london63 Napisano 17 Stycznia 2013 Napisano 17 Stycznia 2013 ja głowa as mieczy myśle, próbuje znaleźć rozwiązanie serce 9 mieczy tutaj chyba pokazały się moje uczucia po zranieniu przez pewnego faceta.. postawa 7 pucharów planowanie, fantazjowanie, bujanie w oblokach wnosi umiarkowanie przyjaźń wspólna 8 buław dużo się kontaktujemy przez tel, moze to sie tutaj pokazało on głowa rycerz mieczy ? serce cesarz raczej skupia się na sobie? postawa sprawiedliowsc unika konfrontacji? zdaje sie na bieg losu.. ? wnosi 5 pucharów tutaj jakby cos go dreczylo, jakis zal.. cierpienie.. przyszłość 4 miecze słońce as buław 5 denarów No raczej nic powazniejszego z tego nie będzie, ewentualnie jakiś przygodny "numerek" z nim jesli bym sie zgodzila, ale nie jestem zainteresowana takim czymś. On chyba jest jakiś rozbity emocjonalnie. Cytuj
Selenit666 Napisano 17 Stycznia 2013 Napisano 17 Stycznia 2013 kochana prosto z beczki ci powiem, daj sobie spokoj nic z tego nie bedzie. Nawet ty nie wykazujesz jakiegos wiekszego zainteresowania a za chwile bedziesz zwyczajnie znudzona nim. Cytuj
london63 Napisano 17 Stycznia 2013 Autor Napisano 17 Stycznia 2013 Ja wykazywałam na początku znajomości, wychodziłam z inicjatywą. Myślałam, że chociaż fajna znajomośc z tego będzie ale on potem coś zaczął odwalać.. Cytuj
Selenit666 Napisano 17 Stycznia 2013 Napisano 17 Stycznia 2013 on ma tendencje do chowania sie, depresje, rozpacze.... Cytuj
SacralNirvana Napisano 18 Stycznia 2013 Napisano 18 Stycznia 2013 on ma tendencje do chowania sie, depresje, rozpacze.... I jeszcze... on lubi zyc swoimi wyobrazeniami a jak cos nie idzie po jego mysli to wtedy bol i rozpacz (5 Kielichow to ladnie pokazuje). Taki bledny Rycerz z niego. Mam takiego jednego znajomego. To dziala na tej zasadzie, ze facet nawet jak kogos poznaje to juz z zalozeniem "a po co sie mam starac? i tak znowu nic z tego nie bedzie". Rzeczywiscie... Cesarzunio czeka na manne z nieba i nic z tego nie ma. Potem takie "sprawiedliwe" podejscie "no przeciez mowilem/wiedzialem, ze i tak sie nie uda" (Sprawiedliwosc) i poczucie skrzywdzenia przez caly swiat, zaraz wszystkie inne zUe panny mu przed oczami staja i wszelkie krzywdy losowe na wierch wychodzOM... (5 Kielichow). Poza kartami to powiem Ci tylko, ze nawet, jakby sie Wam udalo, to taki facet nie do zycia. On zawsze taki bedzie. Bedziecie razem, to niech tylko cos pojdzie nie po jego oczekiwaniach to zaraz bedzie podobnie... To nie facet na jakas glebsza relacje, przynajmniej nie z tym nastawieniem, co teraz. 1 Cytuj
london63 Napisano 18 Stycznia 2013 Autor Napisano 18 Stycznia 2013 SacralNirvana - on dokładnie tak samo się zachowuje jak napisałaś. I ja nie wiedziałam o co mu chodzi, bo z jednej strony mówił skarbie, czule slowka jakieś rzeczy jakby chciał czegoś więcej, a bardzo mało działał w tym kierunku. To bardziej ja wychodziłam z inicjatywą, na początku myślałam że może on ma kogoś, dlatego tak się zachowuje dziwnie.. Ale z tego co karty pokazały to on taki jest poprostu. No ja sobie nie wyobrazam byc z kims takim ;/ Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 18 Stycznia 2013 Napisano 18 Stycznia 2013 Mówił Skarbie (?) a mało działał...jak to facet który tylko chce zdobyć kobietę fizycznie - to normal...gdyby mu zależało to by działał a nie tylko gadał... ja głowa as mieczy serce 9 mieczy ~ zadręczasz i serce i umył - co...? po co..? na co..? jak to..? dlaczego tak..? postawa 7 pucharów ~ fantazjujesz, ale tylko tyle - bo też nic nie czynisz... wnosi umiarkowanie chciałabyś jakoś ogarnąć tę relację - nie chcesz aby się totalnie rozjechała...zależy Ci na kontakcie z Nim... wspólna 8 buław "dużo się kontaktujemy przez tel," ~ tak, to się pokazało... on głowa rycerz mieczy ~ przelotnie traktuje Wasza relację... serce cesarz ~ skupiony na sobie - możliwe - ale ja bym powiedziała że Jego uczucia są po prostu bardzo opanowane... postawa sprawiedliowsc ~ w sercu Cesarz, tutaj Sprawiedliwość - a On nie jest w bardzo poważnym związku ? bo tak mi to wygląda... wnosi 5 pucharów ~ nic, po prostu jest skierowany gdzie indziej... przyszłość 4 miecze słońce as buław 5 denarów Jeśli już coś, to tak jak napisałaś sex ~ bez uczuć, bez głębszych emocji - czysta fizyczność...widać że wciąż wiążesz z tym Panem nadzieję (suma Gwiazda )... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi