nirva2991 Napisano 18 Stycznia 2013 Napisano 18 Stycznia 2013 jak mężczyźni postrzegają mój intelekt 7 buław , 8 mieczy , królowa mieczy widzą , że jestem trochę inna i ze się bardzo izoluję od innych , że jestem nieprzystępna i chłodna , ale wydaje mi się ,że uważają mnie za odważną kobietę, która ma coś do powiedzenia . a jak Wy to widzicie? Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 18 Stycznia 2013 Napisano 18 Stycznia 2013 jak mężczyźni postrzegają mój intelekt 7 buław , 8 mieczy , królowa mieczy Na pewno uważają Cię za osobę inteligentną i pewną siebie - taką co to wierzy w siebie i swoje możliwości, może nawet dumną...chyba też dość chłodną - oschłą, no taką nieprzystępną, jak Ci to napisać aby było dobrze hmm, a więc tak: niektórzy Panowie to się Ciebie po prostu boją (boją się bo uważają że to za wysokie progi na Ich nogi) - za silna osobowość... Cytuj
Gość sappir Napisano 18 Stycznia 2013 Napisano 18 Stycznia 2013 A moim zdaniem bystrą, pewną siebie i inteligentną babkę, która "otwiera się", pokazuje pełnie swoich możliwosci tylko wybranym innych trzyma na dystans Cytuj
SacralNirvana Napisano 18 Stycznia 2013 Napisano 18 Stycznia 2013 7 Bulaw, 8 Mieczy, Krolowa Mieczy ---> suma I Mag, suma HB XV Diabel i VI Kochankowie Przede wszystkim jestes osoba o jasno okreslonym zdaniu, umiejaca go twardo bronic przed wplywami otoczenia. W tych 8 Mieczach widac, ze masz ogromne zasoby wiedzy, taka chodzaca encyklopedia jestes. Mozliwe, ze szybko przyswajasz duze ilosci wiedzy i to widac. I jako Krolowa Mieczy te wiedze szybko przeksztalcasz w konkretne dzialania. Potrafisz bronic swojej racji, swojego punktu widzenia i dzialac dokladnie tak, jak sobie zamierzysz. Suma to Mag. Czyli potwierdza to, ze wiedze i inteligencje wykorzystujesz wg wlasnego uznania i potrzeb. Podsum HB to rada, aby pojsc jeszcze bardziej na calosc, bardziej w tym wszystkim zaangazowac serce. Do tego intelektu dodac glos serca i bedzie git. Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 18 Stycznia 2013 Napisano 18 Stycznia 2013 Oho,podoba mi się pytanie! 7 buław , 8 mieczy , królowa mieczy Uważają Cie za kobiete silną,nieco ironiczną o wyrażnym określonym zdaniu.W 8 mieczy, ce****ą Cię pewne widoczne blokady i ograniczenia,ciężko Ci spojrzeć na daną sprawe z perspektywy innych( "wczuć się w innych")Ponadto myśl szybko w czyn przekształcasz. Cytuj
maddie88 Napisano 18 Stycznia 2013 Napisano 18 Stycznia 2013 7 buław , 8 mieczy , królowa mieczy => Kapłanka Widzą Ciebie jako bardzo inteligenta osobę, dobrego obserwatora, wiedzącego, co i kiedy powiedzieć Przez to możesz wydawać im się trochę tajemnicza Ich zdaniem możesz wiele osiągnąć, ale zawsze masz jakieś "ale", analizujesz najmniejszy szczegół...i sama jakby przez to siebie odgradzasz od realizacji upragnionych celów... 1 Cytuj
Gość PannaDorotka Napisano 18 Stycznia 2013 Napisano 18 Stycznia 2013 Taki mały off top, ale oczywiście nie muszę mieć racji ^^ Moim zdaniem, pytanie źle zadane. Tyle opinii ilu mężczyzn... Karty ładne i zgadzam się z przemówczyniami, jeśli chodzi o interpretacje, ale ja pewnie bym spytała o konkretne osoby... Żeby mieć pewność, że karty nie wyszły zbyt życzeniowo i żeby chaos nie wylazł. Bo pewnie są opinie podzielone, jak zawsze wśród ludzi (oczywiście nie mam na myśli tego, że odbierają Cię źle, nic personalnego ) Cytuj
nirva2991 Napisano 18 Stycznia 2013 Autor Napisano 18 Stycznia 2013 Masz rację Dorotko , ale chodziło mi o taki ogólny odbiór mężczyzn w moim gronie ) Cytuj
Gość PannaDorotka Napisano 18 Stycznia 2013 Napisano 18 Stycznia 2013 Masz rację Dorotko , ale chodziło mi o taki ogólny odbiór mężczyzn w moim gronie ) no wiem.... dlatego uważam, że każdy z tego gronama pewnie inną opinię i widzi Cię inaczej... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi