Skocz do zawartości

Interpretacja, pomoże ktoś? Proszę...

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej, uczę się wróżyć z Kart Klasycznych. Dziś zapytałam o to czy zajdę w ciążę, i wyszły mi takie karty:

Walet Pik, Walet Trefl i 9 Pik

Jak moge to zinterpretować? Proszę o pomoc. Staramy sięz mężem o dziecko i myślę, że zaszłam w ciążę:)

Napisano

Proszę, jeśli ktoś wie,niech mi napisze. Boję się że 9 trefl oznacza jakąś chorobę lub problemy z ciążą.

Napisano

hej no niestety ja nie umiem wrozyc kartami klasycznymi, bardziej probuje zaglebiac tarot i raczej na tym forum wiekszosc wrozy tarotem. Radze Ci zadac to pytanie naszemu najlepszemu wrozowi Beniek88, on wrozy z tarota, ma naprawde wielki talent. Pozdrawiam i nie martw sie napewno bedzie dobrze :)

Napisano

Wróż Vigro zajmował się kartami klasycznymi, on napewno zna ich znaczenie, będziesz musiseć poszukaćjego numeru GG, dziękuje za komplemet, ale ja mam zasadę że nie wróże na temat zdrowia i tym bardziej ciąż, tym powinien sie zajmowac lekarz

• 3 miesiące temu...
Napisano

Mam problem z interpretacja wrozby.

Rozłozyłam karty klasyczne wg tego wzoru

**************6*2*8***************

***11*3*13* 7*dama kier*9*12*4*10*****

*************14*5*15******************

i wyszło mi tak:

od gory:As trefl,10 karo,9 kier

kolejne 4 karty od lewej to: 7 pik,3 pik,10 kier, 4 karo

nastepnie po prawej:As pik odwrocony,6 karo,Dama karo,10 trefl

Na dole sa:3 karo,Krol kier,3 trefl

Byłabym wdzieczna za pomoc w interpretacji,musze sie przyznac,ze to moj pierwszy rozkład tych kart.

Jeszcze jedno pytanko o te karty...jak poznac kiedy katra jest w pozycji odwroconej?

Z gory dziekuje za pomoc:)

Napisano
Mam problem z interpretacja wrozby.

Rozłozyłam karty klasyczne wg tego wzoru

**************6*2*8***************

***11*3*13* 7*dama kier*9*12*4*10*****

*************14*5*15******************

i wyszło mi tak:

od gory:As trefl,10 karo,9 kier

kolejne 4 karty od lewej to: 7 pik,3 pik,10 kier, 4 karo

nastepnie po prawej:As pik odwrocony,6 karo,Dama karo,10 trefl

Na dole sa:3 karo,Krol kier,3 trefl

Byłabym wdzieczna za pomoc w interpretacji,musze sie przyznac,ze to moj pierwszy rozkład tych kart.

Jeszcze jedno pytanko o te karty...jak poznac kiedy katra jest w pozycji odwroconej?

Z gory dziekuje za pomoc:)

W interpretacji Ci nie pomogę, bo za mało wiem, ale jeżeli chodzi o karty odwrócone to po zwykłej talii nie poznasz.

Są dwa sposoby - albo kupić talię do wróżenia i wtedy te karty są oznaczone, albo zwykłą talię zaznaczyć np. zwykłym mazakiem górną część karty i wtedy, gdy karta się ułoży kreską do dołu to wersja odwrócona.

• 4 miesiące temu...
Napisano

czy ktoś może mi pomóc w interpretacji rozkładu ułożonego z 5 kart w "krzyż" . Trzy pierwsze to 8 trefl, as karo, 10 karo u góry 8 pik a na dole dama kier. wszystkie są w pozycji prostej. Proszę o pomoc w interpretacji

Napisano

Żeby posługiwać się kartami odwróconymi należy najpierw po jednej stronie zrobic kropkę. Np w lewym górnym rogu i uznać, że jeśli kropka jest na górze karta stoi w pozycji normalnej, a jeśli kropka jest na dole to w pozycji odwróconej.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...