duo70 Napisano 19 Stycznia 2013 Napisano 19 Stycznia 2013 (edytowane) Po wczorajszym spotkaniu z panem w sprawach zawodowych w bardzo ważnych sprawach, pan dzisiaj się nie odzywa. Jest to o tyle dziwne, że ostatnio zasypywał mnie telefonami niby w sprawach zawodowych. Mielimy coś robić a tu cisza. Pan poza współpracą zainteresowany jest bliższymi kontaktami ze mną. Chodzi mu o niezobowiązujący romans. Wczoraj był bardzo uczuciowo nastawiony i liczył na szybki numerek.(ostatnio był mocno zestresowany , chyba jakąś sytuacja z kobietą- tak wywnioskowałam). Zapytałam się go wczoraj wprost, czy jest w jakimś związku. Przyznał się, że ktoś jest ale to niby nic poważnego. Ja od razu się wycofałam i dałam mu to odczuć. Poniżej link na pana, tego od wspólnej przyszłości: http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/65666-wspolna-przyszlosc.html Zadałam kartom pytanie: Jakie są przyczyny tego, że Pan dzisiaj milczy: 5 PUCHARÓW KRÓLOWA BUŁAW 2 PUCHARY[/b] Jest rozgoryczony, smutny z powodu tej królowej z którą miał spotkanie, że ją utracił (może chodzi o wczorajszą sytuację ze mną). Chyba źle się z tym czuje teraz. Albo dzisiaj pojechał na spotkanie do tej królowej z którą się rozstał. (nie chodzi teraz o mnie) Kim dla niego jest królowa Buław: GWIAZDA ( CESARZ, ŚWIAT, RYDWAN) no nie wiem, jest kimś ważnym dla niego ( chyba nie o mnie chodzi) Jak powinnam zachować się w tej sytuacji? 3 BUŁAWY PUSTELNIK 8 PUCHARÓW Być przyjaciółką, zająć się pracą, ostudzić emocje i odsunąć się od niego uczuciowo Bardzo proszę o pomoc. Ten pan to istna zagadka:) Edytowane 19 Stycznia 2013 przez duo70 Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 19 Stycznia 2013 Napisano 19 Stycznia 2013 Jakie są przyczyny tego, że Pan dzisiaj milczy: 5 PUCHARÓW KRÓLOWA BUŁAW 2 PUCHARY Nie jest rozgoryczony - w 5 Kielichów pokazuje się to iż Ty smutasz i jesteś rozżalona...a Pan milczy ponieważ jest z inną Panią... Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 19 Stycznia 2013 Napisano 19 Stycznia 2013 Pan zwyczajnie ma inne spotkanie.Bardziej prywatne Powinnaś zająć się Sobą przede wszystkim. Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 19 Stycznia 2013 Napisano 19 Stycznia 2013 Jak powinnam zachować się w tej sytuacji? 3 BUŁAWY PUSTELNIK 8 PUCHARÓW Nie wyczekiwać na Pana...odciąć się od tego...i pójść w swoją "stronę" (...)... Cytuj
duo70 Napisano 19 Stycznia 2013 Autor Napisano 19 Stycznia 2013 Jak powinnam zachować się w tej sytuacji?3 BUŁAWY PUSTELNIK 8 PUCHARÓW Nie wyczekiwać na Pana...odciąć się od tego...i pójść w swoją "stronę" (...)... mamy razem współpracować i będzie to trudne, tym bardziej, że pan jest miły i ciepły ehhh Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 19 Stycznia 2013 Napisano 19 Stycznia 2013 mamy razem współpracować i będzie to trudne, tym bardziej, że pan jest miły i ciepły ehhh Odciąć się emocjonalnie, ja nie miałam na myśli fizyczności - ale rozczulanie się emocjonalne nad tą znajomością...no ale rozumiem że nie będzie to łątwe - na pewno nie...musisz dać jakoś radę Kochana... Cytuj
Davisa Napisano 19 Stycznia 2013 Napisano 19 Stycznia 2013 Pożegnaj się z tym panem na dobre (emocjonalnie) Ty nie jesteś w jego typie, bo nie jesteś ... łatwa :-) Cytuj
iridos Napisano 19 Stycznia 2013 Napisano 19 Stycznia 2013 jedno pamietaj w interesach nie ma sentymentów i dobrze jest romanse ze wspolpracownikami sobie darowac Cytuj
duo70 Napisano 19 Stycznia 2013 Autor Napisano 19 Stycznia 2013 Odciąć się emocjonalnie, ja nie miałam na myśli fizyczności - ale rozczulanie się emocjonalne nad tą znajomością...no ale rozumiem że nie będzie to łątwe - na pewno nie...musisz dać jakoś radę Kochana... Bardzo dziękuję za słowa otuchy. Nie ma to jak zrozumienie drugiej kobiety Cytuj
duo70 Napisano 19 Stycznia 2013 Autor Napisano 19 Stycznia 2013 Kim dla niego jest królowa Buław: GWIAZDA ( CESARZ, ŚWIAT, RYDWAN) no nie wiem, jest kimś ważnym dla niego ( chyba nie o mnie chodzi) A kim ona dla niego jest? Cytuj
iridos Napisano 19 Stycznia 2013 Napisano 19 Stycznia 2013 a co cie to obchodzi? jego o to zapytaj nie kart bo to wbrew regulaminowi Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 19 Stycznia 2013 Napisano 19 Stycznia 2013 Bardzo dziękuję za słowa otuchy. Nie ma to jak zrozumienie drugiej kobiety Wiesz...facetów którzy chcą sobie ustawić Kobietę jako tą Trzecią - a no, bo jak mi się zachce poprzytulać to wpadnę - to olać trzeba! niech spieprzają do tych swoich Dam z ktorymi na codzień są - nie ma co takim Facetom ulegać, bo należy pamiętać, że Los się odwrócić może i kiedyś Nas to spotkać może (że facet pójdzie do innej się poprzytulać)..odetnij się emocjonalnie, postaraj się, jeśli ewentualnie Panu zależałoby na czymś głębszym wobec Ciebie - to Ciebie z garści nie wypuści - powalczy...a jeśli nie - to po co Ci takie podchody i nerwy (?)... 3maj się Cieeeplutkoo...dasz radę - jeśli zechcesz... Cytuj
duo70 Napisano 19 Stycznia 2013 Autor Napisano 19 Stycznia 2013 Bo jesli jest w jakims toksyku i jest mu źle, i szuka czułości poza nim to ma to na co zasluzyl. Chcialabym to wiedziec Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 19 Stycznia 2013 Napisano 19 Stycznia 2013 Kim dla niego jest królowa Buław: GWIAZDA ( CESARZ, ŚWIAT, RYDWAN) no nie wiem, jest kimś ważnym dla niego ( chyba nie o mnie chodzi) A kim ona dla niego jest? Aaaa no to widać że tak łatwo to Ty nie odpuścisz...jednak... Cytuj
duo70 Napisano 19 Stycznia 2013 Autor Napisano 19 Stycznia 2013 Bo ja to chyba lubie trudnych facetow i wtedy to jest dla mnie wyzwanie. ale chce odpuscic. Byloby mi latwiej, gdyby pojawil sie ktos nowy w moim zyciu. Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 19 Stycznia 2013 Napisano 19 Stycznia 2013 Bo ja to chyba lubie trudnych facetow i wtedy to jest dla mnie wyzwanie. ale chce odpuscic. Byloby mi latwiej, gdyby pojawil sie ktos nowy w moim zyciu. No właśnie ~ lubisz trudnych Facetów - i takich przyciągasz, dopóki nie zmienisz podejścia, jest bardzo prawdopodobne że kolejny po tym będzie taki sam... Cytuj
Gość SooYoung Napisano 19 Stycznia 2013 Napisano 19 Stycznia 2013 Kim dla niego jest królowa Buław: GWIAZDA ( CESARZ, ŚWIAT, RYDWAN) Kimś z kim wiąże swoją przyszłość, chce zbudować coś stabilnego a za razem widzi szansę na dalszy rozwój tej relacji, z królową buław. Bo ja to chyba lubie trudnych facetow i wtedy to jest dla mnie wyzwanie. ale chce odpuscic. Byloby mi latwiej, gdyby pojawil sie ktos nowy w moim zyciu. Nowy nie znaczy inny Bez zmiany podejścia się nie da. Jeśli pójdziesz za głosem tego co lubisz, to znowu przyciągniesz kolejne "wyzwanie". Dobrze jest pomyśleć czego chcesz, co Cię męczy w takiej relacji, co sprawia radość... Pomyśl o sobie. Cytuj
CessPablos Napisano 19 Stycznia 2013 Napisano 19 Stycznia 2013 widze ze on chce cie tylko traktowac w postaci bonusowej przyjemnosci dla wlasnych przyjemnosci bucha tu hiroszima jak nic, a to ze jest cieply to a) bo to jego naturalne podejscie do kobiet jest to jego cwana technika w ktora ma cie zwiezc i masz w wpasc w ta pulapke w ktrej on bedzie cie mial kiedy mu si ebedzie podobac takie kolo zapasowe z ciebie sobie robi a on mysli o kim innym i z kim innym chce sie zwiazac. Cytuj
duo70 Napisano 20 Stycznia 2013 Autor Napisano 20 Stycznia 2013 widze ze on chce cie tylko traktowac w postaci bonusowej przyjemnosci dla wlasnych przyjemnosci bucha tu hiroszima jak nic, a to ze jest cieply to a) bo to jego naturalne podejscie do kobiet jest to jego cwana technika w ktora ma cie zwiezc i masz w wpasc w ta pulapke w ktrej on bedzie cie mial kiedy mu si ebedzie podobac takie kolo zapasowe z ciebie sobie robi a on mysli o kim innym i z kim innym chce sie zwiazac. Jest w tym chyba dużo prawdy. Boli to trochę ale lepiej mieć świadomość tego, że pan ma płytkie i egoistyczne podejście do uczuć i nie liczy się z drugą stroną. Bardzo dziekuję. Cytuj
duo70 Napisano 20 Stycznia 2013 Autor Napisano 20 Stycznia 2013 Kim dla niego jest królowa Buław: GWIAZDA ( CESARZ, ŚWIAT, RYDWAN) Kimś z kim wiąże swoją przyszłość, chce zbudować coś stabilnego a za razem widzi szansę na dalszy rozwój tej relacji, z królową buław. No to ja mu życzę wszystkiego dobrego i dużo szczęścia w takim razie. Skoro chce zbudować taki stały związek a na boku mieć inne ehhh Cytuj
Gość SooYoung Napisano 21 Stycznia 2013 Napisano 21 Stycznia 2013 O tym boku może mówić też Rydwan - pana nosi Wiesz to są plany na co wskazuje Gwiazda (plany, marzenia) a co dalej... ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi