Veroniczka Napisano 18 Stycznia 2013 Napisano 18 Stycznia 2013 Jak będę się bawiła na dzisiejszej imprezie? odpowiedź: 10 Denarów tło: 3 Miecze + As Pucharów + 5 Buław ---> Słońce Widać że będzie bardzo dużo ludzi.. Dobra impreza ogólnie mnie czeka.. I dobrze będę się tam czuła ogólnie. Wygadana będę.. chyba trochę popije.. Dużo osób się będzie wokół mnie kręcić.. Ciepłych, przyjaznych ;D . Cytuj
nirva2991 Napisano 18 Stycznia 2013 Napisano 18 Stycznia 2013 poznasz tam kogoś nowego, jak nie większe grono nowych ludzi ( 3 mieczy ), i będziesz się dobrze bawić . możesz z alkoholem przedobrzyć ale zgona tutaj nie widzę 1 Cytuj
Gość gość5 Napisano 18 Stycznia 2013 Napisano 18 Stycznia 2013 impreza bedzie dobra, tylko rzeczywiscie nie przesadzaj z piciem, bo beda problemy, chyba, że te 3 miecze to czyjas szpila w twoja strone i ryk (as kielichow) i nerwy (5 bulaw) Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 18 Stycznia 2013 Napisano 18 Stycznia 2013 Jak będę się bawiła na dzisiejszej imprezie?odpowiedź: 10 Denarów tło: 3 Miecze + As Pucharów + 5 Buław ---> Słońce Widać że będzie bardzo dużo ludzi.. Dobra impreza ogólnie mnie czeka.. I dobrze będę się tam czuła ogólnie. Wygadana będę.. chyba trochę popije.. Dużo osób się będzie wokół mnie kręcić.. Ciepłych, przyjaznych ;D . Zgadzam się z Twoją interpretacją dodam jeszcze że - będziesz się tak fajnie bawiła że zapomnisz o wszystkich troskach, no i potańcujesz ... Cytuj
niiwa Napisano 18 Stycznia 2013 Napisano 18 Stycznia 2013 Jak będę się bawiła na dzisiejszej imprezie? odpowiedź: 10 Denarów tło: 3 Miecze + As Pucharów + 5 Buław Widać, że wszystkiego będzie pod dostatkiem i do wyboru, warunki stworzone - ale powinnaś zachować "fason. klasę -/10 den/. Tło - po ocenie sytuacji przez ciebie, podejmiesz nową strategię w swojej postawie, nie wszystko ci się spodoba. 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 18 Stycznia 2013 Maestro Napisano 18 Stycznia 2013 Uważaj Veroniczko na to, żeby ktoś nie sprawił Ci przykrości,albo,żebyś nie poczuła niemiłego ukłucia w postaci czyjejś złośliwości,poza tym widać,ze na imprezie będzie sporo osób i dużo tańca,wybawisz się 1 Cytuj
Veroniczka Napisano 19 Stycznia 2013 Autor Napisano 19 Stycznia 2013 WERYFIKACJA: No więc tak.. to była bardzo dłuuga impreza, bo dopiero rano wróciłam do domu Starałam się nie pić za dużo, żeby mi nie odbiło. Tańczyłam, śmiałam się gadałam.. Haha, faceci mnie podrywali z każdej strony, myślałam że oszaleję.. Chyba dlatego te 5 Buław wyszło, bo wręcz się bili o mnie.. Masakra. Hm, jakieś wyznania były typu że ktoś podoba się mi i ja komuś.. Poznałam dużo nowych osób co się ciszę Bo zdobyłam nowych fajnych znajomych. Te 3 Miecze może mówią o tym, że jedna dziewczyna strasznie płakała na imprezie, a potem jakiś koleś mnie obrzygał, niechcący - ale na szczęście nie dużo.. od razu poszłam się umyć xD Cytuj
Gość gość5 Napisano 19 Stycznia 2013 Napisano 19 Stycznia 2013 fajnie, że to nie Twoje łzy Veroniczka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi