JagodowaTruskawka Napisano 19 Stycznia 2013 Napisano 19 Stycznia 2013 Witajcie ! Postawilam karty na mojego obecnego partnera:) Kim dla niego jestem:XXI Świat, 3 buław, XX Zmartwychwstanie -> (22) 0 Głupiec - Jestem dla niego ideałem, taka kobietą na którą czekał. Dąży do trwałego zwiazku ze mna, w ktorym chcialby nosic spodnie Jestem tez daleko od Niego fizycznie. Czuje do mnie głebokie i wartosciowe uczucia. W głupcu - silne zaangazowanie uczuciowe i głeboka fascynacja. Jakie ma plany wzgledem mnie: 6 Denarów, Król mieczy, Rycerz Denarow -> (20) Zmartwychwstanie - Chce dawac, ale i otrzymywac, czyli liczy na rowny zwiazek opierajacy sie na partnerstwie. Poważnie podchodzi do naszej relacji (król mieczy) (rycerz denarów) . Dziękuję z góry za wszystkie interpretacje. Będą ogromnie pomocne ! Cytuj
monika991 Napisano 19 Stycznia 2013 Napisano 19 Stycznia 2013 Głupiec kojarzy mi się z pierwszą miłością, niewinna i naiwna Szczerą i otwartą. Cytuj
Gość Daffne Napisano 19 Stycznia 2013 Napisano 19 Stycznia 2013 (edytowane) Kim dla niego jestem: XXI Świat, 3 buław, XX Zmartwychwstanie -> (22) 0 Głupiec jesteś dla niego kobietą jakiej potrzebuje do szczęścia, ładną, kobiecą, która potrafi wykazać zrozumienie dla wad partnera jeśli zajdzie taka sytuacja bo cenisz sobie dobre relacje wzajemne. Pan widzi w Tobie szanse na nowe życie, być może nawet rodzinę Jakie ma plany wzgledem mnie: 6 Denarów, Król mieczy, Rycerz Denarow -> (20) Zmartwychwstanie Plany ma dość poważne, jednakże Pan tu troszkę jednostronie nastawiony...Król mieczy to czlowiek ktore więcej bierze niż daje...zwłaszcza jeśli o uczucia chodzi...mało uczuć w nim samym widać...Jakie ma plany...same monety...do tego Mieczowy.... on podchodzi metodycznie to tej relacji, przemyślanie...i zdaje się, że widzi korzyści dla siebie również, ktore polepszą jego życie i spełnią jego pragnienia . Troszkę zastanawia mnie w nim taka interesowność...na którą wskazuje Rycerz monet, ale i Mieczowy...6 monet obok Mieczowego także...gdyż z połaczenia wychodzi tam Cesarzowa a ona obdarowuje piękną miłością, wsparciem, troską i ciepłem...masz więc w sobie bardzo wiele dobrych uczuć, jakimi możesz Pana obdarzyć...i Pan do dostrzega. Zastanawia mnie jednak, dlaczego Pan nie odwzajemnia tych emocji...(mieczowy). Czemu nie patrzy też sercem...a jakby wyłącznie rozsądkiem i kalkulacją Chyba, że to taki typ Pana Edytowane 19 Stycznia 2013 przez Daffne Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 19 Stycznia 2013 Autor Napisano 19 Stycznia 2013 Dziękuję Daffne za odpowiedz! Zawsze bardzo cenie Twoje interpretacje Twoj post mnie zaintrygowal. Twoj post poruszyl temat (ze jest nastawiony na branie) mnie zaciekawil. Myslalam nad tym. Zadalam kartom pytanie jakie ma plany wzgledem mnie i kim dla niego jestem. Odpowiedz, ze nie ma tam uczuc.. myslalam nad tym. Zastanawialam sie, czy o uczucia pytalam w tym planach. WLasnie nie pytalam, chodzilo mi o fakty i pragnienia, wiec czy w tych pragnieniach chcialam zobaczyc jego uczucia? Z tego powodu, postanowilam dolozyc kart, ktore powiedza o czuciach. Im precyzyjnijesze pytanie, tym precyzyjnijesza odpowiedz. Wiec. Jakie ma uczucia wzgledem mnie: 8 denarów ,6 Denarów, 4 denary = (4) Cesarz - W pierwszej mysli skojarzylo mi sie, z jego obecna sytuacja. Siedzi w anglii, pracuje, pomaga matce finansowo i oszczedza, pilnuj tego co ma. Jesli interpretowac to jako uczucia, wyszloby ze pracuje nad nasza relacja, chce dawac i otrzymywac mile gesty oraz nie stracic tego co juz ma (czesto to tez mowi, ze nie wyobraza sobie ze mialoby sie cos popsuc miedzy nami..) Dołożyłam: As pucharów, Kapłan, Siła- (2) Kapłanka - I tu wlasnie mam wrazenie, ze uczucia sie pojawiaja. Tych ktorych nie bylo widac w Jego zamiarach. Cytuj
iridos Napisano 19 Stycznia 2013 Napisano 19 Stycznia 2013 a was jakas odległosc dzieli?piszesz ze to obecny partner mieszkacie razem? Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 19 Stycznia 2013 Autor Napisano 19 Stycznia 2013 On w anglii ja w Lubelskim Nie mieszkamy Cytuj
iridos Napisano 19 Stycznia 2013 Napisano 19 Stycznia 2013 eee to zaden partner w kartach silnie zaznaczona odległość a od planów do realizacji daleka droga on chyba skupiony na zarabianiu kasy nie planach w związku z tobą Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 19 Stycznia 2013 Autor Napisano 19 Stycznia 2013 Jestesmy ze soba dopiero 2 mies:) Cytuj
Davisa Napisano 19 Stycznia 2013 Napisano 19 Stycznia 2013 Głupiec kojarzy mi się z pierwszą miłością, niewinna i naiwna Szczerą i otwartą. Oby nigdy nie przestał taki być! Od Ciebie wiele zależy :-) Cytuj
iridos Napisano 19 Stycznia 2013 Napisano 19 Stycznia 2013 Jestesmy ze soba dopiero 2 mies:) no ale na odległość wiec to takie bycie i nie bycie..... Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 19 Stycznia 2013 Autor Napisano 19 Stycznia 2013 Oby nigdy nie przestał taki być! Od Ciebie wiele zależy :-) Nie rozumiem? Wytlumacz prosze. no ale na odległość wiec to takie bycie i nie bycie..... Wole Jego tam, niz kogos innego tutaj:) Cytuj
iridos Napisano 19 Stycznia 2013 Napisano 19 Stycznia 2013 no jesli perspektywy jakies na jego powrot czy twoj tam wyjazd sa to ok Cytuj
patai Napisano 19 Stycznia 2013 Napisano 19 Stycznia 2013 Ogólmie po tych wszystkich rozkładach wydaje mi sie, że On jest bardzo poukładany i ma swój plan, którego sie trzyma. Jest świadomy tego, że w tej chwili nie moze dać Ci tylu uczuć ile potrzebujesz i być z Tobą tak jak byś chciała, ale liczy na zrozumienie i współpracę z Tobą w realizacji jego planów. Facet uczciwy jest. Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 20 Stycznia 2013 Autor Napisano 20 Stycznia 2013 Jest świadomy tego, że w tej chwili nie moze dać Ci tylu uczuć ile potrzebujesz i być z Tobą tak jak byś chciała, ale liczy na zrozumienie i współpracę z Tobą w realizacji jego planów. Facet uczciwy jest. Piszesz jakbys go znala:) Dokladnie tak wlasnie jest Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi