Gość Linkinia Napisano 18 Stycznia 2013 Napisano 18 Stycznia 2013 (edytowane) Chodzi o kolegę, z którym kiedyś flirtowałam, a potem stanęło na koleżeństwie. Nie widzieliśmy się dobre pół roku. Kontakt mamy sporadyczny. Jesteśmy z tego samego miasta, mamy masę wspólnych znajomych. Dziś pozytywnie mnie zaskoczył pomocą przy skrypcie z tematu, na którym się zna. A on nie należy do ludzi, którzy robią coś bezinteresownie. Pytałam karty o powód jego pomocy (2 puchary, 7 buław, Giermek pucharów) i karty mnie na tyle zaintrygowały, że zdecydowałam się na Celta Będę wdzięczna i przyznam punkciki za każdą interpretację zweryfikuję. Celt z jego punktu widzenia 1. To jest – Świat – zgoda, odpowiadający mu stan. Jest otwarty na znajomość ze mną. Dawno się nie widzieliśmy. 2. Krzyżuje się – Umiarkowanie – traktuje mnie jak koleżankę i takie też ma względem mnie emocje. Nic się nie dzieje między nami, kontakt sporadyczny. 3. Nastawienie – 2 mieczy – jest skryty, coś go blokuje, powstrzymuje. Jeżeli chodzi o coś więcej - różnię się wyglądem od jego ideału, którego tak szuka. 4. Świadomość – As pucharów, 7 buław – wie, że mógłby coś ugrać ze mną, jeśli tylko by się postarał i chciał. 5. Podświadomość – Sąd Ostateczny – nasza relacja może być przyjacielska albo związkiem. Chce ją ożywić. 6. Okres, który mija – Pustelnik – okres zamknięcia się na mnie, brak kontaktu, milczenie, odsunięcie na dalszy plan. 7. Co nadchodzi – Król pucharów – zbliżenie się do mnie, wsparcie, ciepłe uczucia koleżeńskie. 8. Obawy – Król buław – moja luźna znajomość z facetem, który mnie bardzo kręci. 9. Nadzieje – 10 denarów – na spotkanie, na zacieśnienie relacji, na bycie bliżej. 10. Otoczenie – 7 mieczy – plotki. 11. Wynik – 9 buław, Królowa denarów, Rycerz buław, Gwiazda – po długim czasie, pomalutku zobaczy we mnie kobietę, o którą warto się postarać i z którą jest nadzieja na coś więcej. Dodatkowo: Jego intencje wobec mnie – Giermek pucharów, 2 puchary, Królowa denarów Chce się zbliżyć, poflirtowac, spotkać. Edytowane 19 Stycznia 2013 przez Linkinia Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 18 Stycznia 2013 Napisano 18 Stycznia 2013 (edytowane) Jego intencje wobec mnie – Giermek pucharów, 2 puchary, Królowa denarów Hmm..."Chce się zbliżyć, poflirtowac, spotkać." - tak... Edytowane 19 Stycznia 2013 przez MyStErIoUs_WoMaN Cytuj
Lenka10 Napisano 19 Stycznia 2013 Napisano 19 Stycznia 2013 1. To jest – Świat – ja bym dodała że jest nawet bardzo otwarty na tą znajomość 2. Krzyżuje się – Umiarkowanie – skoro stanęło na koleżeństwie ,to jest tak jak napisałaś. 3. Nastawienie – 2 mieczy – możliwe że on nadal coś do Ciebie czuje,ale nie wie jak Ci to powiedzieć . 4. Świadomość – As pucharów, 7 buław – liczy na powrót do poprzedniej relacji, ma zamiar o to zawalczyć 5. Podświadomość – Sąd Ostateczny – chce odnowić wasze relacje , z tym że tym razem na coś poważniejszego. 6. Okres, który mija – Pustelnik – czas waszego rozstania 7. Co nadchodzi – Król pucharów – tak jak napisałaś ,ja bym dodała że poczujesz się kimś bardzo ważnym dla niego . 8. Obawy – Król buław – "moja luźna znajomość z facetem, który mnie bardzo kręci." jeśli taki jest to tu niczego nie trzeba dodawać 9. Nadzieje – 10 denarów – na stworzenie stabilnej relacji. 10. Otoczenie – 7 mieczy – może być zawistne wobec was. 11. Wynik – 9 buław, Królowa denarów, Rycerz buław, Gwiazda – małymi krokami do celu , na początku będzie podchodził do Ciebie bardzo ostrożnie ,żeby niczego nie zepsuć , ale jak już nabierze pewności to zacznie odważnie realizować swoje nadzieje na związek z Tobą Dodatkowo: Jego intencje wobec mnie – Giermek pucharów, 2 puchary, Królowa denarów Chce spędzać z Tobą czas , spotykać się ,dobrze się bawić itp. ale w poważnej relacji Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 19 Stycznia 2013 Napisano 19 Stycznia 2013 1. To jest – Świat – tutaj pokazało się dokładnie "spotkanie" Wasze i ten sporadyczny jeszcze kontakt ~ bo Świat pokazuje też właśnie spotkanie - kontakt z dość Ważną osobą której dawno nie widzieliśmy... 2. Krzyżuje się – Umiarkowanie – udało Wam się zdystansować do pewnych spraw i póki co przyjmujecie rzeczy takimi jakie są...tutaj też pokazuje się po prostu nawiązanie kontaktu pomiędzy Wami - takie przyjazne i ciepłe relacje... 3. Nastawienie – 2 mieczy – "zawieszenie broni" - kontakt się odnawia, wszelkie "urazy" czy niejasności idą w niepamięć... 4. Świadomość – As pucharów, 7 buław – wie, że mógłby coś ugrać ze mną, jeśli tylko by się postarał i chciał. ~ dokładnie, wie że "startuje" z dość silnej pozycji...albo po prostu zamierza pozabiegać o Wasz kontakt ~ utrwalić go... 5. Podświadomość – Sąd Ostateczny – ewidentnie chęć odnowienia relacji...jest tutaj chęć do konkretnego działania i wykorzystywania nadarzających się okazji... 6. Okres, który mija – Pustelnik – oddalenie Wasze... 7. Co nadchodzi – Król pucharów – wygląda na to że Pan bardzo chętnie będzie Ci udzielał wsparcia...będzie sporo życzliwości i wyrozumiałości z Jego strony - no taki właśnie pomocny przyjaciel... 8. Obawy – Król buław – ja uważam że Pan obawia się że w Waszej relacji mógłby zostać tylko Kochankiem ~ że to byłoby coś przelotnego... 9. Nadzieje – 10 denarów – na solidną - stabilną relację... 10. Otoczenie – 7 mieczy – są w Waszym otoczeniu osoby dwulicowe... 11. Wynik – 9 buław, Królowa denarów, Rycerz buław, Gwiazda – hmm, widać że Pan póki co będzie bardzo ostrożny - ja tutaj widzę iż w relację będzie wmieszana osoba trzecia - jakaś Pani...będzie tak ostrożnie, będzie też Pana baaardzo ciągło do Ciebie, będzie Cię czarował...ale...ja coś czuje że Pan kogoś ma (z podsum)... Cytuj
Davisa Napisano 19 Stycznia 2013 Napisano 19 Stycznia 2013 Czeka na Twój gest, pierwszy krok, chce, byś Ty pokierowała ciągiem dalszym:-) A na pewno: liczy na to. Cytuj
Gość Linkinia Napisano 20 Stycznia 2013 Napisano 20 Stycznia 2013 Spojrzy ktoś jeszcze? Kolega jest fajny, ucieszyłabym się, jakby faktycznie się zbliżył, bo brakuje mi kontaktu z nim, jaki miałam kiedyś... koleżeństwo, luźna relacja czy związek - obojętnie. WYNIK mnie interesuje. Czy faktycznie jest tam inna kobieta jak pisze Mysterious, czy ja Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 20 Stycznia 2013 Napisano 20 Stycznia 2013 Spojrzy ktoś jeszcze? Kolega jest fajny, ucieszyłabym się, jakby faktycznie się zbliżył, bo brakuje mi kontaktu z nim, jaki miałam kiedyś... koleżeństwo, luźna relacja czy związek - obojętnie.WYNIK mnie interesuje. Czy faktycznie jest tam inna kobieta jak pisze Mysterious, czy ja No tak uważam ~ karty wynikowe - suma Cesarzowa - a podsumach, Kapłan, 2 x Sąd, Księżyc, etc... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi