beatrycze18 Napisano 19 Stycznia 2013 Napisano 19 Stycznia 2013 Rozkładzik na pytanko jak spędzę dzisiejszą sobotę? król kielichów giermek buław 6 mieczy Na pewno mogę spodziewać się jakis wiadomości od faceta...albo bedę wymieniać smski z jakimś facetem, który mieszka gdzieś dalej-6 mieczy. Cytuj
women32 Napisano 19 Stycznia 2013 Napisano 19 Stycznia 2013 jak spędzę dzisiejszą sobotę? król kielichów giermek buław 6 mieczy Też tak myślę,że ten dzień upłynie Ci na wymienianiu sms-ów,pisaniu na gg lub innym komunikowaniu się z jakimś fajnym chłopakiem i poprawi Ci to humor.6 mieczy to możliwe,że odetniesz się od rodzinki ( sama w pokoju z telefonem czy laptopem) tak to widzę ) Pozdrawiam i miłego dzionka życzę. Cytuj
women32 Napisano 20 Stycznia 2013 Napisano 20 Stycznia 2013 i jak minęła sobota zweryfikujesz ? Cytuj
beatrycze18 Napisano 21 Stycznia 2013 Autor Napisano 21 Stycznia 2013 i jak minęła sobota zweryfikujesz ? Super! wprawdzie nie wymieniałam z nikim smsów, ale spotkałam sie z moim sąsiadem.Było bardzo fajnie, siedzieliśmy u mnie w domu przy winku, dużo smiechu, rozmów, było bardzo miło. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi