Gość Noa20 Napisano 19 Stycznia 2013 Napisano 19 Stycznia 2013 (edytowane) Śniło mi się, że moja 12-letnia córka była w ciąży (zaawansowanej) z przerażeniem patrzyła na mnie i na ten brzuch. Ja również byłam sytuacją przerażona i zadecydowałam, że czym prędzej trzeba tą ciążę usunąć. Nie pamiętam więcej szczegółów oprócz tego, że byłyśmy w kuchni w naszym domu a potem przeszłyśmy do pokoju córki i sen się zakończył. Czy wie ktoś może co chciałam sobie przekazać? Dodam, że śniłam o tym jakieś 2,5 tygodnia temu. Sama byłam wówczas w ciąży. Byłam, bo 6 dni temu poroniłam:( Mogło jedno mieć związek z drugim? czy o inne przesłanie chodziło, które ma się jeszcze spełnić? Edytowane 19 Stycznia 2013 przez Noa20 Cytuj
Ysabell Napisano 19 Stycznia 2013 Napisano 19 Stycznia 2013 Bardzo mi przykro z powodu tego nieszczęśliwego zdarzenia Mam nadzieję, że już lepiej się czujesz. Sen mógł być proroczy, szczególnie jeśli takie sny już Ci się zdarzały. Mógł sugerować, że tak czy inaczej ciąża się nieszczęśliwie zakończy. Inna interpretacja jest taka, że może z córką dzieje się coś ważnego, czego nie dostrzegasz. Być może przez (uzasadnione) skupienie na sobie i swoim stanie zdrowia Twój kontakt z córką się osłabił, przez co umyka Ci, że dzieje się z nią coś, coś w niej "dojrzewa". Może wkracza w intymny świat kobiecości, co sugerowałyby kuchnia i jej pokój i brakuje jej Twojego wsparcia? Która interpretacja wydaje Ci się bliższa? Pozdrawiam Ysabell Cytuj
Gość Noa20 Napisano 19 Stycznia 2013 Napisano 19 Stycznia 2013 Dziękuję Ysabell. Obydwie interpretacje są bardzo wiarygodne. Moja sprawa była, minęła. Najważniejsza teraz jest córka. Rzeczywiście nasze relacje osłabły, ja pochłonięta swoimi problemami zapomniałam o niej, o tym że dorasta i potrzebuje rozmów, wsparcia. Zwróciłaś mi uwagę na coś o czym nawet bym nie pomyślała. Dziękuję- wezmę to na pewno do siebie. Pozdrawiam:) Cytuj
Ysabell Napisano 20 Stycznia 2013 Napisano 20 Stycznia 2013 Mam nadzieję, że pomogłam. Jestem pewna, że jesteś bardzo mądrą matką i kobietą. Trzymam kciuki za wszystkie Twoje sprawy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi