Skocz do zawartości

Przeznaczenie relacji... :)

maddie88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, :)

Zapytałam kart o przeznaczenie pewnej relacji karmicznej z panem...

As Buław (odpowiedź), tło: Gwiazda, Królowa Denarów => Umiarkowanie

Suma tła: Śmierć

Obopólne zainteresowanie, szansa na rozwój ten znajomości...pomimo trudności... Wydaje mi się, że też ufność, że się uda. Tak jakby ta relacja nie miała z góry nakreślonego przeznaczenia; po prosto dano nam szansę, by nad tą relacją pracować. Wydaje mi się, że w denarowej wyszłam ja: dużo zależy w tej relacji ode mnie, od przyznania się przed samą sobą do uczuć, obaw...dania ujścia moim emocjom...poprzez płacz, poprzez oczyszczenie się z ich ciężaru... Możliwe, że ja mam tutaj do przepracowania pewne emocje, by ta relacja mogła ruszyć...i osiągnąć równowagę w tym Umiarkowaniu...

Jak myślicie? :)

Pozdrawiam wszystkich i życzę miłej niedzieli :):slonko:

Maddie

Napisano

Szansa na jakąś harmonijną , miłą relację ale na drodze chyba stanie jakaś inna kobieta ewentualnie o wszystkim zdecydują twoje prywatne plany

• Lubię to! 1
Napisano
Witam, :)

Zapytałam kart o przeznaczenie pewnej relacji karmicznej z panem...

As Buław (odpowiedź), tło: Gwiazda, Królowa Denarów => Umiarkowanie

Suma tła: Śmierć

To jest bardzo fajna relacja dla Was i masz rację - Ty grasz tutaj główne skrzypce w gruncie rzeczy. Taka harmonia miedzy Wami, odpoczynek - wszystko ku dobremu w gruncie rzeczy. Umiarkowanie wskazuje na to, ze oboje możecie się tutaj odnaleźć aleeeee Śmierć ukazuje nam wzloty i upadki, ze łatwo i kolorowo nie będzie. Że trzeba będzie włożyć duuużo pracy, bez mała przewartościować to i owo. Głównie chodzi o emocje. O to, co siedzi w głowie. Ale wszystko jest do zrobienia :)

• Lubię to! 1
Napisano
To jest bardzo fajna relacja dla Was i masz rację - Ty grasz tutaj główne skrzypce w gruncie rzeczy. Taka harmonia miedzy Wami, odpoczynek - wszystko ku dobremu w gruncie rzeczy. Umiarkowanie wskazuje na to, ze oboje możecie się tutaj odnaleźć aleeeee Śmierć ukazuje nam wzloty i upadki, ze łatwo i kolorowo nie będzie. Że trzeba będzie włożyć duuużo pracy, bez mała przewartościować to i owo. Głównie chodzi o emocje. O to, co siedzi w głowie. Ale wszystko jest do zrobienia :)

Też tak to widzę... Pewien wróżbita napisał, że widzimy siebie jak przez krzywe zwierciadło... Że mamy szczere i dobre intencje wobec siebie, ale odbieramy coś innego...jakby nasze wzorce gdzieś w podświadomości hamowały nas...utrudniały komunikację... Czyli tak, jak piszesz, chodzi o przerobienie pewnych emocji i jest tutaj dużo wzlotów i upadków emocjonalnych...dużo pracy - zgadza się 100%...podejścia do pewnych zdarzeń na nowo, przerobienia swoich błędów itp. Dziękuję, Trida :buziak::)

Napisano
Dziękuję, Trida :buziak::)

Rybka nie ma za co, od tego tu jesteśmy :)

Moim zdaniem, jesli chcecie coś ruszyć itd to dobre oczyszczanie Wam się przyda i diagnoza czakr.

U mojej znajomej były podobne kłopoty z emocjami aż ruszyła czakre podstawy i kurcze... ona czuje jakby jej świat wywaliło do góry nogami :D

Wiec zastanówcie się :) szukajcie drogi a na pewno ją znajdziecie :)

Napisano
Rybka nie ma za co, od tego tu jesteśmy :)

Moim zdaniem, jesli chcecie coś ruszyć itd to dobre oczyszczanie Wam się przyda i diagnoza czakr.

U mojej znajomej były podobne kłopoty z emocjami aż ruszyła czakre podstawy i kurcze... ona czuje jakby jej świat wywaliło do góry nogami :D

Wiec zastanówcie się :) szukajcie drogi a na pewno ją znajdziecie :)

:uscisk: Zgadza się, na poziomie energetycznym może coś u nas zawalać... Na razie nie mamy kontaktu, więc mogę jedynie z mojej strony coś zadziałać... Za radą Inez oczyszczam czakry :) Do niedawna rozmawiałam też z panem w myślach... Wyrzucałam z siebie wszystko to, co chciałabym, żeby wiedział... Karty pokazały, że relacja zmierza w dobrą stronę, że pan ma się odezwać... Miejmy nadzieję, że coś faktycznie ruszy... :buziak: