Skocz do zawartości

facet,zagadka

agaMAJ

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

dlaczego to napisał? w środku nocy zagadka

9 monet 8 pucharów Królowa Buław

Bo siedział sam i chciał zagadać?

czego dotyczył jego komentarz?

Gwiazda Kochankowie 6 mieczy

coś go rozmarzyło (film?) skłoniło do rozmyślań i chciał się tym podzielić?

• Maestro
Napisano

Siedział sobie sam i myślał o Tobie,miał ucieczki emocjonalne w Twoim kierunku,bo działasz na jego zmysły:) A co do komentarza, to on sobie robi jakieś nadzieje na zmiany w swoim zyciu...Nie wiem o co chodzi z tym komentarzem, ale może myslał o zmianach w Waszej relacji? Skoro napisał...

Napisano

opinie i komentarz w jednym zdaniu i teraz nie wiem do czego to odnieść , facet jest strasznie wylewny

opinia może tyczyć się tego co miałam w opinie na gg lub tego co pisałam na blogu, komentarz mógł się odnosić zatem do filmu albo to jakiś tekst piosenki,facet sam z siebie mi tego nie wyjaśni...

Napisano

chciał się czymś podzielić z Tobą..być może nie mógł spać, rozmyślał i postanowił napisać i sprawdzić jak zareagujesz ^^

jakichś fantazji jego i pragnień, jakie się w nim obudziły. Może go tchnęło bez powodu jeśli ma duszę romatynka, a może...naoglądał się jakichś filmów i postanowił podzielić się z Tobą koniecznie przemyśleniami bo inaczej by się "udusił" albo nie spałby całą noc hehe.

Napisano

na blogu mam recenzje dwóch filmów, jeśli trafił na mojego bloga, to mogło mu chodzić o jeden z tych filmów, nawet wiem, który jest bardziej prawdopodobny ;D ale zwięzła forma tej wypowiedzi, po prostu mnie zagieła ;D

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Bo czegoś mu brakowało...ciągnęło Go do Ciebie ~ pokierował się sercem i napisał - liczy na odrodzenie relacji jeśli się sypła...albo najzwyczajniej na poprawę stosunków pomiędzy Wami...

No myślę że ładnie to się pokrywa z kartami z pytania pierwszego ~ Pan liczy na to że coś się pomiędzy Wami ruszy - rozwinie, ma na to Nadzieję...

Napisano

9 Monet to cos wartosciowego... w 8 Kielichach musialo to znalesc ujscie... a ze uwaza Cie za wazna dla niego kobiete (Krolowa Bulaw) podzielil sie tym z Toba. Podsum HB to XVII Gwiazda i VIII Sprawiedliwosc. Mysle, ze sie rozmarzyl po prostu... albo ma jakies plany, o ktorych nie wiesz do konca...

Czego dotyczyl jego komentarz?

XVII Gwiazda; VI Kochankowie; 6 Mieczy ---> suma VII Rydwan...

A on nie planuje gdzies jechac? Jakiejs podrozy? Za granice albo cos... Ewentualnie mysli, jakby to bylo, gdy jednak ruszyc te Wasza znajomosc do przodu...

Napisano

o jego planach nic nie wiem, bo ostatnio nasz kontakt jest mocno ograniczony, z tym,że komentarz dotyczyć mogł filmu lub odnosić się do jakiegoś tekstu piosenki

heh poszłam o krok dalej dopytałam, kto miał mieć te łzy żalu w oczach

paź mieczy - Księzyc--Głupiec jakaś babka szpieg mi tu wychodzi, ale to może być naciągane pod bohaterkę filmu

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano
o jego planach nic nie wiem, bo ostatnio nasz kontakt jest mocno ograniczony, z tym,że komentarz dotyczyć mogł filmu lub odnosić się do jakiegoś tekstu piosenki

heh poszłam o krok dalej dopytałam, kto miał mieć te łzy żalu w oczach

paź mieczy - Księzyc--Głupiec jakaś babka szpieg mi tu wychodzi, ale to może być naciągane pod bohaterkę filmu

No właśnie - kontakt mocno ograniczony - czyli się sypło...i ma nadzieję na odnowienie relacji, po prostu...a ze może nawet był po kilku głębszych - zrobił się miękkszy :D...i napisał - tak mu było łatwiej...

Napisano

o tak, z tym że mógł być wypity, to masz racje,wtedy jest bardziej otwarty, jak każdy facet zresztą

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano
o tak, z tym że mógł być wypity, to masz racje,wtedy jest bardziej otwarty, jak każdy facet zresztą

Nooo...i widać że chętnie by przytulił Królową Buław, mooocnoo by przytulił...;) (podsumy zrobiłam i Diabełek tam ogonkiem macha hehe)

Napisano

haha tyle że teraz to ja sobie poczekam, aż znowu sobie popije, żeby mi wyjaśnił, o co mu chodziło ;D

Gość gość5
Napisano

bo szuka bratniej duszy, kogos kto mu pomoze/wesprze- nie wiem kim jestes dla niego ale chyba mu zalezy na Tobie

powiedzialabym, że chcial zrobic krok do przodu- nawet w taki sposob

Napisano

chciał się czymś podzielić z Tobą..być może nie mógł spać, rozmyślał i postanowił napisać i sprawdzić jak zareagujesz ^^

jakichś fantazji jego i pragnień, jakie się w nim obudziły. Może go tchnęło bez powodu jeśli ma duszę romatynka, a może...naoglądał się jakichś filmów i postanowił podzielić się z Tobą koniecznie przemyśleniami bo inaczej by się "udusił" albo nie spałby całą noc hehe.

dokładnie, rozmarzył się i po prostu musiał ;DD a komentarz dotyczył piosenki, ale właśnie chodziło o te przemyślenia