agaMAJ Napisano 19 Stycznia 2013 Napisano 19 Stycznia 2013 dlaczego to napisał? w środku nocy zagadka 9 monet 8 pucharów Królowa Buław Bo siedział sam i chciał zagadać? czego dotyczył jego komentarz? Gwiazda Kochankowie 6 mieczy coś go rozmarzyło (film?) skłoniło do rozmyślań i chciał się tym podzielić? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 19 Stycznia 2013 Maestro Napisano 19 Stycznia 2013 Siedział sobie sam i myślał o Tobie,miał ucieczki emocjonalne w Twoim kierunku,bo działasz na jego zmysły:) A co do komentarza, to on sobie robi jakieś nadzieje na zmiany w swoim zyciu...Nie wiem o co chodzi z tym komentarzem, ale może myslał o zmianach w Waszej relacji? Skoro napisał... Cytuj
agaMAJ Napisano 19 Stycznia 2013 Autor Napisano 19 Stycznia 2013 opinie i komentarz w jednym zdaniu i teraz nie wiem do czego to odnieść , facet jest strasznie wylewny opinia może tyczyć się tego co miałam w opinie na gg lub tego co pisałam na blogu, komentarz mógł się odnosić zatem do filmu albo to jakiś tekst piosenki,facet sam z siebie mi tego nie wyjaśni... Cytuj
Gość Daffne Napisano 19 Stycznia 2013 Napisano 19 Stycznia 2013 dlaczego to napisał? w środku nocy zagadka 9 monet 8 pucharów Królowa Buław chciał się czymś podzielić z Tobą..być może nie mógł spać, rozmyślał i postanowił napisać i sprawdzić jak zareagujesz ^^ czego dotyczył jego komentarz? Gwiazda Kochankowie 6 mieczy jakichś fantazji jego i pragnień, jakie się w nim obudziły. Może go tchnęło bez powodu jeśli ma duszę romatynka, a może...naoglądał się jakichś filmów i postanowił podzielić się z Tobą koniecznie przemyśleniami bo inaczej by się "udusił" albo nie spałby całą noc hehe. Cytuj
agaMAJ Napisano 19 Stycznia 2013 Autor Napisano 19 Stycznia 2013 na blogu mam recenzje dwóch filmów, jeśli trafił na mojego bloga, to mogło mu chodzić o jeden z tych filmów, nawet wiem, który jest bardziej prawdopodobny ;D ale zwięzła forma tej wypowiedzi, po prostu mnie zagieła ;D Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 19 Stycznia 2013 Napisano 19 Stycznia 2013 dlaczego to napisał? w środku nocy zagadka 9 monet 8 pucharów Królowa Buław Bo czegoś mu brakowało...ciągnęło Go do Ciebie ~ pokierował się sercem i napisał - liczy na odrodzenie relacji jeśli się sypła...albo najzwyczajniej na poprawę stosunków pomiędzy Wami... czego dotyczył jego komentarz? Gwiazda Kochankowie 6 mieczy No myślę że ładnie to się pokrywa z kartami z pytania pierwszego ~ Pan liczy na to że coś się pomiędzy Wami ruszy - rozwinie, ma na to Nadzieję... Cytuj
SacralNirvana Napisano 19 Stycznia 2013 Napisano 19 Stycznia 2013 9 Monet to cos wartosciowego... w 8 Kielichach musialo to znalesc ujscie... a ze uwaza Cie za wazna dla niego kobiete (Krolowa Bulaw) podzielil sie tym z Toba. Podsum HB to XVII Gwiazda i VIII Sprawiedliwosc. Mysle, ze sie rozmarzyl po prostu... albo ma jakies plany, o ktorych nie wiesz do konca... Czego dotyczyl jego komentarz? XVII Gwiazda; VI Kochankowie; 6 Mieczy ---> suma VII Rydwan... A on nie planuje gdzies jechac? Jakiejs podrozy? Za granice albo cos... Ewentualnie mysli, jakby to bylo, gdy jednak ruszyc te Wasza znajomosc do przodu... Cytuj
agaMAJ Napisano 19 Stycznia 2013 Autor Napisano 19 Stycznia 2013 o jego planach nic nie wiem, bo ostatnio nasz kontakt jest mocno ograniczony, z tym,że komentarz dotyczyć mogł filmu lub odnosić się do jakiegoś tekstu piosenki heh poszłam o krok dalej dopytałam, kto miał mieć te łzy żalu w oczach paź mieczy - Księzyc--Głupiec jakaś babka szpieg mi tu wychodzi, ale to może być naciągane pod bohaterkę filmu Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 19 Stycznia 2013 Napisano 19 Stycznia 2013 o jego planach nic nie wiem, bo ostatnio nasz kontakt jest mocno ograniczony, z tym,że komentarz dotyczyć mogł filmu lub odnosić się do jakiegoś tekstu piosenkiheh poszłam o krok dalej dopytałam, kto miał mieć te łzy żalu w oczach paź mieczy - Księzyc--Głupiec jakaś babka szpieg mi tu wychodzi, ale to może być naciągane pod bohaterkę filmu No właśnie - kontakt mocno ograniczony - czyli się sypło...i ma nadzieję na odnowienie relacji, po prostu...a ze może nawet był po kilku głębszych - zrobił się miękkszy ...i napisał - tak mu było łatwiej... Cytuj
agaMAJ Napisano 19 Stycznia 2013 Autor Napisano 19 Stycznia 2013 o tak, z tym że mógł być wypity, to masz racje,wtedy jest bardziej otwarty, jak każdy facet zresztą Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 19 Stycznia 2013 Napisano 19 Stycznia 2013 o tak, z tym że mógł być wypity, to masz racje,wtedy jest bardziej otwarty, jak każdy facet zresztą Nooo...i widać że chętnie by przytulił Królową Buław, mooocnoo by przytulił... (podsumy zrobiłam i Diabełek tam ogonkiem macha hehe) Cytuj
agaMAJ Napisano 19 Stycznia 2013 Autor Napisano 19 Stycznia 2013 haha tyle że teraz to ja sobie poczekam, aż znowu sobie popije, żeby mi wyjaśnił, o co mu chodziło ;D Cytuj
Gość gość5 Napisano 20 Stycznia 2013 Napisano 20 Stycznia 2013 dlaczego to napisał? w środku nocy zagadka 9 monet 8 pucharów Królowa Buław bo szuka bratniej duszy, kogos kto mu pomoze/wesprze- nie wiem kim jestes dla niego ale chyba mu zalezy na Tobie czego dotyczył jego komentarz? Gwiazda Kochankowie 6 mieczy powiedzialabym, że chcial zrobic krok do przodu- nawet w taki sposob Cytuj
agaMAJ Napisano 26 Stycznia 2013 Autor Napisano 26 Stycznia 2013 dlaczego to napisał? w środku nocy zagadka 9 monet 8 pucharów Królowa Buław chciał się czymś podzielić z Tobą..być może nie mógł spać, rozmyślał i postanowił napisać i sprawdzić jak zareagujesz ^^ czego dotyczył jego komentarz? Gwiazda Kochankowie 6 mieczy jakichś fantazji jego i pragnień, jakie się w nim obudziły. Może go tchnęło bez powodu jeśli ma duszę romatynka, a może...naoglądał się jakichś filmów i postanowił podzielić się z Tobą koniecznie przemyśleniami bo inaczej by się "udusił" albo nie spałby całą noc hehe. dokładnie, rozmarzył się i po prostu musiał ;DD a komentarz dotyczył piosenki, ale właśnie chodziło o te przemyślenia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi