Skocz do zawartości

W jakim kierunku zmierza ta znajomość... ?

maddie88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, :)

Z panem jesteśmy karmiczni, pokomplikowało się między nami... Nigdy nie byliśmy w związku.

1. Następny krok pana w moją stronę:

Siła (odpowiedź), tło: 8 Buław, Król Buław, Paź Denarów => Sprawiedliwość - Wiadomość przez internet z inicjatywy pana...ale dosyć "wyważona", przemyślana ;)

2. W jaki kierunku zmierza relacja?

2 Kielichów (odpowiedź), tło: Królowa Buław, 6 Buław, 3 Denarów => Sprawiedliwość - ...w kierunku przyjaźni, przezwyciężenia problemów, nieporozumień... Widać, że osiągnę zamierzony cel, wyjaśnię to, co mi leży na serduchu...

3. Jak często pan odwiedza mój profil na pewnym portalu społecznościowym? ;)

As Buław (odpowiedź), tło: Rydwan, 6 Mieczy => Umiarkowanie - Hm...ja bym powiedziała, że raczej systematycznie...jak się panu zachce ;)

Co o tym myślicie? :)

Pozdrawiam, :papa2:

Maddie

• Maestro
Napisano

Siła (odpowiedź), tło: 8 Buław, Król Buław, Paź Denarów => Sprawiedliwość -on się na 100% odezwie do Ciebie,zadzwoni, lub przez internet, będzie go mocno ciagneło do kontaktu z Tobą,wyjdzie z konkretną inicjatywą

2 Kielichów (odpowiedź), tło: Królowa Buław, 6 Buław, 3 Denarów => Sprawiedliwość - może być coś więcej niz przyjaźn, w każdym razie widać Twój sukces i wpólne tworzenie pozytywnych stosunków

As Buław (odpowiedź), tło: Rydwan, 6 Mieczy => Umiarkowanie - po asie ja bym powiedziała, ze był raz, obejrzał szybko i się wylogował..

Napisano

Siła (odpowiedź), tło: 8 Buław, Król Buław, Paź Denarów => Sprawiedliwość

Pan ma "gorące" intencje wobec Pani,jest w gorącej wodzie kompany.Zechce się odezwać,nim to jednak zrobi zastanowi się co Ci powiedzieć,jak sformułować pragnienie.

2 Kielichów (odpowiedź), tło: Królowa Buław, 6 Buław, 3 Denarów => Sprawiedliwość

Dobra,zdrowa kumpelska relacja.

As Buław (odpowiedź), tło: Rydwan, 6 Mieczy

Często wpada,pod wpływem impulsu.

• Lubię to! 1
Napisano

Siła (odpowiedź), tło: 8 Buław, Król Buław, Paź Denarów => Sprawiedliwość -on się na 100% odezwie do Ciebie,zadzwoni, lub przez internet, będzie go mocno ciagneło do kontaktu z Tobą,wyjdzie z konkretną inicjatywą

2 Kielichów (odpowiedź), tło: Królowa Buław, 6 Buław, 3 Denarów => Sprawiedliwość - może być coś więcej niz przyjaźn, w każdym razie widać Twój sukces i wpólne tworzenie pozytywnych stosunków

As Buław (odpowiedź), tło: Rydwan, 6 Mieczy => Umiarkowanie - po asie ja bym powiedziała, ze był raz, obejrzał szybko i się wylogował..

Nadal rozmawiałam sobie z panem w myślach, po oczyszczeniu czakr :) i chyba faktycznie to działa :D Dziękuję, Inez :))) :buziak:

• Maestro
Napisano
Nadal rozmawiałam sobie z panem w myślach, po oczyszczeniu czakr :) i chyba faktycznie to działa :D Dziękuję, Inez :))) :buziak:

Cieszę się bardzo:)))