Skocz do zawartości

Czy Pan X dzisiaj przyjedzie?- weryfikacja wieczorem.

Madlen_88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wczoraj podczas imprezy umówiłam się z kolegą, że przyjedzie do mnie na film. I się zastanawiam, czy to było tylko takie gadanie, czy faktycznie powinnam się go dzisiaj spodziewać.

ODP: Król kijów

TŁO: 10 monet+ Walet Kijów+ 5 pucharów--> Gwiazda

Ja uważam, że przyjedzie.

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano
Wczoraj podczas imprezy umówiłam się z kolegą, że przyjedzie do mnie na film. I się zastanawiam, czy to było tylko takie gadanie, czy faktycznie powinnam się go dzisiaj spodziewać.

Ja uważam, że przyjedzie.

Hmm...ja gdy liczę podsumy tło sumuję osobno...więc według mnie nie przyjedzie ~ umówiliście się etc...ale dla mnie 5 Pucharów i suma tła Wieża przekreślają przyjazd Pana...

Napisano
Hmm...ja gdy liczę podsumy tło sumuję osobno...więc według mnie nie przyjedzie ~ umówiliście się etc...ale dla mnie 5 Pucharów i suma tła Wieża przekreślają przyjazd Pana...

Ale ja osobno zsumowałam tło i wychodzi gwiazda 20+4+15-22= 17. Skąd wzięłaś tą wieżę?

Napisano

5 pucharów (na końcu) zawsze pokazywała mi odwołanie spotkania z przyczyn niezależnych, przynajmniej tak było do tej pory, ale to Twoje karty, więc 5 może oznaczać zupełnie co innego

Tak czy inaczej KB bierze sprawy w swoje ręce, działa wiec może uda mu się pokonać przeszkody:)

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano
Ale ja osobno zsumowałam tło i wychodzi gwiazda 20+4+15-22= 17. Skąd wzięłaś tą wieżę?

Racja :) - przeliczyłam ~ sorki :) ale to i tak nie zmienia mojej interpretacji - na nadziejach się skończy, 5 Kielichów pokazuje że do spotkania nie dojdzie...:(

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano
Wieczorkiem dam znać ;)

Obyś napisała że spotkanie się odbyło...:)))

Napisano

Nie no, nie zależy mi aż tak, to on sam powiedział, że przyjedzie, w zasadzie nie umówiliśmy się dokładnie, a moja intuicja podpowiadała, że nie przyjedzie. Stąd karty- z ciekawości :)

• Maestro
Napisano

On na pewno jeszcze dzisiaj da Ci znać o sobie, odezwie się z domu,że mu coś wypadło

• Maestro
Napisano

..................kapłanka........słońce....koło

..............................swiat........rydwan

.......................................kochankowie

Jeśli już bazujemy na podsumach (powinno się patrzeć od dołu piramidki,bo tam zaczyna się historia)to on podejmuje decyzję, widać,ze chce się wyrwać z domu do Ciebie,TY czekająca,ale jest koło, które mi mówi,że może u niego pojawić się jakas przeszkoda...

• Lubię to! 1
Napisano

Weryfikacja: nie przyjechał. Wogóle się nie skontaktował. Dzięki wam za interpretacje ;)

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano
Weryfikacja: nie przyjechał. Wogóle się nie skontaktował. Dzięki wam za interpretacje ;)

Proszzz Kochanie...Ślicznie DZIĘKUJĘ za Weryfikację...

Napisano

Może jeszcze zechciałybyście zerknąć dlaczego się nie skontaktował, tylko tak sobie olał sprawę?

4 kije+ 8 pucharów+ Siła --> Siła

Stracił zainteresowanie chyba, lub brak mu było sił (byliśmy wczoraj na imprezie do białego rana).