Weronika Kozłowska Napisano 20 Stycznia 2013 Napisano 20 Stycznia 2013 ja chyba robię coś nie tak, w kartach wyszło mi ,że propozycje pracy otrzymam w marcu a podejmę w kwietniu. Styczeń miał być miesiącem przestoju a otrzymałam pracę teraz- nie jest to praca moich marzeń, a karty pokazywały że będę zadowolona. Czy mogłabyś sprawdzić co powiedzą Twoje karty? Weronika 12.09.1990 Będę niezmiernie wdzięczna , bo nie wiem czy ja popełniam gdzieś błąd , czy źle interpretuje Cytuj
KatiJo Napisano 20 Stycznia 2013 Napisano 20 Stycznia 2013 Weronika - Twój wątek przenoszę tutaj. W dziale "Przykładowych rozkładów" nie wróżymy i nie interpretujemy. Jeśli chcesz interpretacji - zamieść karty, jakie Ci wyszły, jeśli wróżby - umieść pytanie w dziale "Prośba o wróżbę", a ten wątek wówczas zamkniemy, albo usuniemy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi