Skocz do zawartości

czy jest osobą szczerą wobec mnie

Gość sheina

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hmm ja bym te 5 interpretowala, ze nie jest szczery, ale cos go do tego zmusilo,moze sytuacja,strach ... zle sie z tym czuje. Tak jakby chial uniknac pytania, konfrontacji.. w podsumie umiarkowanie. Predzej bym powiedziala ze nie mowi wszystkiego :D

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Nie, no ja napisałam całkiem poważnie - jest osobą szczerą ~ na co pięknie wskazuje Umiarkowanie (Umiar suma i w podsumach jest również), a 5 Kielichów wobec mnie pokazuje żal...chyba kontaktu ze sobą nie macie ? bo w podsumach jest dwa razy Świat...ta osoba ma dylemat i żałuje, ale sama się raczej nie odezwie, znaczy się na pewno nie prędko...

Czy to chodzi o faceta ?

Ja tu naprawdę nie widzę żaaadneeej karty nieszczerości...

Napisano

niet osoba znajdujaca si eobojk mnei na co zien kobieta

Gość Linkinia
Napisano

Umówiłam się z kartami, jak mają mi pokazywać odpowiedź ''tak'' i ''nie''. Jakby to były moje karty - nie jest osobą szczerą.

Ale popatrzmy: 5 pucharów to bardziej skrywanie w sobie, zatajanie, przemilczanie pewnych spraw. Rydwan na plus. No i Umiarkowanie pasuje do 5 pucharów. Zgadzam się z JagodowąTruskawką - nie mówi wszystkiego ;)

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

A ha, okii :) hmm, pytałam o kontakt i czy to mężczyzna ponieważ w podsumach 2 x Świat, Kapłan i Cesarz hmm...:)

Napisano

moze arty pokazaly kogos o kim intesywniej mysle ostatnio ;/

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Może...

Shei Kochanie - nie wiem jakie relacje łączą Cię z tą Panią, ale ja po kartach jestem pewna iż jest Ona szczera - jedynie co, to w tej 5 Kielichów Pani chyba ma do Ciebie żal o coś, który w Umiarze - po prostu 3ma w sobie, nie mówi Ci o tym bo nie chce tego roztrząsać...ale jest szczera - tak uważam...

Napisano

zeby bylo smiezniej snil misie dzis waz przy szyi,ktory na falszywca wskazuje :D..

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Hmm, oki, myśl sobie, uważaj co tam chcesz...ja napisałam tylko jak widzę te karty...

A to ze Twój sen może wskazywać na fałszywca, to nie wiem czemu akurat uwazasz iż to ta Pani (?) ale...to nie moja sprawa...mnie interesują tylko karty...:)

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano
a bo o tej pani jz duzo sie zaslchalam :D

A ha :) ale Shei, ludzie gadają - bo teraz to garną do siebie, dbają o swoje 4 litery przeważnie, może ktoś celowo ja obczernia w Twoich oczach (?), no nie wiemmm, nie mnie oceniać...ale po kartach ja tej Pani nie skreślałabym na Twoim miejscu...uczuciowa kobita, nie jest fałszywa, po prostu nie mówi wszystkiego - a czasem tak lepiej...sama musisz poobserwować, wtedy będziesz wiedziała czy fałszywa - wyczujesz ;)...

Napisano

problem w tym,ze tos komplikowana sytacja ;D jstem meidzy dwima rodzinami i kazy na kazdego ;] a ja yyyyyyyyyyy

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Ojjj, to faktycznie przechlapane, takie sytuacje są cholernie trudne, ehhh...ale wiesz co Shei, może postaw karty na tę drugą stronę, wtedy może coś więcej się dojrzy...bo w takiej sytuacji może chodzić właśnie o to, że ta Pani o którą pytałaś, w tej 5 Kielichów rozżalona trzyma emocje w sobie (Umiar) bo nie chce kłótni - a ta druga strona żeruje na Jej pokorze...hmm...pomyśl...

Napisano (edytowane)

Shei Pani jest szczera choć nieco smutno jej na duszy z jakichś powodów i z tego względu może wydawać Ci się, że coś knuje ;>

Ps. jeśli coś zataja to są to mało znaczące sprawy...:)

Edytowane przez Daffne
lit.
  • Maestro
Napisano

Wg mnie jest szczera, ale ma jakiś żal o coś, nie wiem mi to wyglada jakby w przeszłości coś się wydarzyło..

Napisano
5 kielichow, rydwan, umiarkowanie

według mnie w 5 kielichów jest przygnębieniem tej osoby z powodu zaistniałej sytuacji,w rydwanie chce ruszyć do przodu,wyjaśnić tą sytuację w efekcie mówią prawdę /umiarkowanie/

Napisano

Przecież fakt, że nie mówi wszystkiego (trzyma język za zębami -karta Umiarkowanie) nie oznacza, że jest nieszczera wobec Ciebie. Może uznała, że Tobie właśnie, skoro jesteś między młotem a kowadłem - nie powinna wszystkiego mówić? Wg mnie ta Pani, to nie jakaś głupia gęś i swoje sprawy trzyma dla siebie, kosztem plotek. Ja postąpiłabym podobnie, bo tylko prostak osądza człowieka na podstawie tego, co ktoś o nim powiedział :-) A na utrzymaniu dobrych relacji z kimś takim absolutnie mi nie zależy ....

Napisano

no sorry,ale ja mam swój rozum

ale to jest tak,z sytacja jest bardzo skomplikowana i nei chce mi się jej calej opisywac, wiecie jak to jest gdy tesciowa mieszka z dziecmi..:D a ja jestem pomiedzy..

Napisano

Aaaa, to Ty jesteś "szwagierką" dla tej kobiety?

No to niczemu się nie dziwię....:-)

Napisano

A konkretnie jesteś między ową teściową a córką? Trzymasz sztamę z zięciem?

Napisano

nie jest nieszczera, może o wielu sprawach nie mówić, ale kart nieszczerości to tu nie ma

nie naciągaj kart pod odpowiedź którą z góry chcesz uzyskać

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano
nie, ja jestem siostrenica tesciowej meza pary :P :"lol:

Aaa haaa, teraz wiem skąd Kapłan & Cesarz w podsumach i ten Świat dwa razy ;)...