Madlen_88 Napisano 20 Stycznia 2013 Napisano 20 Stycznia 2013 Jakie uczucia do mnie żywi? 3 puchary+ Rycerz pucharów+ Słońce--> Mag Rozmarzony bardzo na mój temat, chyba chciałby żeby znajomość się rozwijała. Jakie są jego intencje względem mnie? 9 monet+ Umiarkowanie+ 9 mieczy--> Sąd Nie są do końca czyste. Jak chciałby aby potoczyła się ta znajomość? 10 kijów+ Rycerz pucharów+ 7 monet--> Księżyc Chyba chce żeby pozostała w sferze marzeń. Uważa ją za nierealną. Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 20 Stycznia 2013 Napisano 20 Stycznia 2013 Ten Pan jest Tobą oczarowany - chętnie by Cię pouwodził...a intencji poza tym że by poromansował to póki co nie ma...Pan to czaruś, On bardzo lubi towarzystwo Kobiet...no i coś mi się wydaje że ma stałą Partnerkę... Cytuj
Trida Napisano 20 Stycznia 2013 Napisano 20 Stycznia 2013 Jakie uczucia do mnie żywi?3 puchary+ Rycerz pucharów+ Słońce--> Mag nooo jest bardzo na tak zawróciłaś mu w głowie, powiem nawet, ze dość poważnie zaczął o Tobie myśleć w kategorii partnerki cieszy się, ze Cie poznał, bo wydaje mu się, ze wniosłaś i wniesiesz wiele dobrego do jego życia Jakie są jego intencje względem mnie?9 monet+ Umiarkowanie+ 9 mieczy--> Sąd uhuhu... Interesowny Pan... bardziej patrzy na swoje dobro niż na Twoje... Musisz uważać. Jak chciałby aby potoczyła się ta znajomość?10 kijów+ Rycerz pucharów+ 7 monet--> Księżyc .Chciałby coś więcej ale ma za dużo obaw. Jakieś niekoniecznie fajne myśli wchodzą w paradę. Z jednej strony mozna by spróbować a z drugiej myśli, ze to może byc obciążeniem, ze nie jest gotowy. Jesli miałoby coś być to na pewno nie teraz. 1 Cytuj
maddie88 Napisano 20 Stycznia 2013 Napisano 20 Stycznia 2013 Jakie uczucia do mnie żywi? 3 puchary+ Rycerz pucharów+ Słońce--> Mag Pan jest zauroczony Może macie jakieś wspólne zainteresowanie, w związku z czym spędzacie ze sobą wspólnie i czas i dla pana jest to dobra zabawa. Bardzo lubi Twoją obecność, baaardzo Cię lubi, ale to zaczyna już przeradzać się w coś więcej... Pan jak najbardziej jest otwarty na tę relację i chcący działać w kierunku jej rozwoju. Jeśli ma stałą partnerkę, to jest otwarty na nowy romans, flirt... Jakie są jego intencje względem mnie? 9 monet+ Umiarkowanie+ 9 mieczy--> Sąd Pan wie...że dobrze trafił I tutaj będzie chciał budować przyjaźń między Wami, pan jest nastawiony przyjacielsko...ale z drugiej strony ma jakieś wyrzuty sumienia... W tym Sądzie chyba przejrzy na oczy... Jak chciałby aby potoczyła się ta znajomość? 10 kijów+ Rycerz pucharów+ 7 monet--> Księżyc Romans, znajomość w ukryciu - chyba faktycznie pan kogoś ma, wyjaśnij to z nim najlepiej. Pan wie, że na drodze do realizacji tej znajomości są przeszkody i samo jej rozwijanie będzie kosztować dużo wysiłku i czasu... Pan jest otwarty na nową znajomość, widocznie nie jest spełniony uczuciowo w jego obecnym związku... 1 Cytuj
Madlen_88 Napisano 20 Stycznia 2013 Autor Napisano 20 Stycznia 2013 Wasze interpretacje potwierdzają to, co przeczuwałam i to, czego się dowiedziałam. Dziękuję :* Cytuj
Madlen_88 Napisano 20 Stycznia 2013 Autor Napisano 20 Stycznia 2013 madie88 co masz dokładniej na myśli pisząc, że "przejrzy na oczy"? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi