maddie88 Napisano 18 Stycznia 2013 Napisano 18 Stycznia 2013 Witam, Z panem jesteśmy karmiczni, pokomplikowało się między nami... Nigdy nie byliśmy w związku. 1. Następny krok pana w moją stronę: Siła (odpowiedź), tło: 8 Buław, Król Buław, Paź Denarów => Sprawiedliwość - Wiadomość przez internet z inicjatywy pana...ale dosyć "wyważona", przemyślana 2. W jaki kierunku zmierza relacja? 2 Kielichów (odpowiedź), tło: Królowa Buław, 6 Buław, 3 Denarów => Sprawiedliwość - ...w kierunku przyjaźni, przezwyciężenia problemów, nieporozumień... Widać, że osiągnę zamierzony cel, wyjaśnię to, co mi leży na serduchu... 3. Jak często pan odwiedza mój profil na pewnym portalu społecznościowym? As Buław (odpowiedź), tło: Rydwan, 6 Mieczy => Umiarkowanie - Hm...ja bym powiedziała, że raczej systematycznie...jak się panu zachce Co o tym myślicie? Pozdrawiam, Maddie Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 18 Stycznia 2013 Maestro Napisano 18 Stycznia 2013 1. Następny krok pana w moją stronę: Siła (odpowiedź), tło: 8 Buław, Król Buław, Paź Denarów => Sprawiedliwość -on się na 100% odezwie do Ciebie,zadzwoni, lub przez internet, będzie go mocno ciagneło do kontaktu z Tobą,wyjdzie z konkretną inicjatywą 2. W jaki kierunku zmierza relacja? 2 Kielichów (odpowiedź), tło: Królowa Buław, 6 Buław, 3 Denarów => Sprawiedliwość - może być coś więcej niz przyjaźn, w każdym razie widać Twój sukces i wpólne tworzenie pozytywnych stosunków 3. Jak często pan odwiedza mój profil na pewnym portalu społecznościowym? As Buław (odpowiedź), tło: Rydwan, 6 Mieczy => Umiarkowanie - po asie ja bym powiedziała, ze był raz, obejrzał szybko i się wylogował.. Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 18 Stycznia 2013 Napisano 18 Stycznia 2013 1. Następny krok pana w moją stronę: Siła (odpowiedź), tło: 8 Buław, Król Buław, Paź Denarów => Sprawiedliwość Pan ma "gorące" intencje wobec Pani,jest w gorącej wodzie kompany.Zechce się odezwać,nim to jednak zrobi zastanowi się co Ci powiedzieć,jak sformułować pragnienie. 2. W jaki kierunku zmierza relacja? 2 Kielichów (odpowiedź), tło: Królowa Buław, 6 Buław, 3 Denarów => Sprawiedliwość Dobra,zdrowa kumpelska relacja. 3. Jak często pan odwiedza mój profil na pewnym portalu społecznościowym? As Buław (odpowiedź), tło: Rydwan, 6 Mieczy Często wpada,pod wpływem impulsu. 1 Cytuj
maddie88 Napisano 18 Stycznia 2013 Autor Napisano 18 Stycznia 2013 1. Następny krok pana w moją stronę:Siła (odpowiedź), tło: 8 Buław, Król Buław, Paź Denarów => Sprawiedliwość -on się na 100% odezwie do Ciebie,zadzwoni, lub przez internet, będzie go mocno ciagneło do kontaktu z Tobą,wyjdzie z konkretną inicjatywą 2. W jaki kierunku zmierza relacja? 2 Kielichów (odpowiedź), tło: Królowa Buław, 6 Buław, 3 Denarów => Sprawiedliwość - może być coś więcej niz przyjaźn, w każdym razie widać Twój sukces i wpólne tworzenie pozytywnych stosunków 3. Jak często pan odwiedza mój profil na pewnym portalu społecznościowym? As Buław (odpowiedź), tło: Rydwan, 6 Mieczy => Umiarkowanie - po asie ja bym powiedziała, ze był raz, obejrzał szybko i się wylogował.. Nadal rozmawiałam sobie z panem w myślach, po oczyszczeniu czakr i chyba faktycznie to działa Dziękuję, Inez )) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 18 Stycznia 2013 Maestro Napisano 18 Stycznia 2013 Nadal rozmawiałam sobie z panem w myślach, po oczyszczeniu czakr i chyba faktycznie to działa Dziękuję, Inez )) Cieszę się bardzo:))) Cytuj
maddie88 Napisano 18 Stycznia 2013 Autor Napisano 18 Stycznia 2013 Czy mógłby jeszcze ktoś spojrzeć? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi