pan nie daje znaku. Co jest przyczyną, że Pan milczy? UMIARKOWANIE WISIELEC 3 MIECZY= RYDWAN Nie odzywa się, bo może pokłócił się ze swoją partnerką Jak powinnam zachować się w tej sytuacji? WIEŻA 8 PUCHARÓW PUSTELNIK= ŚWIAT Nie odzywać się, odciąć się od tego i zająć się swoimi sprawami. Ktoś z Was też tak uważa? Będę wdzięczna za kolejną pomoc Czemu:Musial sie pohamowac i zachowac umiar , ale nie ze swojej winy. Wisielec wisi, ale ktos go tam przywiazal. W 3 mieczy, 3 uczuciowy, czyli pewnie jak napisalas, jego kobieta. Co zrobic: Zachowac poker face, nie roztrzasac problemu, trzymac fason, buzia usmiechnieta i poszukac gdzies indziej. Szczescie jest za rogiem Cytuj
duo70 Napisano 17 Stycznia 2013 Autor Napisano 17 Stycznia 2013 Czemu:Musial sie pohamowac i zachowac umiar , ale nie ze swojej winy. Wisielec wisi, ale ktos go tam przywiazal. W 3 mieczy, 3 uczuciowy, czyli pewnie jak napisalas, jego kobieta. Pan zadzwonił i powiedział, że wypadły mu nieoczekiwanie pewne sprawy i spotkania. U niego to standard. zadałam kartom pytanie, czy mówił prawdę? i wyciągnęłam kartę PAPIEŻ Więc chyba mówił prawdę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi