marii1 Napisano 17 Stycznia 2013 Napisano 17 Stycznia 2013 Skorzystałam z rozkładu, który kiedyś był chyba na tym forum. Karty niestety nic miłego mi nie powiedziały, a najbardziej zastanawia mnie 2 pucharów, która mi tu nie pasuje, choć dobra karta. Proszę o pomoc w interpretacji. 1. Co wnoszę do związku? -10denarów- tworzę fundament tego związku, rodziny 2. Co mam w głowie? –Rycerz buław –entuzjazm, być lekiem na wszystkie problemy 3. Co mam w sercu? – Giermek denarów – chęć pomocy drugiej osobie 4. Co pokazuje na zewnątrz?-5 denarów- że mam problemy 5. Co on wnosi do związku?- 9 mieczy - rozczarowanie, przytłoczenie problemami 6. Co ma w głowie?-Król mieczy –własny interes, nadzieje ze panuje nad sytuacją 7. Co mam w sercu?-6 mieczy –zakończenie związku? 8. Co pokazuje na zewnątrz?- skoncentrowanie się tylko na sobie 9. Nasza wspólna karta –2puchary –udany związek ? 10. Nasza przyszłość –Śmierć, 4 mieczy, Królowa pucharów- chwilowa rozłąka odpoczynek od siebie i powrót? Cytuj
iridos Napisano 17 Stycznia 2013 Napisano 17 Stycznia 2013 nie ma karty z poz 8 i jak sie ta relacja ma na chwile obecna? Cytuj
iridos Napisano 17 Stycznia 2013 Napisano 17 Stycznia 2013 a jak znajomosc wyglada na teraz?to świeży związek w realu wirtual? Cytuj
marii1 Napisano 17 Stycznia 2013 Autor Napisano 17 Stycznia 2013 Związek w realu z dzieckiem, razem. Kłopoty finansowe to jego specjalność. Cytuj
SacralNirvana Napisano 18 Stycznia 2013 Napisano 18 Stycznia 2013 (edytowane) Tzn. po tych kartach to Ty masz duza potrzebe stabilizacji (takze materialnej, finansowej), tesknisz za uczuciem, bliskoscia (takze fizyczna) i wrecz wyrywasz sie, aby tego doswiadczyc. Pokazujesz tez otwarcie, ze odczuwasz rozne braki i czujesz z tego powodu niepewnosc. On widac, jakby na ten moment izolowal sie od uczuc, skupial na innych sprawach. Mozliwe, ze wlasnie przez te problemy finansowe. Bo te 9 Mieczy swiadczy o tym, ze duzo ma na glowie, zamartwia sie. Moze boi sie, ze Ciebie przez to straci. W kazdym razie odczuwa, ze masz do niego zale i obwinia siebie za te niepowodzenia. Co Was laczy to na ten moment jakby Wasza relacja tak Wam troche spowszedniala. Zatracil sie ten ogien poczatkowy gdzies. Lacza Was wspolne sprawy, ale 2 Kielichy to nie szczyt mozliwosci w relacji. 3 Kielichy bylyby tu bardziej na miejscu moim zdaniem. Moze po prostu jest, ze codziennosc tak na was dziala. W przyszlosci widac, ze pewne sprawy beda musialy zostac zweryfikowane, poukladane, bedziecie musieli sobie wyrobic nowe spojrzenie na Wasza relacje i w tej Krolowej Kielichow ma szanse wrocic wzajemne adorowanie sie... ale ryzyko w Kielichowej lezy tez w nierealnych oczekiwaniach. Takze trzeba uwazac. Podsum HB to tu jest XVII Gwiazda i VIII Sprawiedliwosc. Bedzieci musieli na pewne sprawy spojrzec z calkiem innego pulapu, zmienic kat spojrzenia, ocenic cos na nowo i odpowiednio do tego postepowac wobec siebie. Wazne, abyscie byli uczciwi i postepowali tak, aby dbac o swoje, jednoczesnie nie raniac tej drugiej strony. Takze madrosc i rozwaga w postepowaniu i takie lekki zdystansowanie sie do emocji, zwlaszcza tych negatywnych. Nie czepanie sie jednego punktu widzenia, bo cos moze byc inaczej niz Wam sie pierwotnie zdaje, o czym mowi wlasnie tez Gwiazda w podsumie. I jeszcze co mi przychodzi do glowy. W przyszlosci wychodzisz w Kielichowej. Na ten moment widac w 10 Monetach, jakbys to Ty w duzej mierze trzymala rodzine finansowo albo miala duze oczekiwania. Kielichowa moze nadal byc aktywna zawodowo lub odnosnic na tym polu sukcesy, ale jest bardzie wyrozumiala. Mozliwe, ze pan czuje sie przytloczony tym, ze nie moze zapewnic rodzinie stabilizacji finansowej (10 Monet) na takim poziomie, jak Ty bys tego chciala. Moze czuje, ze masz mu za zle te problemy finansowe. Facetom to bardzo jedzie po ego. Nic dziwnego, ze wychodzi w takim odizolowaniu emocjonalnym. Idac w ten sposob, majac do niego pretensje... mozesz doprowadzic do rozstania. Zastanow sie, czy tego chcesz. Edytowane 18 Stycznia 2013 przez SacralNirvana dopisek Cytuj
iridos Napisano 18 Stycznia 2013 Napisano 18 Stycznia 2013 napisałam wczoraj dlugii post i forum padło nie chce mi sie od nowa w skrocie to albo on szykuje sie do wyjazdu gdzies albo tu jednak rozwod bedzie ty w pucharowej a ona ckliwa placzliwa niespełniona tu brak uczuc jakby sie wszystko juz wypaliło Cytuj
marii1 Napisano 18 Stycznia 2013 Autor Napisano 18 Stycznia 2013 Dzięki wielkie, ale co by mogła tu oznaczć ta wspólna karta -2 puchary. Cytuj
SacralNirvana Napisano 18 Stycznia 2013 Napisano 18 Stycznia 2013 Ja juz pisalam o 2 Kielichach wyzej. Moze ktos cos jeszcze do tego doda. Ale 2 Kielichy to tu za malo. Cytuj
iridos Napisano 18 Stycznia 2013 Napisano 18 Stycznia 2013 no ona na poz co laczy badzi dzieli a was dzieli brak porozumienia nie ma pojednania Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi