duo70 Napisano 19 Stycznia 2013 Napisano 19 Stycznia 2013 Witam Nie jesteśmy razem ale zaczęliśmy razem współpracować. Prywatnie, pan chce raczej niezobowiązujących spotkań i miło spędzać czas. Pojawiły się jakieś nieporozumienia w tej kwestii. Wiem, że utrzymuje jakieś relacje z innymi kobietami. Wspólna przyszłość: AS MIECZY 2 PUCHARY PAPIEŻ= KSIĘŻYC Dwie wersje mi przychodzą do głowy. Nie umiem tego tak obiektywnie zinterpretować. 1. W asie mieczy zaczyna się nasza współpraca. Wspólne spotkania zawodowe, dobre porozumienie. W tym Papieżu to widziałabym jego jako osobę z autorytetem, który uważa się za lepszego i jako osobę dominującą. 2. Dojdzie do wyjaśniającej rozmowy, która może być trudna. Wyjaśnimy sobie wszystko, nasze oczekiwania względem siebie i dojdziemy do porozumienia. Pojawi się szansa na stały związek. Ale w tym księżycu to widziałabym związek w ukryciu.? Bardzo proszę zerknijcie, bo ja chłodno tego nie jestem w stanie zinterpretować. Cytuj
Lenka10 Napisano 19 Stycznia 2013 Napisano 19 Stycznia 2013 ja bym obstawiała drugą wersję. As rozmowa dużo wyjaśniająca ,jakieś porozumienie między wami. Kapłan to taka osobą która będzie czuła się za Ciebie w jakimś sensie odpowiedzialna. Będzie na pewno Ci imponował. Ale w tym księżycu wydaje mi się że jest trochę niepewności co do wspólnej przyszłości . Cytuj
women32 Napisano 19 Stycznia 2013 Napisano 19 Stycznia 2013 Wspólna przyszłość: AS MIECZY 2 PUCHARY PAPIEŻ= KSIĘŻYC Ja myślę,że Pan będzie chciał z Tobą szczerze porozmawiać,podjąć pertraktacje,przekonać Cię do swoich racji ( być może do luźnego związku ) będzie Was też łączyć współpraca zawodowa,w 2 pucharów widzę,że coś między Wami zacznie iskrzyć będzie to taki "związek" na etapie poznawania się,docierania to jest karta namiętności,która gdzieś będzie chciała zwyciężyć rozsądek..ale wybuch pożądania i marzenia ...to będzie taka przeplatanka u Ciebie. Papież podpowiada,że to będzie taki okres dla Ciebie w którym Ty będziesz jego "sprawdzać " jaki on naprawdę jest w stosunku do kobiet ,w pracy będzie dla Ciebie przewodnikiem i pomocnym przyjacielem,na którego będziesz mogła liczyć.Księżyc natomiast to marzenia,idealizowanie jego osoby. Być może on będzie miał na boku kogoś,ale wiedząc,że Tobie taki układ nie pasuje,będzie starał się to ukrywać stąd te niejasności i tajemnice. Ja tak widzę te karty.Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego kochana :-) Cytuj
beatrycze18 Napisano 19 Stycznia 2013 Napisano 19 Stycznia 2013 Dla mnie as mieczy, to też może znaczyć koniec, relacji, odcięcie się od siebie, dużo podejrzeń i niejasności w tej relacji. pan mógł wyjść w kapłanie, czyli chce uchodzić za kogoś z autorytetem, z zasadami.Jeśli jest zajęty-ma żonę, to nie chce stracić;dobrej twarzy" dlatego woloi utrzymywac swoje relacje z kobietami w tajemnicy-księżyc Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 19 Stycznia 2013 Napisano 19 Stycznia 2013 Nie będzie Waszej wspolnej prszyszłości ponieważ Pan ma kogoś - to bardzo poważny związek...a że mówił, hmm, Księżyc suma - nie mówi Ci prawdy... Cytuj
Gość Daffne Napisano 19 Stycznia 2013 Napisano 19 Stycznia 2013 będą wzajemne rozmowy, Pan może próbować przekonywać do swoich racji, może mu zależeć na wspólnych spotkaniach, na których będzie miły, ciepły i oczekujący bliskości, ale z kart wynika, że najprawdopodobniej ma poważne zamiary wobec innej kobiety...jeśli nie...to jest szansa na wspólną relacje, jednak zawsze będzie Pan miał swoje sekrety, więc ciężko będziesz o szczerość i lojalność....Jednak jesli Pan ma kogoś w sercu...o kim poważnie myśli to może okazać się,że romanse mu dodatkowo w głowie. Uważaj by Pan Cie nie omotał... Widać, że Pan flirciarz i nawet jeśli jest w związku to ukrywa kontakty albo romansowanie z innymi Paniami. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 19 Stycznia 2013 Maestro Napisano 19 Stycznia 2013 Wg mnie może coś z tego być, as jest kartą początku, mi pokazuje wyjasnienia,rozmowy,szczególnie jak jest na początku,jak jest na końcu to zazwyczaj symbolizuje odcięcie.Macie szansę na spotkania, ale raczej na jego zasadach, możliwa jakaś przyjaźń między Wami;) Cytuj
duo70 Napisano 19 Stycznia 2013 Autor Napisano 19 Stycznia 2013 Bardzo Wam dziękuję za pomoc. Pan już mnie omotał ale najgorsze jest to, że wiem jaki jest i cały czas łudzę się, że myśli o mnie poważniej. Mamy współpracować razem i wiem, że chodzi mu też o niezobowiązujące miłe spotkania. No cóż, muszę się chyba pogodzić z tym , że nic z tego nie będzie. Już mu dałam odczuć, że nie interesują mnie luźne relacje. Cytuj
iridos Napisano 19 Stycznia 2013 Napisano 19 Stycznia 2013 spotkania zawodowe li tylko jesli liczysz na cos wiecej to sie ludzisz co potwierdza ksiezyc niewlasciwe postrzeganie sprawy masz Cytuj
Davisa Napisano 19 Stycznia 2013 Napisano 19 Stycznia 2013 Pan chce utrzytmać Wasz ewentualny romans w tajemnicy. Chyba dał Ci to do zrozumienia? W każdym razie: nie ma poważnych zamiarów... Cytuj
Gość SooYoung Napisano 19 Stycznia 2013 Napisano 19 Stycznia 2013 Wspólna przyszłość: AS MIECZY 2 PUCHARY PAPIEŻ= KSIĘŻYC Dla Ciebie niejasna - Księżyc, bo na pana warunkach - Papież. Głownie spotkania, miłe rozmowy. Tu wszystko zależy od niego i jego widzenia waszej relacji. Moim zdaniem będziesz się męczyć, bo nie możesz postawiać żadnych warunków. Dodatkowym ograniczeniem jest wasza współpraca, dlatego atmosfera może być niezręczna. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi