Skocz do zawartości

Kim dla Niego jestem i jakie ma plany wzgledem mnie

JagodowaTruskawka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witajcie ! Postawilam karty na mojego obecnego partnera:) :serduszka:

Kim dla niego jestem:XXI Świat, 3 buław, XX Zmartwychwstanie -> (22) 0 Głupiec - Jestem dla niego ideałem, taka kobietą na którą czekał. Dąży do trwałego zwiazku ze mna, w ktorym chcialby nosic spodnie ;) Jestem tez daleko od Niego fizycznie. Czuje do mnie głebokie i wartosciowe uczucia. W głupcu - silne zaangazowanie uczuciowe i głeboka fascynacja.

Jakie ma plany wzgledem mnie: 6 Denarów, Król mieczy, Rycerz Denarow -> (20) Zmartwychwstanie - Chce dawac, ale i otrzymywac, czyli liczy na rowny zwiazek opierajacy sie na partnerstwie. Poważnie podchodzi do naszej relacji (król mieczy) (rycerz denarów) .

Dziękuję z góry za wszystkie interpretacje. Będą ogromnie pomocne ! :bukiet:

Napisano

Głupiec kojarzy mi się z pierwszą miłością, niewinna i naiwna :) Szczerą i otwartą.

Napisano (edytowane)

Kim dla niego jestem:

XXI Świat, 3 buław, XX Zmartwychwstanie -> (22) 0 Głupiec

jesteś dla niego kobietą jakiej potrzebuje do szczęścia, ładną, kobiecą, która potrafi wykazać zrozumienie dla wad partnera jeśli zajdzie taka sytuacja bo cenisz sobie dobre relacje wzajemne. Pan widzi w Tobie szanse na nowe życie, być może nawet rodzinę :)

Jakie ma plany wzgledem mnie:

6 Denarów, Król mieczy, Rycerz Denarow -> (20) Zmartwychwstanie

Plany ma dość poważne, jednakże Pan tu troszkę jednostronie nastawiony...Król mieczy to czlowiek ktore więcej bierze niż daje...zwłaszcza jeśli o uczucia chodzi...mało uczuć w nim samym widać...Jakie ma plany...same monety...do tego Mieczowy.... on podchodzi metodycznie to tej relacji, przemyślanie...i zdaje się, że widzi korzyści dla siebie również, ktore polepszą jego życie i spełnią jego pragnienia :). Troszkę zastanawia mnie w nim taka interesowność...na którą wskazuje Rycerz monet, ale i Mieczowy...6 monet obok Mieczowego także...gdyż z połaczenia wychodzi tam Cesarzowa a ona obdarowuje piękną miłością, wsparciem, troską i ciepłem...masz więc w sobie bardzo wiele dobrych uczuć, jakimi możesz Pana obdarzyć...i Pan do dostrzega. Zastanawia mnie jednak, dlaczego Pan nie odwzajemnia tych emocji...(mieczowy). Czemu nie patrzy też sercem...a jakby wyłącznie rozsądkiem i kalkulacją :mysli: Chyba, że to taki typ Pana :)

Edytowane przez Daffne
Napisano

Dziękuję Daffne za odpowiedz! Zawsze bardzo cenie Twoje interpretacje :bukiet: Twoj post mnie zaintrygowal. Twoj post poruszyl temat (ze jest nastawiony na branie) mnie zaciekawil. Myslalam nad tym. Zadalam kartom pytanie jakie ma plany wzgledem mnie i kim dla niego jestem. Odpowiedz, ze nie ma tam uczuc.. myslalam nad tym. Zastanawialam sie, czy o uczucia pytalam w tym planach. WLasnie nie pytalam, chodzilo mi o fakty i pragnienia, wiec czy w tych pragnieniach chcialam zobaczyc jego uczucia? Z tego powodu, postanowilam dolozyc kart, ktore powiedza o czuciach. Im precyzyjnijesze pytanie, tym precyzyjnijesza odpowiedz.

Wiec. Jakie ma uczucia wzgledem mnie: 8 denarów ,6 Denarów, 4 denary = (4) Cesarz - W pierwszej mysli skojarzylo mi sie, z jego obecna sytuacja. Siedzi w anglii, pracuje, pomaga matce finansowo i oszczedza, pilnuj tego co ma. Jesli interpretowac to jako uczucia, wyszloby ze pracuje nad nasza relacja, chce dawac i otrzymywac mile gesty oraz nie stracic tego co juz ma (czesto to tez mowi, ze nie wyobraza sobie ze mialoby sie cos popsuc miedzy nami..)

Dołożyłam: As pucharów, Kapłan, Siła- (2) Kapłanka - I tu wlasnie mam wrazenie, ze uczucia sie pojawiaja. Tych ktorych nie bylo widac w Jego zamiarach.

Napisano

a was jakas odległosc dzieli?piszesz ze to obecny partner mieszkacie razem?

Napisano

On w anglii ja w Lubelskim :) Nie mieszkamy :)

Napisano

eee to zaden partner w kartach silnie zaznaczona odległość

a od planów do realizacji daleka droga on chyba skupiony na zarabianiu kasy nie planach w związku z tobą

Napisano
Głupiec kojarzy mi się z pierwszą miłością, niewinna i naiwna :) Szczerą i otwartą.

Oby nigdy nie przestał taki być! Od Ciebie wiele zależy :-)

Napisano
Jestesmy ze soba dopiero 2 mies:)

no ale na odległość wiec to takie bycie i nie bycie.....

Napisano
Oby nigdy nie przestał taki być! Od Ciebie wiele zależy :-)

Nie rozumiem? Wytlumacz prosze.

no ale na odległość wiec to takie bycie i nie bycie.....

Wole Jego tam, niz kogos innego tutaj:)

Napisano

no jesli perspektywy jakies na jego powrot czy twoj tam wyjazd sa to ok

Napisano

Ogólmie po tych wszystkich rozkładach wydaje mi sie, że On jest bardzo poukładany i ma swój plan, którego sie trzyma. Jest świadomy tego, że w tej chwili nie moze dać Ci tylu uczuć ile potrzebujesz i być z Tobą tak jak byś chciała, ale liczy na zrozumienie i współpracę z Tobą w realizacji jego planów. Facet uczciwy jest.

Napisano
Jest świadomy tego, że w tej chwili nie moze dać Ci tylu uczuć ile potrzebujesz i być z Tobą tak jak byś chciała, ale liczy na zrozumienie i współpracę z Tobą w realizacji jego planów. Facet uczciwy jest.

Piszesz jakbys go znala:) Dokladnie tak wlasnie jest