Skocz do zawartości

Celt na relację z kolegą

Gość Linkinia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Linkinia
Napisano (edytowane)

Chodzi o kolegę, z którym kiedyś flirtowałam, a potem stanęło na koleżeństwie. Nie widzieliśmy się dobre pół roku. Kontakt mamy sporadyczny. Jesteśmy z tego samego miasta, mamy masę wspólnych znajomych. Dziś pozytywnie mnie zaskoczył pomocą przy skrypcie z tematu, na którym się zna. A on nie należy do ludzi, którzy robią coś bezinteresownie. Pytałam karty o powód jego pomocy (2 puchary, 7 buław, Giermek pucharów) i karty mnie na tyle zaintrygowały, że zdecydowałam się na Celta ;)

Będę wdzięczna i przyznam punkciki za każdą interpretację :bukiet: zweryfikuję.

Celt z jego punktu widzenia ;)

1. To jest – Świat – zgoda, odpowiadający mu stan. Jest otwarty na znajomość ze mną. Dawno się nie widzieliśmy.

2. Krzyżuje się – Umiarkowanie – traktuje mnie jak koleżankę i takie też ma względem mnie emocje. Nic się nie dzieje między nami, kontakt sporadyczny.

3. Nastawienie – 2 mieczy – jest skryty, coś go blokuje, powstrzymuje. Jeżeli chodzi o coś więcej - różnię się wyglądem od jego ideału, którego tak szuka.

4. Świadomość – As pucharów, 7 buław – wie, że mógłby coś ugrać ze mną, jeśli tylko by się postarał i chciał.

5. Podświadomość – Sąd Ostateczny – nasza relacja może być przyjacielska albo związkiem. Chce ją ożywić.

6. Okres, który mija – Pustelnik – okres zamknięcia się na mnie, brak kontaktu, milczenie, odsunięcie na dalszy plan.

7. Co nadchodzi – Król pucharów – zbliżenie się do mnie, wsparcie, ciepłe uczucia koleżeńskie.

8. Obawy – Król buław – moja luźna znajomość z facetem, który mnie bardzo kręci.

9. Nadzieje – 10 denarów – na spotkanie, na zacieśnienie relacji, na bycie bliżej.

10. Otoczenie – 7 mieczy – plotki.

11. Wynik – 9 buław, Królowa denarów, Rycerz buław, Gwiazda – po długim czasie, pomalutku zobaczy we mnie kobietę, o którą warto się postarać i z którą jest nadzieja na coś więcej.

Dodatkowo:

Jego intencje wobec mnie – Giermek pucharów, 2 puchary, Królowa denarów

Chce się zbliżyć, poflirtowac, spotkać.

Edytowane przez Linkinia
Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano (edytowane)

Hmm..."Chce się zbliżyć, poflirtowac, spotkać." - tak...

Edytowane przez MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

1. To jest – Świat – ja bym dodała że jest nawet bardzo otwarty na tą znajomość ;)

2. Krzyżuje się – Umiarkowanie – skoro stanęło na koleżeństwie ,to jest tak jak napisałaś.

3. Nastawienie – 2 mieczy – możliwe że on nadal coś do Ciebie czuje,ale nie wie jak Ci to powiedzieć .

4. Świadomość – As pucharów, 7 buław – liczy na powrót do poprzedniej relacji, ma zamiar o to zawalczyć

5. Podświadomość – Sąd Ostateczny – chce odnowić wasze relacje , z tym że tym razem na coś poważniejszego.

6. Okres, który mija – Pustelnik – czas waszego rozstania

7. Co nadchodzi – Król pucharów – tak jak napisałaś ,ja bym dodała że poczujesz się kimś bardzo ważnym dla niego .

8. Obawy – Król buław – "moja luźna znajomość z facetem, który mnie bardzo kręci." jeśli taki jest to tu niczego nie trzeba dodawać ;)

9. Nadzieje – 10 denarów – na stworzenie stabilnej relacji.

10. Otoczenie – 7 mieczy – może być zawistne wobec was.

11. Wynik – 9 buław, Królowa denarów, Rycerz buław, Gwiazda – małymi krokami do celu , na początku będzie podchodził do Ciebie bardzo ostrożnie ,żeby niczego nie zepsuć , ale jak już nabierze pewności to zacznie odważnie realizować swoje nadzieje na związek z Tobą :)

Dodatkowo:

Chce spędzać z Tobą czas , spotykać się ,dobrze się bawić itp. ale w poważnej relacji :)

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

1. To jest – Świat tutaj pokazało się dokładnie "spotkanie" Wasze i ten sporadyczny jeszcze kontakt ~ bo Świat pokazuje też właśnie spotkanie - kontakt z dość Ważną osobą której dawno nie widzieliśmy...

2. Krzyżuje się – Umiarkowanie udało Wam się zdystansować do pewnych spraw i póki co przyjmujecie rzeczy takimi jakie są...tutaj też pokazuje się po prostu nawiązanie kontaktu pomiędzy Wami - takie przyjazne i ciepłe relacje...

3. Nastawienie – 2 mieczy "zawieszenie broni" - kontakt się odnawia, wszelkie "urazy" czy niejasności idą w niepamięć...

4. Świadomość – As pucharów, 7 buław wie, że mógłby coś ugrać ze mną, jeśli tylko by się postarał i chciał. ~ dokładnie, wie że "startuje" z dość silnej pozycji...albo po prostu zamierza pozabiegać o Wasz kontakt ~ utrwalić go...:)

5. Podświadomość – Sąd Ostateczny ewidentnie chęć odnowienia relacji...jest tutaj chęć do konkretnego działania i wykorzystywania nadarzających się okazji...

6. Okres, który mija – Pustelnik oddalenie Wasze...

7. Co nadchodzi – Król pucharów wygląda na to że Pan bardzo chętnie będzie Ci udzielał wsparcia...będzie sporo życzliwości i wyrozumiałości z Jego strony - no taki właśnie pomocny przyjaciel...

8. Obawy – Król buław ja uważam że Pan obawia się że w Waszej relacji mógłby zostać tylko Kochankiem ~ że to byłoby coś przelotnego...

9. Nadzieje – 10 denarów na solidną - stabilną relację...

10. Otoczenie – 7 mieczy są w Waszym otoczeniu osoby dwulicowe...

11. Wynik – 9 buław, Królowa denarów, Rycerz buław, Gwiazda hmm, widać że Pan póki co będzie bardzo ostrożny - ja tutaj widzę iż w relację będzie wmieszana osoba trzecia - jakaś Pani...będzie tak ostrożnie, będzie też Pana baaardzo ciągło do Ciebie, będzie Cię czarował...ale...ja coś czuje że Pan kogoś ma (z podsum)...:(

Napisano

Czeka na Twój gest, pierwszy krok, chce, byś Ty pokierowała ciągiem dalszym:-) A na pewno: liczy na to.

Gość Linkinia
Napisano

Spojrzy ktoś jeszcze? Kolega jest fajny, ucieszyłabym się, jakby faktycznie się zbliżył, bo brakuje mi kontaktu z nim, jaki miałam kiedyś... koleżeństwo, luźna relacja czy związek - obojętnie.

WYNIK mnie interesuje. Czy faktycznie jest tam inna kobieta jak pisze Mysterious, czy ja ;)

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano
Spojrzy ktoś jeszcze? Kolega jest fajny, ucieszyłabym się, jakby faktycznie się zbliżył, bo brakuje mi kontaktu z nim, jaki miałam kiedyś... koleżeństwo, luźna relacja czy związek - obojętnie.

WYNIK mnie interesuje. Czy faktycznie jest tam inna kobieta jak pisze Mysterious, czy ja ;)

No tak uważam ~ karty wynikowe - suma Cesarzowa - a podsumach, Kapłan, 2 x Sąd, Księżyc, etc...