Gość sappir Napisano 20 Stycznia 2013 Napisano 20 Stycznia 2013 Królowa Buław, Słońce, 8 Buław suma Rydwan Taka, która wie czego chce i potrafi zawalczyć o swoje, szybką w działaniu. Może nieco samolubną według jego postrzegania. Cytuj
Gość gość5 Napisano 20 Stycznia 2013 Napisano 20 Stycznia 2013 taką, ktora wie czego chce, wie jak to osiagnac, tylko troche zbyt energiczna czasami i idaca niemalze po trupach do celu Cytuj
Trida Napisano 20 Stycznia 2013 Napisano 20 Stycznia 2013 bardzo żywa otwarta osoba, ciagle w ruchu. Częsciej optymistka taka pozytywna z milionem pomysłow, które realizuje Cytuj
maddie88 Napisano 20 Stycznia 2013 Napisano 20 Stycznia 2013 Królowa Buław, Słońce, 8 Buław suma Rydwan Pociągającą, energiczną, radosną, promienną... Robisz wrażenie, gdy wchodzisz do pomieszczenia, przykuwasz uwagę... Widać w Tobie zdecydowanie, jesteś kobietą wiedzącą, czego chcesz od życia i dążącą ku temu Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 20 Stycznia 2013 Maestro Napisano 20 Stycznia 2013 Zgadzam się z maddie:) Jestes widoczna,energiczna, wiesz czego chcesz, w dodatku bardzo atrakcyjną Cytuj
Gość sappir Napisano 20 Stycznia 2013 Napisano 20 Stycznia 2013 Rzeczywiście b. dużo energii w tych kartach, więcej niż faktycznie mam, aż jestem zdziwiona takim postrzeganiem mnie. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 20 Stycznia 2013 Maestro Napisano 20 Stycznia 2013 Rzeczywiście b. dużo energii w tych kartach, więcej niż faktycznie mam, aż jestem zdziwiona takim postrzeganiem mnie. Wiesz co,ludzie czasem nas postrzegają nieco inaczej niż my siebie. Ja wiem po sobie co mi mówią nasi pacjenci,koleżanki w pracy, moi znajomi... W ich oczach jestem dużo lepsza i fajniejsza niż w swoich, bo my sami jesteśmy dla siebie najostrzejszymi krytykami:) Cytuj
Gość sappir Napisano 20 Stycznia 2013 Napisano 20 Stycznia 2013 a z tym to akurat różnie jest znam też takich, którzy myślą o sobie zdecydowanie lepiej niż inni;))) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 20 Stycznia 2013 Maestro Napisano 20 Stycznia 2013 a z tym to akurat różnie jest znam też takich, którzy myślą o sobie zdecydowanie lepiej niż inni;))) Z tym tez się zgodzę,znam kilka takich osób;) Ale nic nie mówię, jeśli przez to mają mieć lepszy humor, to niech sobie mają Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi