Gość sheina Napisano 20 Stycznia 2013 Napisano 20 Stycznia 2013 Na mniei kolege relacji nie ma..bo się wkurzylam... to znajomy gej. On: co wnosi: 2 Bulaw tak,jakby wygladal tego kontaktu ze mna co mysli: 8 Bulaw chyba zajety czyms innym co czuje: 10 Mieczy nic nie czje, odciał sie co pokazuje: Krolowa Kielichow ( dziwne ja tak wychodze- tak jakby jednak byl gdzies myslami.. Ty: co wnosisz: 6 Bulaw czekam az wroci ;/ co myslisz: Paz Monet chcialabym kontynacji co czujesz: As Kielichow cieple uczucia mam co pokazujesz: VIII Sprawiedliwosc ze juz skrzywdzona jestem i nie odezwe sie co Was laczy: 9 Bulaw - ostroznosc dokad zmierza relacja: Krol Bulaw, V Papiez, Krol Monet ---> suma III Cesarzowa, suma HB V Papiez Pan się zajmie sobą, skupi na pracy ja tez nic nie zrobie.. Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 20 Stycznia 2013 Napisano 20 Stycznia 2013 On: co wnosi: 2 Bulaw przyjaźń ~ koleżeństwo...ale na ten moment zamknął się gdzieś tam - w swojej rzeczywistości... co mysli: 8 Bulaw ooojj duuużo myśli, ciężko mi po tej karcie określić co...bardzo możliwe że myśli też właśnie o kontakcie - żeby się odezwać... co czuje: 10 Mieczy myślę że mimo wszystko czuje się osamotniony (nie sam) - chodzi o to że mimo wszystko brakuje mu Ciebie ~ kontaktu z Tobą... co pokazuje: Krolowa Kielichow że jest zakochany... Ty: co wnosisz: 6 Bulaw podnosisz głowę jak zwycięzca i nie zamierzasz pierwsza się odezwać, nie zamierzasz robić nic w Jego kierunku... co myslisz: Paz Monet chciałabyś dobrych wiadomości od Niego - chciałabyś znowu mieć w nim przyjaciela, takiego który jest z Tobą a nie gdzieś tam... co czujesz: As Kielichow "cieple uczucia mam" ~ dokładnie tak, jest dla ciebie Waaażnyyy... co pokazujesz: VIII Sprawiedliwosc no uważasz iż to On przeskrobał i nie zamierzasz pierwsza wyciągać ręki na zgodę... co Was laczy: 9 Bulaw - "ostroznosc" ~ zgadza się - obydwoje jesteście jak żołnierze wracający z wojny - coś Was przerosło...a teraz każde z Was czeka na rozwój wydarzeń lecz nikt nie działa - stoicie murem... dokad zmierza relacja: Krol Bulaw, V Papiez, Krol Monet ---> suma III Cesarzowa, suma HB V Papiez Nadal będzie jak jest - nie widać w tych kartach jakiegoś przełomu... Będą Tobą szargały dylematy, nadal będziesz wyczekiwała (zrobiłam podsumy)...w Kole Fortuny nadzieja - że Los zadecyduje za Was...i będziesz w końcu usatysfakcjonowana w tej Cesarzowej... Cytuj
Gość sheina Napisano 20 Stycznia 2013 Napisano 20 Stycznia 2013 dzieeekii ktos jeszcze zerknie? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi