Skocz do zawartości

jak mężczyźni oceniają mój intelekt

nirva2991

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

jak mężczyźni postrzegają mój intelekt

7 buław , 8 mieczy , królowa mieczy

widzą , że jestem trochę inna i ze się bardzo izoluję od innych , że jestem nieprzystępna i chłodna , ale wydaje mi się ,że uważają mnie za odważną kobietę, która ma coś do powiedzenia .

a jak Wy to widzicie? :)

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

jak mężczyźni postrzegają mój intelekt

Na pewno uważają Cię za osobę inteligentną i pewną siebie - taką co to wierzy w siebie i swoje możliwości, może nawet dumną...chyba też dość chłodną - oschłą, no taką nieprzystępną, jak Ci to napisać aby było dobrze :) hmm, a więc tak: niektórzy Panowie to się Ciebie po prostu boją (boją się bo uważają że to za wysokie progi na Ich nogi) - za silna osobowość...

Napisano

A moim zdaniem bystrą, pewną siebie i inteligentną babkę, która "otwiera się", pokazuje pełnie swoich możliwosci tylko wybranym innych trzyma na dystans

Napisano

7 Bulaw, 8 Mieczy, Krolowa Mieczy ---> suma I Mag, suma HB XV Diabel i VI Kochankowie

Przede wszystkim jestes osoba o jasno okreslonym zdaniu, umiejaca go twardo bronic przed wplywami otoczenia. W tych 8 Mieczach widac, ze masz ogromne zasoby wiedzy, taka chodzaca encyklopedia jestes. Mozliwe, ze szybko przyswajasz duze ilosci wiedzy i to widac. I jako Krolowa Mieczy te wiedze szybko przeksztalcasz w konkretne dzialania. Potrafisz bronic swojej racji, swojego punktu widzenia i dzialac dokladnie tak, jak sobie zamierzysz.

Suma to Mag. Czyli potwierdza to, ze wiedze i inteligencje wykorzystujesz wg wlasnego uznania i potrzeb.

Podsum HB to rada, aby pojsc jeszcze bardziej na calosc, bardziej w tym wszystkim zaangazowac serce. Do tego intelektu dodac glos serca i bedzie git.

Napisano

Oho,podoba mi się pytanie!

Uważają Cie za kobiete silną,nieco ironiczną o wyrażnym określonym zdaniu.W 8 mieczy, ce****ą Cię pewne widoczne blokady i ograniczenia,ciężko Ci spojrzeć na daną sprawe z perspektywy innych( "wczuć się w innych")Ponadto myśl szybko w czyn przekształcasz.

Napisano

7 buław , 8 mieczy , królowa mieczy => Kapłanka

Widzą Ciebie jako bardzo inteligenta osobę, dobrego obserwatora, wiedzącego, co i kiedy powiedzieć :) Przez to możesz wydawać im się trochę tajemnicza ;) Ich zdaniem możesz wiele osiągnąć, ale zawsze masz jakieś "ale", analizujesz najmniejszy szczegół...i sama jakby przez to siebie odgradzasz od realizacji upragnionych celów...

• Lubię to! 1
Gość PannaDorotka
Napisano

Taki mały off top, ale oczywiście nie muszę mieć racji ^^

Moim zdaniem, pytanie źle zadane. Tyle opinii ilu mężczyzn...

Karty ładne i zgadzam się z przemówczyniami, jeśli chodzi o interpretacje, ale ja pewnie bym spytała o konkretne osoby... Żeby mieć pewność, że karty nie wyszły zbyt życzeniowo i żeby chaos nie wylazł. Bo pewnie są opinie podzielone, jak zawsze wśród ludzi (oczywiście nie mam na myśli tego, że odbierają Cię źle, nic personalnego ;) )

Napisano

Masz rację Dorotko , ale chodziło mi o taki ogólny odbiór mężczyzn w moim gronie ;))

Gość PannaDorotka
Napisano
Masz rację Dorotko , ale chodziło mi o taki ogólny odbiór mężczyzn w moim gronie ;))

no wiem.... dlatego uważam, że każdy z tego gronama pewnie inną opinię i widzi Cię inaczej...