agaMAJ Napisano 20 Stycznia 2013 Napisano 20 Stycznia 2013 Umiarkowanie Królowa Buław 2 puchary obserwacja w celu poznawczym (rozpoznawczym) ;D Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 20 Stycznia 2013 Napisano 20 Stycznia 2013 Umiarkowanie Królowa Buław 2 puchary = Kochankowie ---------Wieża-----Umiarkowanie----Księżyc------- ----------------Moc----------Koło Fort.---------- ---------------------Księżyc----------------- No ja tutaj Kochanie dzisiaj kroków w Twoją stronę nie widzę...Ty po prostu chciałbyś ich i będziesz o tym myślała...będziesz rozkminiała co tam (...)... Cytuj
Gość sappir Napisano 20 Stycznia 2013 Napisano 20 Stycznia 2013 Moim zdaniem on dziś żadnych kroków w twoja stronę nie wykona, bardzie tu widać Twoja chęć na spotkanie. Cytuj
agaMAJ Napisano 20 Stycznia 2013 Autor Napisano 20 Stycznia 2013 hehe on mnie infiltruje przez neta... Cytuj
Gość sappir Napisano 20 Stycznia 2013 Napisano 20 Stycznia 2013 ale to jeszcze nie znaczy, że wykona jakiś realny ruch:) Cytuj
agaMAJ Napisano 20 Stycznia 2013 Autor Napisano 20 Stycznia 2013 hehe dlatego sądze, że się czai i obserwuje, też się nie spodziewam żadnego ruchu ;D Cytuj
Gość sappir Napisano 20 Stycznia 2013 Napisano 20 Stycznia 2013 skoro nie spodziewasz się a mimo to pytasz to jednak na coś liczysz ;DDD Cytuj
agaMAJ Napisano 20 Stycznia 2013 Autor Napisano 20 Stycznia 2013 hehe raczej ustalam, czy powinnam umyć włosy i jakoś się nastawić psychicznie ;DDD a poważnie to się pytałam, bo mnie ciekawi, czy pan dziś zechce mi wyjaśnić o co mu chodziło, czy jak na razie to jeszcze w nim dojrzewa )ale po kartach widzać, że jeszcze wyjaśnienia nabierają mocy i jeszcze dziś tego się jeszcze nie dowiem Cytuj
Gość sappir Napisano 20 Stycznia 2013 Napisano 20 Stycznia 2013 umyj, umyj nie znasz dnia ani godziny :DDD Cytuj
agaMAJ Napisano 20 Stycznia 2013 Autor Napisano 20 Stycznia 2013 hehe mój znajomy tak zawsze mówił " myjcie się dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny " a w mojej podsumie wychodzi Wieża i Rydwan, więc zburzenie porządku i działąnie za sprawą męskiej inwencji twórczej ) ide umyć te włosy ;DDD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi