JagodowaTruskawka Napisano 18 Stycznia 2013 Napisano 18 Stycznia 2013 (edytowane) Zaczyna mnie juz denerwowac!Dawna kolezanka, ktora nabrala ochoty na mojego jak sie ze mna zwiazal. Do mojego zaufanie mam i nie mam podstaw do obaw, ale ta dziewczyna zaczyna mi naprawde dzialac na nerwy. Moj facet, nie odpisuje jej, a ona atakuje z ktorej strony moze. Teraz zrobila falszywe konto na portalu muzycznym i do niego wypisuje. Jako ze nie mam mozliwosci kulturalnego zepchniecia jej ze schodow zajrzalam do kart. Obecna sytuaacja: As buław, 7 den, 7 kielichów=śmierć - (Ja) Czuję się pewnie na swojej pozycji, i czekam na rozwoj wydarzen. W dalszej przyszlosci jakby ta kobieta zniknela. W podsumie smierc. Czyzby naprawde dziewcze zniknelo? Co powinnam zrobic w tej sytuacji: Umiar, 9 pucharów, 4 denary = Cesarzowa - Nie przjemowac się, mam silna pozycję i ta dziewczyna nie stanowi zagrozenia. Cieszyc sie tym co mam, dalej pracowac nad zwiazkiem . Ta 4 denarów, nie wiem jak ja interpretowac. Czy wystarczy ze sie odetne od sytuacji zwiazanej z ta dziewczyna i bedzie jak zawsze czy napisac do niej ze ma sobie odpuscic itp. W Podssumie cesarzowa, czyli jakbym nie imala sie czym przejmowac.. Co o tym sadzicie? Edytowane 18 Stycznia 2013 przez JagodowaTruskawka Cytuj
nirva2991 Napisano 18 Stycznia 2013 Napisano 18 Stycznia 2013 Obecna sytuaacja: As buław, 7 den, 7 kielichów - no ona by chciała coś tam niego , dużo sobie wyobraża, ale nic nie zdziała . Co powinnam zrobic w tej sytuacji: Umiar, 9 pucharów, 4 denary - tak jak napisałaś , zachowaj spokój i się nie przejmuj . w końcu On jest z Tobą . nie rób nic pochopnego, nie reaguj na nic emocjonalnie . w tej czwórce to skup się na sobie i związku a będzie dobrze ) Cytuj
joannalp Napisano 18 Stycznia 2013 Napisano 18 Stycznia 2013 On się jej podoba ale nic nie zdziała....nic nie rób ona sama w końcu odpuści Cytuj
Gość PannaDorotka Napisano 18 Stycznia 2013 Napisano 18 Stycznia 2013 Obecna sytuaacja: As buław, 7 den, 7 kielichów = śmierć Nic nie zrobi, leci na niego, ale na marzeniach, fantazjach to się skończy. W tych 7 monetach, to pewnie jeszcze potrwa.... ale w końcu sobie odpuści Co powinnam zrobic w tej sytuacji: Umiar, 9 pucharów, 4 denary = Cesarzowa Jesteś dla niego Cesarzową- kobietą życia, więc wrzuć na luz (Umiarkowanie). Odetnij się od sprawy emocjonalnie (9 pucharów), ciesz się tym, co masz i nie puszczaj (4 monet) Cytuj
Caliel Napisano 18 Stycznia 2013 Napisano 18 Stycznia 2013 Hmmm przychylam sie do interpretacji dziewczyn:) cytat: "Two Sevens - pewność siebie problemy może powodować niestabilność w stosunkach" czyli podejrzewam ze chlopak poczuje sie zmeczony upierdliwoscia laski, i sie odetnie, albo sprowadzi ja do parteru skutecznie. Co powinnas zrobic? Cieszyc sie tym co masz i okazywac zaufanie i dume chlopakowi Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 18 Stycznia 2013 Napisano 18 Stycznia 2013 Obecna sytuaacja: As buław, 7 den, 7 kielichów=śmierć Pani coś by chciała zadziałać konkretnego,widać że go adoruje.Pani wyobraża Sobie co by było gdyby,planuje,snuje różne domysły. Co powinnam zrobic w tej sytuacji: Umiar, 9 pucharów, 4 denary = Cesarzowa Adoruj go,pokazuj jak jest ważny dla Ciebie,aby przypadkiem nie poczuł się niedoceniony.Panią się za specjalnie nie przejmuj.Zdrowia szkoda Cytuj
Gość Daffne Napisano 20 Stycznia 2013 Napisano 20 Stycznia 2013 Obecna sytuaacja: As buław, 7 den, 7 kielichów=śmierć - Pani widać, że przejmuje aktywność względem Pana, szukać może kontaktu i flirtu z Panem by zwrócić na siebie jego uwagę (as buław), następnie czeka...na reakcję, odzew cierpliwie w nadziei, że pan odpowie (7 den), bardzo tego pragnie ta pani (7 kieli), ale...nie doczeka się raczej (śmierć) Co powinnam zrobic w tej sytuacji: Umiar, 9 pucharów, 4 denary = Cesarzowa - w tej sytuacji powinnaś uspokoić wnętrze, nie czynić nic pochopnie i skoncentrować się na własnym szczęściu z partnerem, docenić to co się ma i jednocześnie czuć się pewnie...bo Pani Ci nie zagraża . Nie musisz nic robić Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 31 Stycznia 2013 Autor Napisano 31 Stycznia 2013 Pani vel pinda jeszcze troche posmęciła, pokręciła się próbując cos wskurać, ale nic nie zdziałała:) Moja postawa byla niczym kamienny posąg i sie oplacilo:) Problem z glowy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi