NarratorkaHorrorow Napisano 18 Stycznia 2013 Napisano 18 Stycznia 2013 Troche przestraszyłam się rozkładem na Pana,postanowiłam się w to zgłebić Czego oczekuje odemnie Pan. 9 kielichów Król Mieczy 7mieczy Przedewszystkim spedzania czasu dobrej zabawy,kart typowo romansowych skłaniajacych do stosunku wbrew woli na szczescie niema.W 7 mieczy widzę dysputy o paragrafach,czyli kompana do rozmów stricto prawniczych. Czy grozi mi z jego strony jakieś zagrożenie/krzywda? i tu wypadły mi 4 karty 7 Denarów 6 mieczy Gwiazda 4 pałek Krzywdy mi zrobić nie powinien,nie ma w tym żadnego interesu.Raczej zechce mnie od czegoś odciąć Jaką Pan chce relacje stworzyć ? Diabeł Rycerz Kielichów II mieczy Panu marzy się dobry niezobowiązujący seks. Jaką faktycznie stworzy zemną relację ?(3 msc ) Królowa Denarów Cesarz III kielichów. Ładnie,relacja koleżeńska w pracy.Czasem spotkania poza w gronie znajomych,ew na uczelni. Poczułam się jakby bezpieczniej Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 18 Stycznia 2013 Napisano 18 Stycznia 2013 Pan oczekuje/jest nastawiony na ~ miłe spędzanie czasu & spełnianie swoich własnych zachcianek i oczekiwań...ja w tej 7 Mieczy przy Królu Mieczy to widzę że chce "uzyskać" jak najwięcej dla siebie... Nie grozi Ci żadna krzywda z Jego strony ~ po prostu chce Cię uwodzić, spotykać się, romansować... Chce niezobowiązujących spotkań... Jaką faktycznie stworzycie relację ? (3msc) A czy Pan jest na pewno wolny ? Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 18 Stycznia 2013 Napisano 18 Stycznia 2013 Jaką Pan chce relacje stworzyć ? Diabeł Rycerz Kielichów II mieczy Panu marzy się dobry niezobowiązujący seks. Czy ja wiem czy taki niezobowiazujacy... Ten diabel to rzeczyiwscie seks, ale ja widze w nim tez przywiazanie. Ostatnio zaczelam dostrzegac ze dwojki pokazuja tez zwwiazek, relacje. (nawet kiedys mi pokazao moje dwa szynszyle:D) Jaką faktycznie stworzy zemną relację ?(3 msc ) Królowa Denarów Cesarz III kielichów. Ładnie,relacja koleżeńska w pracy.Czasem spotkania poza w gronie znajomych,ew na uczelni. Krolowa Denarow, dla mnie bardzo ceniona kobieta:)) Denary , szczegolnie w krolach i krolowych pokazuja mi bardzo wazne osoby :> Denar jest ze zlota wiec ma dla nas duza wartosc:> Obok jest cesarz co mowi o powaznych planach a te 3 kielichy o dobrej zabawie Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 19 Stycznia 2013 Autor Napisano 19 Stycznia 2013 Dziekuje Zapytałam bo popadam w lekką panikę a wiem jak to się na Mnie odbije. MyStErIoUs WoMaN, tak Pan jest wolny. JagodowaTruskawka-tak pamietam jak kiedyś pisałaś w poście własnie o II pałek, Odnośnie pytania o Niebezpieczeństwo z jego strony-karty które mi wypadły,nasuneły mi myśl że być może szuka znajomych w mieście,(Niedawno się wprowadził).Chce się tu zaklimatyzować,poznać znajomych odciąć od tamtego miejsca. Grunt że nic mi się nie stanie Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 19 Stycznia 2013 Maestro Napisano 19 Stycznia 2013 Czego oczekuje odemnie Pan. 9 kielichów Król Mieczy 7mieczy zabawy, miłego spędzania czasu i przede wszystkim rozmów, mądrych, rzeczowych na poziomie,widać, ze lubi z Tobą polemizować Czy grozi mi z jego strony jakieś zagrożenie/krzywda? i tu wypadły mi 4 karty 7 Denarów 6 mieczy Gwiazda 4 pałek nie, nic złego Cię nie czeka, co wiecej ta relacja może być dla Ciebie budująca i przynieść Ci radość Jaką Pan chce relacje stworzyć ? Diabeł Rycerz Kielichów II mieczy chętnie by z Tobą poromansował, widać, ze facet czuły, pewny siebie i chyba przystojny? Jaką faktycznie stworzy zemną relację ?(3 msc ) Królowa Denarów Cesarz III kielichów. będziesz zadowolona, poczujesz się kobieca,beda między Wami niezobowiązujące, aczkolwiek miłe spotkania inicjowane przez niego 1 Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 19 Stycznia 2013 Autor Napisano 19 Stycznia 2013 Dzieki Inez2503 Faktycznie dużo rozmawiamy na tematy branżowe,uczymy sie nawzajem od Siebie,to dobrze.Najbardziej się obawiałam ,że coś mi grozi (Wiem irracjonalne). Ciesze się że jednak że miedzy Nami będzie zdrowa koleżeńska relacja.W romans pakować się nie zamierzam,bez obaw Cytuj
Davisa Napisano 19 Stycznia 2013 Napisano 19 Stycznia 2013 Dzieki Inez2503W romans pakować się nie zamierzam,bez obaw I bardzo dobrze. Po takich zależnościach tylko niesmak pozostaje.... Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 19 Stycznia 2013 Autor Napisano 19 Stycznia 2013 Davisa-dokładnie tak;) Skorzystam z jednego zaproszenia na randke,pociesze się tym faktem,a póżniej wróce do swego życia. Święto dosłownie,date randki odznacze na czerwono w swoim organizerze Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi