Gość Lukrusia Napisano 17 Stycznia 2013 Napisano 17 Stycznia 2013 ytałam:Jak będzie wyglądać przyszłość mojej znajomości z panem x . I karty odpowiedziały tak: Tło ogólne - Rydwan Znajomość wniosła ruch , taki wir zdarzeń w rozwoju relacji z nim. Rydwan nadaje ruchu relacjom ,ale i wnosi zmiany w tym przypadku p[ozytywne bo to inny facet bardziej stabilny i przez ten czas jak razem pracowaliśmy to bez konfliktowo się obyło . 1.Pozytywne siły - Królowa Monet To że lubię czuć stabilny grunt pod nogami , nie wyjeżdzam z wyznaniami tylko muszę mieć stabilny grunt i tak się zachowuję wobec niego , wyważam słowa i działanie , aby nie zabrnąć w sytuację bez wyjścia. 2.przestroga - 7 kijów Uważać powinnam bo jestem przez niego sprawdzana lub ta sytuacja ma mnie nauczyć , dystansu do nowej znajomości . 3. wskazówka - wskazówka - 9 mieczy Nie mówić o swoich problemach jemu , nie wyżalać się bo on może mnie potem sprawdzić w najmniej korzystnym czasie dla mnie . To taka karta , żeby nie pokazywać innym swoich spraw tego co tam mi leży abym to jednak zachowała dla siebie . 4.Rezultat - Świat Rozejście każde z nas w swoją stronę a raczej ja w nowe towarzystwo w nowy etap (dołożone karty 8 kijów.6 mieczy.3kielichy.Gwiazda.Cesarzowa) Z dołożonych kart widać , że mimo odejścia z miejsca pracy to my jednak będziemy mieli ze sobą kontakt 8 kijów , 6 mieczy jest przejście karta bramy 3 kielichy gwiazda i cesarzowa to nadzieja na spotkanie i to raczej na moich warunkach . lukruśka :** Cytuj
nirva2991 Napisano 18 Stycznia 2013 Napisano 18 Stycznia 2013 Tło ogólne - Rydwan -jest chęć większego zbliżenia , poznawania się siebie nawzajem , 1.Pozytywne siły - Królowa Monet -Ty jesteś osobą zaradną i twardo stąpającą po ziemi. Wydaje mi się , że Pan ceni sobie takie kobiety jak Ty . 2.przestroga - 7 kijów nie możesz być uparta i forsować swojego zdania. musisz być kompromisowa bo może dojść do sprzeczek . 3. wskazówka - wskazówka - 9 mieczy - nie przejmować się tak wszystkim , może On Cię w ogóle nie sprawdza? 4.Rezultat - Świat (dołożone karty 8 kijów.6 mieczy.3kielichy.Gwiazda.Cesarzowa) - będą randki i będzie gorąco Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi