Gość sappir Napisano 19 Stycznia 2013 Napisano 19 Stycznia 2013 do końca stycznia 2013 Gwiazda, Cesarzowa, Sprawiedliwość suma Kochankowie Tu przyjemne spędzanie czasu widzę, ale również chyba zbyt krytyczne ocenianie brzydszej połowy ludzkości;). Ktoś może nie liczyć się z moimi uczuciami, a może ta ja nie będę liczyć się z uczuciami innych. w lutym 2012 6 Pucharów, Rycerz Monet, Cesarzowa suma Umiarkowanie A w lutym sentyment do byłego lubego może mnie dopaść, albo spotkanie ze starym dobrym znajomym karty pokazują. Cytuj
iridos Napisano 19 Stycznia 2013 Napisano 19 Stycznia 2013 I nadzieja....i przeszłość karmiczna II wspomnień czar.....albo odzew starego przyjaciela Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 19 Stycznia 2013 Napisano 19 Stycznia 2013 do końca stycznia 2013 Gwiazda, Cesarzowa, Sprawiedliwość suma Kochankowie Dużo adoracji,będziesz w centrum męskiej uwagi.W Gwieżdzie otworzysz się na nowe możliwości,relacje i kontakty.Taki urodzaj dobrodziejstwa że Sama będziesz musiała podjąć decyzje,którego Pana wybrać. w lutym 2012 6 Pucharów, Rycerz Monet, Cesarzowa suma Umiarkowanie W lutym powrót do tego co było,wspominki nostalgia. Cytuj
Gość sappir Napisano 19 Stycznia 2013 Napisano 19 Stycznia 2013 ta 6 pucharów prześladuje mnie w rozkładach, ale póki co nic z niej nie wynika Cytuj
Gość sappir Napisano 19 Stycznia 2013 Napisano 19 Stycznia 2013 na właśnie nie bardzo raczej nastawiona jestem na to co tu i teraz i to co przyniesie przyszłość Cytuj
Gość sappir Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 Zweryfikuję na początku marca. Na razie jest rozwojowo. Cytuj
Gość sappir Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 Iridos powyżej napisałam - sytuacja rozwojowa. na dzień dzisiejszy. Pan wydaje się zaangażowany a co z tego wyniknie czas pokaże. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi