Skocz do zawartości

czy to o to chodziło?

agaMAJ

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

8 mieczy Sąd Król Pucharów inaczej pytania się zadać nie da

wszystko wychodziło z tego, że było ograniczenie kontaktu, próbował nawiązać kontakt na nowo a król puch to romantyk, więc chyba to było to. Takie rzucenie rękawicy....

co poczuje gdy zobaczy jaki link wstawiłam?

Królowa Pucharów 5 buław Król buław

że podjęłam wyzwanie?

Edytowane przez agaMAJ
Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Dokładnie - te karty teraz upewniły mnie na maxa w tym co napisałam przy tamtym rozkładzie...Pan chce odrodzenia relacji pomiędzy Wami, coś mi się wydaje że On coś tam nosi w sercu na dnie - w sensie są tam uczucia do Ciebie...być może potrzebował tej izolacji żeby zrozumieć...

Co poczuje ~ nadzieję i radość (...)...ale też będzie miał dylemat...

Napisano
Dokładnie - te karty teraz upewniły mnie na maxa w tym co napisałam przy tamtym rozkładzie...Pan chce odrodzenia relacji pomiędzy Wami, coś mi się wydaje że On coś tam nosi w sercu na dnie - w sensie są tam uczucia do Ciebie...być może potrzebował tej izolacji żeby zrozumieć...

Co poczuje ~ nadzieję i radość (...)...ale też będzie miał dylemat...

też tak czuję...te karty, chyba, że wychodzi moja życzeniówka...ale tyle razy?
Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Taa jasne, już życzeniówka - bo jest dobrze ? ładnie ? :) uwierz, hehe.:))) A z resztą, czas zweryfikuje coś na pewno - tu ewidentnie widać z kart (bo wcześniejszą inter. napisałam patrząc też na podsumy) że poczuje chęć na spotkanie z Tobą, no i to co pisałam powyżej...fajniutko - Uuuwielbiam Króla Kielichowego...:D On obdarza ciepłem, uczuciem, troską etc. ~ u mnie się sprawdza...;)

Napisano

gdzieś miałam rozkład, co powinnam zmienić w swoim życiu uczuciowym w Styczniu i wyszło, że mam poczekać, aż Monetowy zmieni się w Pucharowego.... hehe ;)no to mam ;)zobaczymy , w praniu wyjdzie ;)

a tak w ogóle, to pana komentarz wszystko wskazuje na to, że nie odnosił się do filmu, tylko do piosenki... prawie disco polo ale liczy się w końcu romantyzm tego gestu ;DDD

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Nieważne że Disco Polo - bo właśnie - romantyzm się liczy, masz rację Maleńka...no i masz Swego Kielichowego...:)))

Napisano
Nieważne że Disco Polo - bo właśnie - romantyzm się liczy, masz rację Maleńka...no i masz Swego Kielichowego...:)))
zdzierże wszystko byleby nie śpiewał mi " ona tańczy dla mnie " ;DDD
Napisano
8 mieczy Sąd Król Pucharów inaczej pytania się zadać nie da

wszystko wychodziło z tego, że było ograniczenie kontaktu, próbował nawiązać kontakt na nowo a król puch to romantyk, więc chyba to było to. Takie rzucenie rękawicy....

co poczuje gdy zobaczy jaki link wstawiłam?

Królowa Pucharów 5 buław Król buław

że podjęłam wyzwanie?

dobrze wykalkulowałam ;) dokładnie o to chodziło