Skocz do zawartości

Jakie dziś kroki w moją stronę?

agaMAJ

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Umiarkowanie Królowa Buław 2 puchary

obserwacja w celu poznawczym (rozpoznawczym) ;D

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Umiarkowanie Królowa Buław 2 puchary = Kochankowie

---------Wieża-----Umiarkowanie----Księżyc-------

----------------Moc----------Koło Fort.----------

---------------------Księżyc-----------------

No ja tutaj Kochanie dzisiaj kroków w Twoją stronę nie widzę...Ty po prostu chciałbyś ich i będziesz o tym myślała...będziesz rozkminiała co tam (...)...

Napisano

Moim zdaniem on dziś żadnych kroków w twoja stronę nie wykona, bardzie tu widać Twoja chęć na spotkanie.

Napisano

ale to jeszcze nie znaczy, że wykona jakiś realny ruch:)

Napisano

hehe dlatego sądze, że się czai i obserwuje, też się nie spodziewam żadnego ruchu ;D

Napisano

skoro nie spodziewasz się a mimo to pytasz to jednak na coś liczysz ;DDD

Napisano

hehe raczej ustalam, czy powinnam umyć włosy i jakoś się nastawić psychicznie ;DDD a poważnie to się pytałam, bo mnie ciekawi, czy pan dziś zechce mi wyjaśnić o co mu chodziło, czy jak na razie to jeszcze w nim dojrzewa ;))ale po kartach widzać, że jeszcze wyjaśnienia nabierają mocy i jeszcze dziś tego się jeszcze nie dowiem

Napisano

hehe mój znajomy tak zawsze mówił " myjcie się dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny "

a w mojej podsumie wychodzi Wieża i Rydwan, więc zburzenie porządku i działąnie za sprawą męskiej inwencji twórczej ;)) ide umyć te włosy ;DDD