Skocz do zawartości

Jak przebiegnie spotkanie?

duo70

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam :)

Jak przebiegnie spotkanie z panem. Niby zawodowo ale w domu.

KRÓLOWA DENARÓW 4 PUCHARY 4 BUŁAWY 2 BUŁAWY 10 PUCHARÓW=UMIARKOWANIE

Jestem trochę zmęczona czekaniem na pana, bo coś mu zawsze wypada. Odbędzie się w domu w dosyć miłej atmosferze. Pan będzie mnie obserwował ale w końcu dojdziemy do porozumienia.

Jakie jest jego nastawienie do mnie?

KRÓL PUCHARÓW 10 PUCHARÓW

ciepłe aczkolwiek nie wykaże się inicjatywą

Bardzo proszę o pomoc w interpretacji

pozdrawiam

Napisano

KRÓLOWA DENARÓW 4 PUCHARY 4 BUŁAWY 2 BUŁAWY 10 PUCHARÓW - widać Twój profesjonalizm , może być trochę sztywno na początku i niezręcznie , ale potem chwilowo odbiegniecie od tematów związanych z pracą i miło sobie porozmawiacie .

Jakie jest jego nastawienie do mnie?

KRÓL PUCHARÓW 10 PUCHARÓW - dobre , ale Pan tak jakby uważał, że to on w tym królu wie lepiej i więcej. ogólnie bardzo przyjacielsko nastawiony.

Napisano

KRÓLOWA DENARÓW 4 PUCHARY 4 BUŁAWY 2 BUŁAWY 10 PUCHARÓW=UMIARKOWANIE

Na początku będzie tacy trochę zawieszeni...nie wykazujący większego zainteresowania rozmową...będzie Wam tak jakby obojętne, jak to spotkanie przebiegnie...jakbyście nie wiedzieli, jak zacząć... Ty przygotujesz się do niego, więc możliwe, że przełamiesz te pierwsze lody i pójdzie już później, jak z górki :) Miła atmosfera, przyjacielska rozmowa itp. Sami sowi ;) Pan będzie Cię obserwował...podobasz mu się, ale nie jest pewien, czy powinien działać... Może dlatego, że łączą Was stosunku zawodowe... Ale ogólnie będzie bardzo miło :)