Skocz do zawartości

Jak powinnam postapić?

duo70

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Pan od wczoraj nie daje znaku życia a miałam się zająć czymś ważnym zawodowo i czekam aż pan coś mi udostępni. Nie chciałabym wyjść na osobę, która olewa sobie pracę. Mamy współpracować razem ale pan tez liczy na romansik niezobowiązujący ale ostatnio nie dostał tego czego chciał. Może tez ma trochę żalu do mnie o to? Nie wiem...

Poniżej link na to dlaczego się nie odzywa.

http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/65692-jakie-sa-przyczyny-tego-ze-pan-nie-odzywa-sie-dzisiaj.html

Jak powinnam postąpić teraz? Odezwać się czy nie?

7 DENARÓW KAPŁANKA RYDWAN=CESARZ

Wydaje mi się, żeby czekać cierpliwie na rozwój wydarzeń. Pan sam powinien się odezwać.

A jakie są przyczyny tego, że pan się jeszcze nie odezwał do mnie?

KRÓLOWA DENARÓW SĄD WIEŻA=KOŁO

Chyba coś się stało z jakąś kobietą z rodziny.

Proszę o pomoc, bo nie wiem co robić?

• Maestro
Napisano

Jak powinnam postąpić teraz? Odezwać się czy nie?

7 DENARÓW KAPŁANKA RYDWAN=CESARZ

Poczekaj,wstrzymaj się z działaniami,pierwsze dwie karty to karty bezruchu, w Rydwanie ja widze jego zryw w Twoim kierunku:)

A jakie są przyczyny tego, że pan się jeszcze nie odezwał do mnie?

KRÓLOWA DENARÓW SĄD WIEŻA=KOŁO

Ja myślę, że on myślał o odezwaniu się do Ciebie, ale coś mu zawaliło plan

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Duo - czy Ty codziennie będziesz pytać dlaczego się nie odzywa...czy Ty myślisz że przyczyna z dnia na dzień się zmienia...przecież w ostatnim wątku napisaliśmy Ci już chyba wszystko...ile zamierzasz wałkować ten sam temat (?) - karty Ci w końcu bzdury zaczną pokazywać...

Przestać czekać powinnaś...nie odzywać się do niego pierwsza...Pan się nie odzywa ponieważ jest zajęty swoim życiem...Królowa Denarów, Sąd & Wieża wyraźnie pokazują że On nie chce się spotkać - kontaktować się - rozwijać tej relacji tak jak Ty chciałabyś...

Napisano
Duo - czy Ty codziennie będziesz pytać dlaczego się nie odzywa...czy Ty myślisz że przyczyna z dnia na dzień się zmienia...przecież w ostatnim wątku napisaliśmy Ci już chyba wszystko...ile zamierzasz wałkować ten sam temat (?) - karty Ci w końcu bzdury zaczną pokazywać...

Przestać czekać powinnaś...nie odzywać się do niego pierwsza...Pan się nie odzywa ponieważ jest zajęty swoim życiem...Królowa Denarów, Sąd & Wieża wyraźnie pokazują że On nie chce się spotkać - kontaktować się - rozwijać tej relacji tak jak Ty chciałabyś...

Ale mi teraz chodzi tylko o sprawy zawodowe. Były ustalenia, że mam się czymś pilnie zająć i pan miał mi coś udostępnić przez neta, żebym mogła to robić. Do dzisiaj nie udostępnił a ja siedzę i czekam. Zawsze to on wydzwaniał kilka razy dziennie w tej sprawie i coś się zmieniło a ja nie wiem z jakiego powodu i trochę się niepokoję.

• Maestro
Napisano
Ale mi teraz chodzi tylko o sprawy zawodowe. Były ustalenia, że mam się czymś pilnie zająć i pan miał mi coś udostępnić przez neta, żebym mogła to robić. Do dzisiaj nie udostępnił a ja siedzę i czekam. Zawsze to on wydzwaniał kilka razy dziennie w tej sprawie i coś się zmieniło a ja nie wiem z jakiego powodu i trochę się niepokoję.

W tej Wieży mógł mu paść internet - mi tak kilka razy pokazało, albo coś z telefonem;) Mi ta karta pokazuje awarię sprzętu często:)

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Właśnie z takiego że wyczuł iż chcesz czegoś więcej...nic tym nie zrobisz - no nie odzywa się bo nie chce...a Ty pytasz kart i pytać będziesz bo nadzieii szukasz...Tarot to nie zabawka ~ po co pytasz jak i tak nie słuchasz...

P.S.

A jak będziesz usilnie kontaktu z Nim szukać to na amen popsujesz nawet i współpracę...

Napisano

1. nic nie robić poczekać na to co on zrobi, Kapłanka w tym rozkładzie daje ci radę - kieruj się swoim dobrem, nie daj uwikłać się w jakikolwiek układ, który nie będzie ci odpowiadać bądź po prostu niezależna

2. Na to pytanie odpowiedziałaś sobie we własnym opisie sytuacji...

Popieram Mysti - zadawanie pytań non stop w tym samym temacie nie zmieni rzeczywistości.

Napisano

Bardzo dziękuję za interpretacje i rady. Pytam tak często bo już jestem mocno zniecierpliwiona nadal nie wiem na czym stoję i chyba przez długo jeszcze nie będę wiedziała.

Napisano

dokładając kolejny i kolejny rozkład będziesz miała jeszcze większy mętlik i rozstrój żołądka :hahahaha:wyluzuj dziewczyno

Napisano
Zawsze to on wydzwaniał kilka razy dziennie w tej sprawie i coś się zmieniło a ja nie wiem z jakiego powodu i trochę się niepokoję.

jak to nie wiesz, z jakiego powodu? po ostatnim wydarzeniu już jemu tak nie zależy. w tych okolicznościach, to i Wasza współpraca moim zdaniem stoi pod znakiem zapytania...

Napisano

Co zrobic. Moim zdaniem tu 7 Monet nie pokazuje cierpliwosci a rezygnacje i motyw taki, ze co moglas to zrobilas, reszta jest juz niezalezna od Ciebie. Moim zdaniem karty radza poszukac sobie innych mozliwosci wspolpracy. Podsum HB to XVI Wieza i VII Rydwan... tu raczej cos nowego powinnas zaczac szukac. Nie sadze, zeby ta wspolpraca jeszcze miala szanse.

A co do przyczyn, dlaczego sie nie odzywa. Mozliwe, ze ta Krolowa Monet jestes Ty, jako kobieta, z ktora wspolpracowal... to runelo z roznych przyczyn. W tej chwili sytuacja sie odwrocila a podsum HB wskazuje na to (Eremita), ze pan w zasadzie sam juz nie wie, czy tej wspolpracy nadal chce i czego chce. Wycofal sie...

Napisano

A czego Ty chcesz? Jeżeli to ma byc kontakt czysto zawodowy i jest potrzebny to sytuacja dojrzała do tego, zeby się odezwać. Pan jest trochę urażony może nawet poczuł się głupio z jakiegoś powodu. Musisz ustalić wartości kontaktu - skoro mają być czysto zawodowe to musi on o tym jasno wiedzieć. Żeby nie było poźniej jakiś niedomówień.

Dokładnie Pan się zajał sprawami domowymi. Mial jakies sprawy, które wymagały jego uwagi i poprawienia sytuacji. Włożył w to sporo wysiłku.