Gość sheina Napisano 18 Stycznia 2013 Napisano 18 Stycznia 2013 JAK pan x ocenia moj intelekt? pustelnik,krolowa bulaw, 3 denary chyba nie najgorzej. wygladam na kuujona ;p a jak mezczyzni najczesciej? 10 pucharów, smierc, 4 miecze barziej przez pryzmat emocji mnie postrzegaja..widza,ze sie izoluje.mam swoj swiat... Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 18 Stycznia 2013 Napisano 18 Stycznia 2013 JAK pan x ocenia moj intelekt? pustelnik,krolowa bulaw, 3 denary Widzi że jesteś skupiona na Sobie,wyalienowana.Lubisz pracować sama,bo wiesz że tylko sama zrobisz to tak jak chcesz by było zrobione.W 3denarów,jesteś konsekwetna w swoich działaniach,pewna siebie. Odnośnie drugiego pytania-biorą pod uwagę iż ce****ę Cię inteligencja nabyta(poprzez książki,miejsca,itp) Ponadto masz logiczny,analityczny umysł. Cytuj
maddie88 Napisano 18 Stycznia 2013 Napisano 18 Stycznia 2013 pustelnik,krolowa bulaw, 3 denary => Kapłanka Pan postrzega Cię jako mądrą osobę, wykształconą...oczytaną Z chęcią uczysz się nowych rzeczy... Widzi w Tobie chęć działania, uczenia się poprzez działanie... Stąd też zapewnie ten Pustelnik - poprzez doświadczenie zdobywasz cenną życiową wiedzę a jak mezczyzni najczesciej? 10 pucharów, smierc, 4 miecze => Diabeł Hmmm...wydaje mi się, że widzą, że na co dzień masz wysiłek intelektualny... Karty pokazały przemęczenie...chyba tak Cię odbierają... Bardziej dostrzegają Twoją przyjacielską osobowość, serdeczność niż jakieś aspekty intelektualne...po prostu na ogół dajesz bardziej poznać się od tej strony Wysiłek intelektualny zostawiasz na inne okazje... Cytuj
Gość PannaDorotka Napisano 18 Stycznia 2013 Napisano 18 Stycznia 2013 Uważa Cię za osobę, która pracuje nad swoją wiedzą, dużo się dokształca. Potrafi tę wiedzę wykorzystać w zależności od sytuacji. Ta buławowa mi się skojarzyła z ripostami i umiejętnością "dogadania" w razie potrzeby Co do drugiego pytania, napiszę to samo co u Nirvy, a właściwie skopiuję: Moim zdaniem, pytanie źle zadane. Tyle opinii ilu mężczyzn... Ja pewnie bym spytała o konkretne osoby... Żeby mieć pewność, że karty nie wyszły zbyt życzeniowo i żeby chaos nie wylazł. Bo pewnie są opinie podzielone, jak zawsze wśród ludzi (oczywiście nie mam na myśli tego, że odbierają Cię źle, nic personalnego Cytuj
Gość sheina Napisano 18 Stycznia 2013 Napisano 18 Stycznia 2013 hahah dzieki za taki odzew prosze o wiecej ;D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi