Skocz do zawartości

uczucia, relacje damsko-męskie

Gość sappir

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

do końca stycznia 2013

Gwiazda, Cesarzowa, Sprawiedliwość suma Kochankowie

Tu przyjemne spędzanie czasu widzę, ale również chyba zbyt krytyczne ocenianie brzydszej połowy ludzkości;). Ktoś może nie liczyć się z moimi uczuciami, a może ta ja nie będę liczyć się z uczuciami innych.

w lutym 2012

6 Pucharów, Rycerz Monet, Cesarzowa suma Umiarkowanie

A w lutym sentyment do byłego lubego może mnie dopaść, albo spotkanie ze starym dobrym znajomym karty pokazują.

Napisano

I nadzieja....i przeszłość karmiczna

II wspomnień czar.....albo odzew starego przyjaciela

Napisano

do końca stycznia 2013

Gwiazda, Cesarzowa, Sprawiedliwość suma Kochankowie

Dużo adoracji,będziesz w centrum męskiej uwagi.W Gwieżdzie otworzysz się na nowe możliwości,relacje i kontakty.Taki urodzaj dobrodziejstwa że Sama będziesz musiała podjąć decyzje,którego Pana wybrać.

w lutym 2012

6 Pucharów, Rycerz Monet, Cesarzowa suma Umiarkowanie

W lutym powrót do tego co było,wspominki nostalgia.

Napisano

ta 6 pucharów prześladuje mnie w rozkładach, ale póki co nic z niej nie wynika

Napisano

na właśnie nie bardzo raczej nastawiona jestem na to co tu i teraz i to co przyniesie przyszłość:)

• 2 tygodnie później...
Napisano

Zweryfikuję na początku marca. Na razie jest rozwojowo.

Napisano

Iridos powyżej napisałam - sytuacja rozwojowa. na dzień dzisiejszy. Pan wydaje się zaangażowany a co z tego wyniknie czas pokaże.