duo70 Napisano 20 Stycznia 2013 Napisano 20 Stycznia 2013 Witam ponownie:) Co mnie pozytywnie zaskoczy w następnym tygodniu: PUSTELNIK CESARZ 4 PUCHARY KRÓL PUCHARÓW UMIARKOWANIE= SPRAWIEDLIWOŚĆ hmmm mam problem...Ktoś oddalony emocjonalnie (Cesarz) się pojawi albo czekanie na niego (może to ten od współpracy). Pojawi się też jakiś Król Pucharów, z którym łączą bądź łączyły uczucia. Powinnam zakończyć tydzień w harmonii i spokoju. Odzyskam równowagę emocjonalną oraz rozliczę się z przeszłością. Nic innego mi tu nie przychodzi do głowy. Za dużo tu kart osobowych. Bardzo proszę o same dobre interpretacje Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 20 Stycznia 2013 Napisano 20 Stycznia 2013 Witam ponownie:) Co mnie pozytywnie zaskoczy w następnym tygodniu: PUSTELNIK CESARZ 4 PUCHARY KRÓL PUCHARÓW UMIARKOWANIE= SPRAWIEDLIWOŚĆ (...) Odzyskam równowagę emocjonalną oraz rozliczę się z przeszłością. (...) Bardzo proszę o same dobre interpretacje Tak ~ zdystansujesz się do sprawy związanej z Panem która Cię męczy - tak to widzę... Cytuj
Trida Napisano 20 Stycznia 2013 Napisano 20 Stycznia 2013 Witam ponownie:) Co mnie pozytywnie zaskoczy w następnym tygodniu: PUSTELNIK CESARZ 4 PUCHARY KRÓL PUCHARÓW UMIARKOWANIE= SPRAWIEDLIWOŚĆ ciekawy rozkład Wg mnie beziesz musiała coś bardzo głeboko przemyśleć, czeka Cie albo jedna poważniejsza rozmowa albo kilka mniejszych z osobą (męzczyzną) który Cie nakieruje. W jakiś sposób Cie bedzie wspierał. Ale nawet po tej rozmowie proponuje nabrać troche dystansu, nic nie robić na hurra 1 Cytuj
iridos Napisano 20 Stycznia 2013 Napisano 20 Stycznia 2013 to niewłaściwe podejście do kart na pocieszenie..... Cytuj
duo70 Napisano 25 Stycznia 2013 Autor Napisano 25 Stycznia 2013 ciekawy rozkład Wg mnie beziesz musiała coś bardzo głeboko przemyśleć, czeka Cie albo jedna poważniejsza rozmowa albo kilka mniejszych z osobą (męzczyzną) który Cie nakieruje. W jakiś sposób Cie bedzie wspierał. Ale nawet po tej rozmowie proponuje nabrać troche dystansu, nic nie robić na hurra Weryfikacja: kilka rozmów z panem w tym jedna poważniejsza. Wspierał mnie owszem i trochę emocje opadły. Uspokoiło się Przyznaję punkcik pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi