Lenka10 Napisano 19 Stycznia 2013 Napisano 19 Stycznia 2013 (edytowane) rozkład dla koleżanki umieszczony tu również za jej zgodą . Ja zinterpretowałam go w ten sposób ale biorąc pod uwagę poprzedni rozkład możliwe że ten wymaga sporych poprawek 1. To jest – Gwiazda – jest to kart szczęścia i nadziei wiec relacja idzie w dobrym kierunku . 2. Krzyżuje się – 4 buław – czyli dobrze się czuję w jej towarzystwie ,możliwe że będzie z tego coś więcej. 3. Jego nastawienie – Cesarzowa– chyba on jest jego ideałem ,o ile nie chodzi tu o inną cesarzową ;/ 4. Jego świadomość -5 buław- karta konkurencji więc jest możliwość że ktoś trzeci. 5. Jego podświadomość – 9 pucharów- jest mu dobrze w tej relacji ,wie ze jest dla niej kimś ważnym 6. Okres, który mija -8 mieczy - okres niepewności ,czy z tego coś będzie wiecej 7. Co nadchodzi – Królowa denarów - że będzie w jego życiu ważną kobietą (ale teraz to nie wiem bo skoro denarowa to również ex...to może ona właśnie wchodzi w tą relację ? ) 8. Obawy -Król buław- jej były , który jest o nią nadal zazdrosny i do tej pory ma nadzieję na to że wrócą do siebie . ale dla niej to jest temat już zamknięty. 9. Nadzieje - As mieczy- tu nie wiem...moze na jakąś rozmowę która by wszystko wyjaśniła. 10. Otoczenie - Kapłanka- tutaj mi się wydaje że to że ich związek jest tajemnicą, nie wiele osób o nim wie. (No ale kapłanka to też kobieta w ukryciu więc może byc też jego była) 11.Wynik -10 denarów wisielec Cesarz - pan uważa że mógłby z nią stworzyć coś trwałego ale w tym wisielcu nie będzie się spieszył z uświadamianiem jej . tym bardziej że cesarz nie uzewnętrznia swoich uczuć . Reasumując -ta nie pewność może jeszcze trochę potrwać . Bardzo proszę o pomoc w interpretacji bo jak dla mnie to niektóre karty są dość sprzeczne . będę wdzięczna za każdą uwagę . Edytowane 19 Stycznia 2013 przez Lenka10 Cytuj
women32 Napisano 19 Stycznia 2013 Napisano 19 Stycznia 2013 1. To jest – Gwiazda – Spokój po burzliwym okresie,dobry czas dla związku,uczucie które jest pod opieką "dobrej gwiazdy. 2. Krzyżuje się – 4 buław – bardzo miłe kontakty towarzyskie,relaksujące spędzanie wspólnego czasu. 3. Jego nastawienie – Cesarzowa–On uważa ją za seksowną,kobiecą i zmysłową kobietę.Karta też oznacza "dojrzałość" do wejścia z zdrowy normalny uczciwy związek,czyli on wie,że ta koleżanka to nadaje się na poważniejszą relację niż zwykłą przygodę. 4. Jego świadomość -5 buław- ma świadomość,że tak piękna dziewczyna ma duże powodzenie więc czuje "oddech" rywalizacji na karku 5. Jego podświadomość – 9 pucharów- wie,że tylko z nią byłby tak naprawdę szczęśliwy i myślę,że to ona jest dla niego bardzo ważna. 6. Okres, który mija -8 mieczy - mija okres błędnego koła i poczucia stania w martwym punkcie nareszcie coś się zaczęło dziać. 7. Co nadchodzi – Królowa denarów - absorbujące zmysłowe i namiętne ( coraz większe ) uczucie do niej. 8. Obawy -Król buław- że ktoś inny pojawi się w jej życiu i zabierze mu ją sprzed nosa.Jest zazdrośnikiem boi się,że zjawi się ktoś lepszy od niego ktoś kto w jej oczach będzie miał duży autorytet i poważanie. 9. Nadzieje - As mieczy- ma nadzieję,że ta relacja przetrwa,pomimo dużych wahań za i przeciw....( jej ) 10. Otoczenie - Kapłanka- nie afiszuje się ,jest dyskretny. 11.Wynik -10 denarów wisielec Cesarz -będzie chciał pogłębiać tę relację ona daje mu większe poczucie własnej wartości,wie jednak,że musi popracować nad sobą nad swoim postępowaniem zacząć wszystko tak jakby od nowa ,być może zda się bardziej na koleżankę,żeby ona działała,kierowała nim.Cesarz oznacza gotowość do związku i bycie odpowiedzialnym,ale nie tak od razu ( ten wisielec -to opóźnienie w jego myśleniu ) ale ogólnie może wyjść z tego fajny wartościowy związek. Ja tak widzę te karty.Pozdrawiam i życzę koleżance wszystkiego dobrego :-) 1 Cytuj
Lenka10 Napisano 19 Stycznia 2013 Autor Napisano 19 Stycznia 2013 Ślicznie dziękuję za pomoc . również pozdrawiam . a kolażance oczywiście pokażę tą interpretację Cytuj
nirva2991 Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 i jak ? rozwinęło się tutaj coś ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi