Skocz do zawartości

Co aktualnie o mnie myśli ten Pan...

emilr

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

w którym się zadurzyłam, ale jednostronnie. Ja trzeźwieję (powoli). Zależy mi na dobrych kontaktach z nim, gdyż razem współpracujemy i wolę żeby było miło i luźno, niż istniało jakieś napięcie.

6 mieczy - on widzi, ze odcięłam się od tego, co było. Skupiam sie na interesach, z czego on się cieszy. Coś nowego (bo 6 mieczy tak mi sie kojarzy; coś nowego, raczej w pozytywnym kierunku)? Moze chodzi o to, że widzi moje inne zachowanie? Ja też widzę, ze jest inaczej, lepiej, cieplej.

XXI Świat - pełna jego akceptacja obecnej relacji.

6 buław - potwierdzenie, że on jednak myśli o mnie dobrze. Dziwne w sumie to dla mnie, bo nie był ostatnio tak miły, raczej wycofany.

suma (mam nadzieję, że dobrze obliczyłam): XI Sprawiedliwość

Czy moja interpretacja jest słuszna? Z góry dziękuję każdemu za komentarz do mojej interpretacji.

Edytowane przez emilr
lit. i dopiski
Napisano

niestety mi się wydaje , że nie myśli ... że jest skupiony na czymś innym .

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano
w którym się zadurzyłam, ale jednostronnie. Ja trzeźwieję (powoli). Zależy mi na dobrych kontaktach z nim, gdyż razem współpracujemy i wolę żeby było miło i luźno, niż istniało jakieś napięcie.

6 mieczy - on widzi, ze odcięłam się od tego, co było. Skupiam sie na interesach, z czego on się cieszy. Coś nowego (bo 6 mieczy tak mi sie kojarzy; coś nowego, raczej w pozytywnym kierunku)? Moze chodzi o to, że widzi moje inne zachowanie? Ja też widzę, ze jest inaczej, lepiej, cieplej.

XXI Świat - pełna jego akceptacja obecnej relacji.

6 buław - potwierdzenie, że on jednak myśli o mnie dobrze. Dziwne w sumie to dla mnie, bo nie był ostatnio tak miły, raczej wycofany.

suma (mam nadzieję, że dobrze obliczyłam): XI Sprawiedliwość

Czy moja interpretacja jest słuszna? Z góry dziękuję każdemu za komentarz do mojej interpretacji.

Kochana....a więc tak ~ no Pan myśli o Tobie jedynie w kategoriach wsółpracownicy...potem wraca do swojego świata...nie widać żeby rozmyślał o Tobie, niestety...

Napisano (edytowane)

źle chyba zadałam pytanie. Nie chodzi o rozmyślanie o mnie, bo to już wiem, że nie myśli:) Wiem, głupotę zrobiłam i teraz ja rozmyślam, czy to wpłynęło na nasze relacje zawodowe. Wszystko wygląda w porządku, ale nie wiem, czy nie myśli o mnie z niechęcią przez to wszystko, co on widział. Jak mnie widzi - ma to wpływ na interesy.

Jeśli więc jest tak, to dobrze:)

Teraz dopiero przeczytałam, że karta Świat wcale najszczęśliwsza, a myślałam, że dobrze wróży.

Edytowane przez emilr
Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Nie, tutaj żadnej niechęci do Ciebie nie widać, spoko.:) Co do karty Świat - ja ją lubię...w podsumach 2 razy jest Kapłan, jest też Gwiazda, Koło Fort. & Głupiec - jeśli Pan myśli o Tobie to bez żadnej tam zmysłowości, ale zdanie ma o Tobie pozytywne - bąź spokojna...

Napisano
Nie, tutaj żadnej niechęci do Ciebie nie widać, spoko.:) Co do karty Świat - ja ją lubię...w podsumach 2 razy jest Kapłan, jest też Gwiazda, Koło Fort. & Głupiec - jeśli Pan myśli o Tobie to bez żadnej tam zmysłowości, ale zdanie ma o Tobie pozytywne - bąź spokojna...

To mi ulżyło. Zadręczałam się myślą, że coś zawaliłam przez swoją głupotę.

.w podsumach 2 razy jest Kapłan, jest też Gwiazda, Koło Fort. & Głupiec

wybacz za głupie może pytanie, ale to odnośnie mojego rozkładu? Jeśli tak, to skąd one się wzięły? Wiem, jestem bardzo zielona jeszcze, ale proszę o hasło, to sobie poszperam:)

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Tak Słonko do Twojego rozkładu...:) I wcale nie zadałaś glupiego pytania - bardzo dobrze że pytasz ;)...

6 mieczy - XXI Świat - 6 buław - suma XI Sprawiedliwość

---Kapłan---Kapłan---Gwiazda---

-----Koło Fort.---Głupiec-------

-----------Koło Fort.---------

W dziale interpretacji znajdziesz wątek o sumowaniu kart...zerknij tam a tam już wszystko znajdziesz...