Skocz do zawartości

Jakie są jego intencje?

Madlen_88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jakie uczucia do mnie żywi?

3 puchary+ Rycerz pucharów+ Słońce--> Mag

Rozmarzony bardzo na mój temat, chyba chciałby żeby znajomość się rozwijała.

Jakie są jego intencje względem mnie?

9 monet+ Umiarkowanie+ 9 mieczy--> Sąd

Nie są do końca czyste.

Jak chciałby aby potoczyła się ta znajomość?

10 kijów+ Rycerz pucharów+ 7 monet--> Księżyc

Chyba chce żeby pozostała w sferze marzeń. Uważa ją za nierealną.

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Ten Pan jest Tobą oczarowany - chętnie by Cię pouwodził...a intencji poza tym że by poromansował to póki co nie ma...Pan to czaruś, On bardzo lubi towarzystwo Kobiet...no i coś mi się wydaje że ma stałą Partnerkę...

Napisano

nooo jest bardzo na tak :) zawróciłaś mu w głowie, powiem nawet, ze dość poważnie zaczął o Tobie myśleć w kategorii partnerki :) cieszy się, ze Cie poznał, bo wydaje mu się, ze wniosłaś i wniesiesz wiele dobrego do jego życia

uhuhu... Interesowny Pan... bardziej patrzy na swoje dobro niż na Twoje... Musisz uważać.

.

Chciałby coś więcej ale ma za dużo obaw. Jakieś niekoniecznie fajne myśli wchodzą w paradę. Z jednej strony mozna by spróbować a z drugiej myśli, ze to może byc obciążeniem, ze nie jest gotowy. Jesli miałoby coś być to na pewno nie teraz.
  • Lubię to! 1
Napisano

Pan jest zauroczony :) Może macie jakieś wspólne zainteresowanie, w związku z czym spędzacie ze sobą wspólnie i czas i dla pana jest to dobra zabawa. Bardzo lubi Twoją obecność, baaardzo Cię lubi, ale to zaczyna już przeradzać się w coś więcej... Pan jak najbardziej jest otwarty na tę relację i chcący działać w kierunku jej rozwoju. Jeśli ma stałą partnerkę, to jest otwarty na nowy romans, flirt...

Pan wie...że dobrze trafił :) I tutaj będzie chciał budować przyjaźń między Wami, pan jest nastawiony przyjacielsko...ale z drugiej strony ma jakieś wyrzuty sumienia... W tym Sądzie chyba przejrzy na oczy...

Romans, znajomość w ukryciu - chyba faktycznie pan kogoś ma, wyjaśnij to z nim najlepiej. Pan wie, że na drodze do realizacji tej znajomości są przeszkody i samo jej rozwijanie będzie kosztować dużo wysiłku i czasu... Pan jest otwarty na nową znajomość, widocznie nie jest spełniony uczuciowo w jego obecnym związku...

• Lubię to! 1
Napisano

Wasze interpretacje potwierdzają to, co przeczuwałam i to, czego się dowiedziałam. Dziękuję :*

Napisano

madie88 co masz dokładniej na myśli pisząc, że "przejrzy na oczy"?