Gość sheina Napisano 19 Stycznia 2013 Napisano 19 Stycznia 2013 5 kielichow, rydwan, umiarkowanie Nie ;] Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 19 Stycznia 2013 Napisano 19 Stycznia 2013 Tak jest osobą szczerą. Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 19 Stycznia 2013 Napisano 19 Stycznia 2013 Hmm ja bym te 5 interpretowala, ze nie jest szczery, ale cos go do tego zmusilo,moze sytuacja,strach ... zle sie z tym czuje. Tak jakby chial uniknac pytania, konfrontacji.. w podsumie umiarkowanie. Predzej bym powiedziala ze nie mowi wszystkiego Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 19 Stycznia 2013 Napisano 19 Stycznia 2013 Nie, no ja napisałam całkiem poważnie - jest osobą szczerą ~ na co pięknie wskazuje Umiarkowanie (Umiar suma i w podsumach jest również), a 5 Kielichów wobec mnie pokazuje żal...chyba kontaktu ze sobą nie macie ? bo w podsumach jest dwa razy Świat...ta osoba ma dylemat i żałuje, ale sama się raczej nie odezwie, znaczy się na pewno nie prędko... Czy to chodzi o faceta ? Ja tu naprawdę nie widzę żaaadneeej karty nieszczerości... Cytuj
Gość sheina Napisano 19 Stycznia 2013 Napisano 19 Stycznia 2013 niet osoba znajdujaca si eobojk mnei na co zien kobieta Cytuj
Gość Linkinia Napisano 19 Stycznia 2013 Napisano 19 Stycznia 2013 Umówiłam się z kartami, jak mają mi pokazywać odpowiedź ''tak'' i ''nie''. Jakby to były moje karty - nie jest osobą szczerą. Ale popatrzmy: 5 pucharów to bardziej skrywanie w sobie, zatajanie, przemilczanie pewnych spraw. Rydwan na plus. No i Umiarkowanie pasuje do 5 pucharów. Zgadzam się z JagodowąTruskawką - nie mówi wszystkiego Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 19 Stycznia 2013 Napisano 19 Stycznia 2013 A ha, okii hmm, pytałam o kontakt i czy to mężczyzna ponieważ w podsumach 2 x Świat, Kapłan i Cesarz hmm... Cytuj
Gość sheina Napisano 19 Stycznia 2013 Napisano 19 Stycznia 2013 moze arty pokazaly kogos o kim intesywniej mysle ostatnio ;/ Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 19 Stycznia 2013 Napisano 19 Stycznia 2013 Może... Shei Kochanie - nie wiem jakie relacje łączą Cię z tą Panią, ale ja po kartach jestem pewna iż jest Ona szczera - jedynie co, to w tej 5 Kielichów Pani chyba ma do Ciebie żal o coś, który w Umiarze - po prostu 3ma w sobie, nie mówi Ci o tym bo nie chce tego roztrząsać...ale jest szczera - tak uważam... Cytuj
Gość sheina Napisano 19 Stycznia 2013 Napisano 19 Stycznia 2013 zeby bylo smiezniej snil misie dzis waz przy szyi,ktory na falszywca wskazuje .. Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 19 Stycznia 2013 Napisano 19 Stycznia 2013 Hmm, oki, myśl sobie, uważaj co tam chcesz...ja napisałam tylko jak widzę te karty... A to ze Twój sen może wskazywać na fałszywca, to nie wiem czemu akurat uwazasz iż to ta Pani (?) ale...to nie moja sprawa...mnie interesują tylko karty... Cytuj
Gość sheina Napisano 19 Stycznia 2013 Napisano 19 Stycznia 2013 a bo o tej pani jz duzo sie zaslchalam Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 19 Stycznia 2013 Napisano 19 Stycznia 2013 a bo o tej pani jz duzo sie zaslchalam A ha ale Shei, ludzie gadają - bo teraz to garną do siebie, dbają o swoje 4 litery przeważnie, może ktoś celowo ja obczernia w Twoich oczach (?), no nie wiemmm, nie mnie oceniać...ale po kartach ja tej Pani nie skreślałabym na Twoim miejscu...uczuciowa kobita, nie jest fałszywa, po prostu nie mówi wszystkiego - a czasem tak lepiej...sama musisz poobserwować, wtedy będziesz wiedziała czy fałszywa - wyczujesz ... Cytuj
Gość sheina Napisano 19 Stycznia 2013 Napisano 19 Stycznia 2013 problem w tym,ze tos komplikowana sytacja ;D jstem meidzy dwima rodzinami i kazy na kazdego ;] a ja yyyyyyyyyyy Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 19 Stycznia 2013 Napisano 19 Stycznia 2013 Ojjj, to faktycznie przechlapane, takie sytuacje są cholernie trudne, ehhh...ale wiesz co Shei, może postaw karty na tę drugą stronę, wtedy może coś więcej się dojrzy...bo w takiej sytuacji może chodzić właśnie o to, że ta Pani o którą pytałaś, w tej 5 Kielichów rozżalona trzyma emocje w sobie (Umiar) bo nie chce kłótni - a ta druga strona żeruje na Jej pokorze...hmm...pomyśl... Cytuj
Gość Daffne Napisano 19 Stycznia 2013 Napisano 19 Stycznia 2013 (edytowane) Shei Pani jest szczera choć nieco smutno jej na duszy z jakichś powodów i z tego względu może wydawać Ci się, że coś knuje ;> Ps. jeśli coś zataja to są to mało znaczące sprawy... Edytowane 19 Stycznia 2013 przez Daffne lit. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 19 Stycznia 2013 Maestro Napisano 19 Stycznia 2013 Wg mnie jest szczera, ale ma jakiś żal o coś, nie wiem mi to wyglada jakby w przeszłości coś się wydarzyło.. Cytuj
Lenka10 Napisano 19 Stycznia 2013 Napisano 19 Stycznia 2013 5 kielichow, rydwan, umiarkowanie według mnie w 5 kielichów jest przygnębieniem tej osoby z powodu zaistniałej sytuacji,w rydwanie chce ruszyć do przodu,wyjaśnić tą sytuację w efekcie mówią prawdę /umiarkowanie/ Cytuj
Davisa Napisano 19 Stycznia 2013 Napisano 19 Stycznia 2013 Przecież fakt, że nie mówi wszystkiego (trzyma język za zębami -karta Umiarkowanie) nie oznacza, że jest nieszczera wobec Ciebie. Może uznała, że Tobie właśnie, skoro jesteś między młotem a kowadłem - nie powinna wszystkiego mówić? Wg mnie ta Pani, to nie jakaś głupia gęś i swoje sprawy trzyma dla siebie, kosztem plotek. Ja postąpiłabym podobnie, bo tylko prostak osądza człowieka na podstawie tego, co ktoś o nim powiedział :-) A na utrzymaniu dobrych relacji z kimś takim absolutnie mi nie zależy .... Cytuj
Gość sheina Napisano 19 Stycznia 2013 Napisano 19 Stycznia 2013 no sorry,ale ja mam swój rozum ale to jest tak,z sytacja jest bardzo skomplikowana i nei chce mi się jej calej opisywac, wiecie jak to jest gdy tesciowa mieszka z dziecmi.. a ja jestem pomiedzy.. Cytuj
Davisa Napisano 19 Stycznia 2013 Napisano 19 Stycznia 2013 Aaaa, to Ty jesteś "szwagierką" dla tej kobiety? No to niczemu się nie dziwię....:-) Cytuj
Gość sheina Napisano 19 Stycznia 2013 Napisano 19 Stycznia 2013 nie, ja jestem siostrenica tesciowej meza pary :"lol: Cytuj
Davisa Napisano 19 Stycznia 2013 Napisano 19 Stycznia 2013 A konkretnie jesteś między ową teściową a córką? Trzymasz sztamę z zięciem? Cytuj
bridaa Napisano 19 Stycznia 2013 Napisano 19 Stycznia 2013 nie jest nieszczera, może o wielu sprawach nie mówić, ale kart nieszczerości to tu nie ma nie naciągaj kart pod odpowiedź którą z góry chcesz uzyskać Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 20 Stycznia 2013 Napisano 20 Stycznia 2013 nie, ja jestem siostrenica tesciowej meza pary :"lol: Aaa haaa, teraz wiem skąd Kapłan & Cesarz w podsumach i ten Świat dwa razy ... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi