emilr Napisano 18 Stycznia 2013 Napisano 18 Stycznia 2013 (edytowane) w którym się zadurzyłam, ale jednostronnie. Ja trzeźwieję (powoli). Zależy mi na dobrych kontaktach z nim, gdyż razem współpracujemy i wolę żeby było miło i luźno, niż istniało jakieś napięcie. 6 mieczy - on widzi, ze odcięłam się od tego, co było. Skupiam sie na interesach, z czego on się cieszy. Coś nowego (bo 6 mieczy tak mi sie kojarzy; coś nowego, raczej w pozytywnym kierunku)? Moze chodzi o to, że widzi moje inne zachowanie? Ja też widzę, ze jest inaczej, lepiej, cieplej. XXI Świat - pełna jego akceptacja obecnej relacji. 6 buław - potwierdzenie, że on jednak myśli o mnie dobrze. Dziwne w sumie to dla mnie, bo nie był ostatnio tak miły, raczej wycofany. suma (mam nadzieję, że dobrze obliczyłam): XI Sprawiedliwość Czy moja interpretacja jest słuszna? Z góry dziękuję każdemu za komentarz do mojej interpretacji. Edytowane 18 Stycznia 2013 przez emilr lit. i dopiski Cytuj
nirva2991 Napisano 18 Stycznia 2013 Napisano 18 Stycznia 2013 niestety mi się wydaje , że nie myśli ... że jest skupiony na czymś innym . Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 18 Stycznia 2013 Napisano 18 Stycznia 2013 w którym się zadurzyłam, ale jednostronnie. Ja trzeźwieję (powoli). Zależy mi na dobrych kontaktach z nim, gdyż razem współpracujemy i wolę żeby było miło i luźno, niż istniało jakieś napięcie. 6 mieczy - on widzi, ze odcięłam się od tego, co było. Skupiam sie na interesach, z czego on się cieszy. Coś nowego (bo 6 mieczy tak mi sie kojarzy; coś nowego, raczej w pozytywnym kierunku)? Moze chodzi o to, że widzi moje inne zachowanie? Ja też widzę, ze jest inaczej, lepiej, cieplej. XXI Świat - pełna jego akceptacja obecnej relacji. 6 buław - potwierdzenie, że on jednak myśli o mnie dobrze. Dziwne w sumie to dla mnie, bo nie był ostatnio tak miły, raczej wycofany. suma (mam nadzieję, że dobrze obliczyłam): XI Sprawiedliwość Czy moja interpretacja jest słuszna? Z góry dziękuję każdemu za komentarz do mojej interpretacji. Kochana....a więc tak ~ no Pan myśli o Tobie jedynie w kategoriach wsółpracownicy...potem wraca do swojego świata...nie widać żeby rozmyślał o Tobie, niestety... Cytuj
emilr Napisano 18 Stycznia 2013 Autor Napisano 18 Stycznia 2013 (edytowane) źle chyba zadałam pytanie. Nie chodzi o rozmyślanie o mnie, bo to już wiem, że nie myśli:) Wiem, głupotę zrobiłam i teraz ja rozmyślam, czy to wpłynęło na nasze relacje zawodowe. Wszystko wygląda w porządku, ale nie wiem, czy nie myśli o mnie z niechęcią przez to wszystko, co on widział. Jak mnie widzi - ma to wpływ na interesy. Jeśli więc jest tak, to dobrze:) Teraz dopiero przeczytałam, że karta Świat wcale najszczęśliwsza, a myślałam, że dobrze wróży. Edytowane 18 Stycznia 2013 przez emilr Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 18 Stycznia 2013 Napisano 18 Stycznia 2013 Nie, tutaj żadnej niechęci do Ciebie nie widać, spoko. Co do karty Świat - ja ją lubię...w podsumach 2 razy jest Kapłan, jest też Gwiazda, Koło Fort. & Głupiec - jeśli Pan myśli o Tobie to bez żadnej tam zmysłowości, ale zdanie ma o Tobie pozytywne - bąź spokojna... Cytuj
emilr Napisano 18 Stycznia 2013 Autor Napisano 18 Stycznia 2013 Nie, tutaj żadnej niechęci do Ciebie nie widać, spoko. Co do karty Świat - ja ją lubię...w podsumach 2 razy jest Kapłan, jest też Gwiazda, Koło Fort. & Głupiec - jeśli Pan myśli o Tobie to bez żadnej tam zmysłowości, ale zdanie ma o Tobie pozytywne - bąź spokojna... To mi ulżyło. Zadręczałam się myślą, że coś zawaliłam przez swoją głupotę. .w podsumach 2 razy jest Kapłan, jest też Gwiazda, Koło Fort. & Głupiec wybacz za głupie może pytanie, ale to odnośnie mojego rozkładu? Jeśli tak, to skąd one się wzięły? Wiem, jestem bardzo zielona jeszcze, ale proszę o hasło, to sobie poszperam:) Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 18 Stycznia 2013 Napisano 18 Stycznia 2013 Tak Słonko do Twojego rozkładu... I wcale nie zadałaś glupiego pytania - bardzo dobrze że pytasz ... 6 mieczy - XXI Świat - 6 buław - suma XI Sprawiedliwość ---Kapłan---Kapłan---Gwiazda--- -----Koło Fort.---Głupiec------- -----------Koło Fort.--------- W dziale interpretacji znajdziesz wątek o sumowaniu kart...zerknij tam a tam już wszystko znajdziesz... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi