nirva2991 Napisano 18 Stycznia 2013 Napisano 18 Stycznia 2013 dziękuję SacralNirvanie za karty i za interpretację MULADHARA - STABILNOŚĆ 1. Co daje mi moc i siłę do życia? - 6 Bulaw jakieś tam drobne sukcesy 2. Co sprawia, że tracę poczucie bezpieczeństwa? - 9 Bulaw przeszkody spotykane na mojej drodze oraz zdystansowani i nieufni ludzie . SVADHISTHANA - PRZYJEMNOŚĆ 1. Z czego czerpię radość? Co mnie zachwyca? - XIII Smierc o tak , to są na pewno zmiany . lubię nowe sytuacje . 2. Co mnie zniewala i ogranicza? Co jest moim duchowym więzieniem? - Krol Monet nałożenie sobie zbyt dużego reżimu wewnętrznego , który powoduje , że jest tego wszystkiego za dużo i odpuszczam . MANIPURA - OSOBOWOŚĆ 1. Jakie są moje mocne strony? Co mam w sobie cennego? - XV Diabel no tak , nie jestem osobom którą jest łatwo zgorszyć , oraz mam duże wyrozumienie dla innych. 2. Nad czym powinienem pracować? Co powinienem zmienić? - IX Eremita powinnam wyjść do ludzi/otworzyć się na nich . skończyć z moją samotnością i alienowaniem się . ANAHATA - DOBROĆ 1. Co daję z siebie innym? - As Monet bardzo dużo wsparcia oraz podnoszę ich poczucie własnej wartości . 2. Co jeszcze mógłbym ofiarować otoczeniu? - Paz Mieczy nie wiem . WISUDDHA – EKSPRESJA 1. Na jakiej drodze samorealizacji jestem? Do czego dążę? - 6 Kielichow nad definitywnym zakończeniem z przeszłoscią . 2. Czego mi brakuje do pełnej realizacji siebie? - I Mag chyba idealna karta w tym miejscu . nie działam . brakuje mi działania . ADZNA - INTUICJA 1. Jak rozwijam kontakt ze swoją intuicją? - Rycerz Bulaw chyba się na nią zdaję. dopuszczam ją . 2. Co mogę zrobić, aby lepiej korzystać ze swojej intuicji? - 5 Bulaw nie wiem . SAHASRARA – OŚWIECENIE 1. Na jakim etapie rozwoju wewnętrznego jestem? - III Cesarzowa chyba dobrze mi to idzie ) na pewno w dobrym kierunku . jestem świadoma siebie . 2. Co stoi na przeszkodzie mojego rozwoju wewnętrznego? - XIX Slonce brak wiary w siebie . Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 18 Stycznia 2013 Napisano 18 Stycznia 2013 Ciekawy rozkład,spróbuje swych sił 1. Co daje mi moc i siłę do życia? - 6 Bulaw Sukcesywne dążenie do celu.Zakładasz coś sobie i powoli acz systematycznie działasz w obranym kierunku. 2. Co sprawia, że tracę poczucie bezpieczeństwa? - 9 Bulaw Przeszkody,tzw "złośliwość rzeczy martwych" gdzie nie masz na coś wpływu i coś dzieje się obok Ciebie. SVADHISTHANA - PRZYJEMNOŚĆ 1. Z czego czerpię radość? Co mnie zachwyca? - XIII Smierc Zmiany,transformacje.To że coś się dzieje wokół Ciebie.Nie jest jednostajnie 2. Co mnie zniewala i ogranicza? Co jest moim duchowym więzieniem? - Krol Monet Twoje podejście do samej Siebie.Zawsze musisz być konkretna,terminowa,niezawodna. MANIPURA - OSOBOWOŚĆ 1. Jakie są moje mocne strony? Co mam w sobie cennego? - XV Diabel Jesteś wstanie dużo poświecić by osiągnąć cel. 2. Nad czym powinienem pracować? Co powinienem zmienić? - IX Eremita Wyjście do ludzi,zamykasz się w swojej własnej samotni. ANAHATA - DOBROĆ 1. Co daję z siebie innym? - As Monet wyrozumiałość,czas i zrozumienie 2. Co jeszcze mógłbym ofiarować otoczeniu? - Paz Mieczy Ucz się od innych,przyjmuj ich rady. WISUDDHA – EKSPRESJA 1. Na jakiej drodze samorealizacji jestem? Do czego dążę? - 6 Kielichow Nad odcięciem się od tego co było. 2. Czego mi brakuje do pełnej realizacji siebie? - I Mag Jednego konkretnego ruchu a póżniej systemtycznych kroków.Działania,takiego realnego ,nie tego który planujesz. ADZNA - INTUICJA 1. Jak rozwijam kontakt ze swoją intuicją? - Rycerz Bulaw Bierzesz intuicje pod uwagę,ale nie jest wyznacznikiem Twoich wyborów. 2. Co mogę zrobić, aby lepiej korzystać ze swojej intuicji? - 5 Bulaw Pozwól myślom które płyną,podpowiedziom-wpłynąc na Ciebie.Bądz bardziej spontaniczna. SAHASRARA – OŚWIECENIE 1. Na jakim etapie rozwoju wewnętrznego jestem? - III Cesarzowa Jesteś świadoma Siebie. 2. Co stoi na przeszkodzie mojego rozwoju wewnętrznego? - XIX Slonce Niepewność,brak wiary w własne siły Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi