Skocz do zawartości

Dzisiejsza impreza - Jak będzie? - Weryfikacja ! ;)

Veroniczka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak będę się bawiła na dzisiejszej imprezie?

odpowiedź: 10 Denarów tło: 3 Miecze + As Pucharów + 5 Buław ---> Słońce

Widać że będzie bardzo dużo ludzi.. Dobra impreza ogólnie mnie czeka.. I dobrze będę się tam czuła ogólnie.

Wygadana będę.. chyba trochę popije.. Dużo osób się będzie wokół mnie kręcić.. Ciepłych, przyjaznych ;D .

Napisano

poznasz tam kogoś nowego, jak nie większe grono nowych ludzi ( 3 mieczy ), i będziesz się dobrze bawić . możesz z alkoholem przedobrzyć ale zgona tutaj nie widzę :D

• Lubię to! 1
Gość gość5
Napisano

impreza bedzie dobra, tylko rzeczywiscie nie przesadzaj z piciem, bo beda problemy, chyba, że te 3 miecze to czyjas szpila w twoja strone i ryk (as kielichow) i nerwy (5 bulaw)

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

odpowiedź: 10 Denarów tło: 3 Miecze + As Pucharów + 5 Buław ---> Słońce

Widać że będzie bardzo dużo ludzi.. Dobra impreza ogólnie mnie czeka.. I dobrze będę się tam czuła ogólnie.

Wygadana będę.. chyba trochę popije.. Dużo osób się będzie wokół mnie kręcić.. Ciepłych, przyjaznych ;D .

Zgadzam się z Twoją interpretacją :) dodam jeszcze że - będziesz się tak fajnie bawiła że zapomnisz o wszystkich troskach, no i potańcujesz ;)...

Napisano

odpowiedź: 10 Denarów tło: 3 Miecze + As Pucharów + 5 Buław

Widać, że wszystkiego będzie pod dostatkiem i do wyboru, warunki stworzone - ale powinnaś zachować "fason. klasę -/10 den/.

Tło - po ocenie sytuacji przez ciebie, podejmiesz nową strategię w swojej postawie, nie wszystko ci się spodoba.

• Lubię to! 1
  • Maestro
Napisano

Uważaj Veroniczko na to, żeby ktoś nie sprawił Ci przykrości,albo,żebyś nie poczuła niemiłego ukłucia w postaci czyjejś złośliwości,poza tym widać,ze na imprezie będzie sporo osób i dużo tańca,wybawisz się:)

• Lubię to! 1
Napisano

WERYFIKACJA:

No więc tak.. to była bardzo dłuuga impreza, bo dopiero rano wróciłam do domu :)

Starałam się nie pić za dużo, żeby mi nie odbiło. Tańczyłam, śmiałam się gadałam.. Haha, faceci mnie podrywali z każdej strony, myślałam że oszaleję.. Chyba dlatego te 5 Buław wyszło, bo wręcz się bili o mnie.. Masakra. Hm, jakieś wyznania były typu że ktoś podoba się mi i ja komuś.. Poznałam dużo nowych osób co się ciszę :) Bo zdobyłam nowych fajnych znajomych.

Te 3 Miecze może mówią o tym, że jedna dziewczyna strasznie płakała na imprezie, a potem jakiś koleś mnie obrzygał, niechcący - ale na szczęście nie dużo.. od razu poszłam się umyć xD