maddie88 Napisano 20 Stycznia 2013 Napisano 20 Stycznia 2013 Witam, Zapytałam kart o przeznaczenie pewnej relacji karmicznej z panem... As Buław (odpowiedź), tło: Gwiazda, Królowa Denarów => Umiarkowanie Suma tła: Śmierć Obopólne zainteresowanie, szansa na rozwój ten znajomości...pomimo trudności... Wydaje mi się, że też ufność, że się uda. Tak jakby ta relacja nie miała z góry nakreślonego przeznaczenia; po prosto dano nam szansę, by nad tą relacją pracować. Wydaje mi się, że w denarowej wyszłam ja: dużo zależy w tej relacji ode mnie, od przyznania się przed samą sobą do uczuć, obaw...dania ujścia moim emocjom...poprzez płacz, poprzez oczyszczenie się z ich ciężaru... Możliwe, że ja mam tutaj do przepracowania pewne emocje, by ta relacja mogła ruszyć...i osiągnąć równowagę w tym Umiarkowaniu... Jak myślicie? Pozdrawiam wszystkich i życzę miłej niedzieli Maddie Cytuj
agaMAJ Napisano 20 Stycznia 2013 Napisano 20 Stycznia 2013 Szansa na jakąś harmonijną , miłą relację ale na drodze chyba stanie jakaś inna kobieta ewentualnie o wszystkim zdecydują twoje prywatne plany 1 Cytuj
Trida Napisano 20 Stycznia 2013 Napisano 20 Stycznia 2013 Witam, Zapytałam kart o przeznaczenie pewnej relacji karmicznej z panem... As Buław (odpowiedź), tło: Gwiazda, Królowa Denarów => Umiarkowanie Suma tła: Śmierć To jest bardzo fajna relacja dla Was i masz rację - Ty grasz tutaj główne skrzypce w gruncie rzeczy. Taka harmonia miedzy Wami, odpoczynek - wszystko ku dobremu w gruncie rzeczy. Umiarkowanie wskazuje na to, ze oboje możecie się tutaj odnaleźć aleeeee Śmierć ukazuje nam wzloty i upadki, ze łatwo i kolorowo nie będzie. Że trzeba będzie włożyć duuużo pracy, bez mała przewartościować to i owo. Głównie chodzi o emocje. O to, co siedzi w głowie. Ale wszystko jest do zrobienia 1 Cytuj
maddie88 Napisano 20 Stycznia 2013 Autor Napisano 20 Stycznia 2013 To jest bardzo fajna relacja dla Was i masz rację - Ty grasz tutaj główne skrzypce w gruncie rzeczy. Taka harmonia miedzy Wami, odpoczynek - wszystko ku dobremu w gruncie rzeczy. Umiarkowanie wskazuje na to, ze oboje możecie się tutaj odnaleźć aleeeee Śmierć ukazuje nam wzloty i upadki, ze łatwo i kolorowo nie będzie. Że trzeba będzie włożyć duuużo pracy, bez mała przewartościować to i owo. Głównie chodzi o emocje. O to, co siedzi w głowie. Ale wszystko jest do zrobienia Też tak to widzę... Pewien wróżbita napisał, że widzimy siebie jak przez krzywe zwierciadło... Że mamy szczere i dobre intencje wobec siebie, ale odbieramy coś innego...jakby nasze wzorce gdzieś w podświadomości hamowały nas...utrudniały komunikację... Czyli tak, jak piszesz, chodzi o przerobienie pewnych emocji i jest tutaj dużo wzlotów i upadków emocjonalnych...dużo pracy - zgadza się 100%...podejścia do pewnych zdarzeń na nowo, przerobienia swoich błędów itp. Dziękuję, Trida Cytuj
Trida Napisano 20 Stycznia 2013 Napisano 20 Stycznia 2013 Dziękuję, Trida Rybka nie ma za co, od tego tu jesteśmy Moim zdaniem, jesli chcecie coś ruszyć itd to dobre oczyszczanie Wam się przyda i diagnoza czakr. U mojej znajomej były podobne kłopoty z emocjami aż ruszyła czakre podstawy i kurcze... ona czuje jakby jej świat wywaliło do góry nogami Wiec zastanówcie się szukajcie drogi a na pewno ją znajdziecie Cytuj
maddie88 Napisano 20 Stycznia 2013 Autor Napisano 20 Stycznia 2013 Rybka nie ma za co, od tego tu jesteśmy Moim zdaniem, jesli chcecie coś ruszyć itd to dobre oczyszczanie Wam się przyda i diagnoza czakr. U mojej znajomej były podobne kłopoty z emocjami aż ruszyła czakre podstawy i kurcze... ona czuje jakby jej świat wywaliło do góry nogami Wiec zastanówcie się szukajcie drogi a na pewno ją znajdziecie Zgadza się, na poziomie energetycznym może coś u nas zawalać... Na razie nie mamy kontaktu, więc mogę jedynie z mojej strony coś zadziałać... Za radą Inez oczyszczam czakry Do niedawna rozmawiałam też z panem w myślach... Wyrzucałam z siebie wszystko to, co chciałabym, żeby wiedział... Karty pokazały, że relacja zmierza w dobrą stronę, że pan ma się odezwać... Miejmy nadzieję, że coś faktycznie ruszy... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi