Madlen_88 Napisano 20 Stycznia 2013 Napisano 20 Stycznia 2013 Wczoraj podczas imprezy umówiłam się z kolegą, że przyjedzie do mnie na film. I się zastanawiam, czy to było tylko takie gadanie, czy faktycznie powinnam się go dzisiaj spodziewać. ODP: Król kijów TŁO: 10 monet+ Walet Kijów+ 5 pucharów--> Gwiazda Ja uważam, że przyjedzie. Cytuj
Gość Linkinia Napisano 20 Stycznia 2013 Napisano 20 Stycznia 2013 Również uważam, że przyjedzie Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 20 Stycznia 2013 Napisano 20 Stycznia 2013 Wczoraj podczas imprezy umówiłam się z kolegą, że przyjedzie do mnie na film. I się zastanawiam, czy to było tylko takie gadanie, czy faktycznie powinnam się go dzisiaj spodziewać. ODP: Król kijów TŁO: 10 monet+ Walet Kijów+ 5 pucharów--> Gwiazda Ja uważam, że przyjedzie. Hmm...ja gdy liczę podsumy tło sumuję osobno...więc według mnie nie przyjedzie ~ umówiliście się etc...ale dla mnie 5 Pucharów i suma tła Wieża przekreślają przyjazd Pana... Cytuj
Madlen_88 Napisano 20 Stycznia 2013 Autor Napisano 20 Stycznia 2013 Hmm...ja gdy liczę podsumy tło sumuję osobno...więc według mnie nie przyjedzie ~ umówiliście się etc...ale dla mnie 5 Pucharów i suma tła Wieża przekreślają przyjazd Pana... Ale ja osobno zsumowałam tło i wychodzi gwiazda 20+4+15-22= 17. Skąd wzięłaś tą wieżę? Cytuj
Gość sappir Napisano 20 Stycznia 2013 Napisano 20 Stycznia 2013 5 pucharów (na końcu) zawsze pokazywała mi odwołanie spotkania z przyczyn niezależnych, przynajmniej tak było do tej pory, ale to Twoje karty, więc 5 może oznaczać zupełnie co innego Tak czy inaczej KB bierze sprawy w swoje ręce, działa wiec może uda mu się pokonać przeszkody:) Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 20 Stycznia 2013 Napisano 20 Stycznia 2013 Ale ja osobno zsumowałam tło i wychodzi gwiazda 20+4+15-22= 17. Skąd wzięłaś tą wieżę? Racja - przeliczyłam ~ sorki ale to i tak nie zmienia mojej interpretacji - na nadziejach się skończy, 5 Kielichów pokazuje że do spotkania nie dojdzie... Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 20 Stycznia 2013 Napisano 20 Stycznia 2013 Wieczorkiem dam znać Obyś napisała że spotkanie się odbyło...)) Cytuj
Madlen_88 Napisano 20 Stycznia 2013 Autor Napisano 20 Stycznia 2013 Nie no, nie zależy mi aż tak, to on sam powiedział, że przyjedzie, w zasadzie nie umówiliśmy się dokładnie, a moja intuicja podpowiadała, że nie przyjedzie. Stąd karty- z ciekawości Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 20 Stycznia 2013 Maestro Napisano 20 Stycznia 2013 On na pewno jeszcze dzisiaj da Ci znać o sobie, odezwie się z domu,że mu coś wypadło Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 20 Stycznia 2013 Maestro Napisano 20 Stycznia 2013 ODP: Król kijów TŁO: 10 monet+ Walet Kijów+ 5 pucharów--> Gwiazda ..................kapłanka........słońce....koło ..............................swiat........rydwan .......................................kochankowie Jeśli już bazujemy na podsumach (powinno się patrzeć od dołu piramidki,bo tam zaczyna się historia)to on podejmuje decyzję, widać,ze chce się wyrwać z domu do Ciebie,TY czekająca,ale jest koło, które mi mówi,że może u niego pojawić się jakas przeszkoda... 1 Cytuj
Madlen_88 Napisano 20 Stycznia 2013 Autor Napisano 20 Stycznia 2013 Weryfikacja: nie przyjechał. Wogóle się nie skontaktował. Dzięki wam za interpretacje Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 20 Stycznia 2013 Napisano 20 Stycznia 2013 Weryfikacja: nie przyjechał. Wogóle się nie skontaktował. Dzięki wam za interpretacje Proszzz Kochanie...Ślicznie DZIĘKUJĘ za Weryfikację... Cytuj
Madlen_88 Napisano 20 Stycznia 2013 Autor Napisano 20 Stycznia 2013 Może jeszcze zechciałybyście zerknąć dlaczego się nie skontaktował, tylko tak sobie olał sprawę? 4 kije+ 8 pucharów+ Siła --> Siła Stracił zainteresowanie chyba, lub brak mu było sił (byliśmy wczoraj na imprezie do białego rana). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi