Skocz do zawartości

Mój rozkład na 2013 rok

women32

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

1.Co zostawiam za sobą ?-10 pucharów odwr.

Autodestrukcję,bałagan w działaniu,negatywne wpływy z przeszłości,niezadowolenie i rozczarowanie,zdradę....

2.Co się otwiera przede mną ?-10 monet.-ogólnie myślę dom,rodzina,pełna stabilizacja rodzinna i zawodowa.Czas na wzmocnienie swojej wartości,pozytywne zmiany.

3.Kluczowe możliwości-Rycerz pucharów.-muszę słuchać swojego instynktu i intuicji do rozwiązywania problemów,głębokie zmiany w sferze uczuć i pragnień.

4.Kluczowe wyzwania-Król buław odwr-mąż narzucający swoją wolę będę musiała się jemu poddać ? konieczność podjęcia ważnej i trudnej decyzji. Muszę poskromić swoją gwałtowność i niecierpliwość oraz egoizm.

5.Ukryte obawy ( karta z przełożenia)-6 mieczy- Boję się porzucenia przeszłości i otwarcie się na zmienioną przyszłość.Takie życiowe rachu-ciachu...boję się problemów rodzinnych i tego,że nie zdobędę uznania w oczach rodziny.

6.Rada od kart ( wyciągnięta ze środka talii) -3 buław odwr-powinnam zakończyć stare nie zakończone sprawy.Muszę uświadomić sobie co jest w życiu ważne i określić sobie cele do osiągnięcia.

7.Przewodni temat na rok 2013-8 denarów.

Zdobyć dobrą pracę,oszczędzać na dany cel ( punkt wyżej ) może porobić dodatkowe kursy,szkolenia.W uczuciach łatwość dopasowania się do męża,szczęśliwy okres w związku.

Proszę o Wasze interpretację zawsze jestem wdzięczna za czyjeś "oczko":poklon: