Skocz do zawartości

podwyżka

NarratorkaHorrorow

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Menadżer departamentu w którym pracuje,odbyła niedawno zemną rozmowę w sprawie sytuacji w której się znalazłam.Uznała że mnie nie przeniesie,odeleaguje do innych obowiązków.Zdziwiło mnie kiedy powiedziała że zawnioskowała w grudniu o podwyżkę dla Mnie,ponieważ tylko raz w całej histori taką podwyżke przyznano(memu byłemu przełożonemu)

Czy w 2013 r otrzymam podwyżkę z wniosku Menadżera Departamentu ?

Papież

Cesarzowa

Król Pałek.

Ah tak,decyzja w rękach Papieża.Ale szanse są duże.

Czy kwota przyznanej podwyżki będzie zadowalająca ? ( nie wiem jak zapytac o wartość nominalną )

Cesarz

8 pałek

Rycerz Mieczy

nie będzie to duża kwota.

Co sądzicie ?

• Maestro
Napisano

Czy w 2013 r otrzymam podwyżkę z wniosku Menadżera Departamentu ?

Papież

Cesarzowa

Król Pałek.

Powinnas dostać podwyżkę, przy wsparciu kogos z pracy

Czy kwota przyznanej podwyżki będzie zadowalająca ? ( nie wiem jak zapytac o wartość nominalną )

Cesarz

8 pałek

Rycerz Mieczy

dostaniesz kwotę jaka ustali szef,ale mam wrażenie, że będa próby negocjacji z Twojej strony

Napisano

1. Papież podejmie decyzję, ale Król Buław nieźle będzie lub już lobbował ciebie i mam moim zdaniem uda się mu, albo już udało:).

2. tutaj nie do końca czuje karty, ale odczytuję je w ten sposób - decyzja zapadła, będzie gratyfikacja finansowa, nie wiem czy satysfakcjonująca - ja bym ujęła to tak osiągniesz swój cel...

Napisano

Dziekuje

Sapir,nie wnioskowałam o podwyżkę ta informacje jest dla mnie zaskoczeniem.Także nie czuje kart w pytaniu o nominał,nie wiedziałam jak zapytać o zbliżoną kwotę.Mimo wszystko,miło być docenionym ;)

Inez2503,ciekawa uwaga ,nawet bardzo trafna.Negocjować będę co do obowiązków,podziale spraw-oby skutecznie ;)

Napisano

Ty nie ale Król Buław wnioskował i skoro już wiesz, że jest coś na rzeczy to masz swoje oczekiwania co do kwoty:).

Napisano

Mam możliwość weryfikacji,

Dostałam awans i podwyżkę,chociaż się nie spodziewałam.Podwyżka całkiem duża,spodziwałam się możliwych 100 zł, a otrzymałam 400zł ;)